18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mark O. Madsen odds

Mark O. Madsen er ikke længere ubesejret i UFC, men MMA-karrieren fortsætter, og Mark O. Madsens næste kamp venter natten til d. 12. november 2023 i Madison Square Garden, New York, når danskeren går i oktagonen mod amerikanske Jared Gordon. Vi giver dig optakt, stream, spilforslag og de bedste odds på Jared Gordon vs. Mark O. Madsen, som kan live streames på Viaplay.

Foto: IMAGO / David Yeazell

Odds på Mark O. Madsen i UFC

Mark O. Madsen er Danmarks helt store stjerneskud i UFC, og du kan naturligvis oddse på, hvordan han klarer sig på verdensstørste MMA-scene. Find oddsene på Jared Gordon vs. Mark O. Madsen herunder.

Hvem vinder kampen?


Antal omgange

Over 2,5 omgange – odds 1,38 >>*

Under 2,5 omgange – odds 3,00 >>*

Om Mark O. Madsen: Fra brydning til MMA

Mark Overgaard Madsen har lagt en glorværdig karriere som olympisk bryder bag sig, for i stedet at fokusere på MMA. I den forbindelse har han selvfølgelig tilegnet sig nogle nye evner, men det er dog stadig brydningen, der er Mark O. Madsens helt store varemærke og trækplaster i sporten (hvorfor afvige herfra, når man har fået sølv ved De Olympiske Lege?).

Mark O. Madsen har kæmpet i alt 13 kampe i professionel MMA, og han har vundet 12 af dem. Tre gange har han vundet på knockout, tre gange på submission og seks gange på decision. D. 28. september 2019 fik han sin debut i UFC, og her gjorde han det af med Danilo Belluardo på TKO efter bare et minut og 12 sekunder.

Han tabte sin seneste kamp til Grant Dawson på submission i Las Vegas, Nevada d. 5. november 2022.


Modstanderen: Hvem er Jared Gordon?

Jared “Flash” Gordon (19-6, 7-5 i UFC) kommer fra et opgør, der endte i en ‘no contest’ da Gordon og Bobby Green på uheldig vis stødte hovederne sammen. Før det var det et tyveri ved højlys dag. Han tabte nemlig på decision til den alt for hypede Paddy Pimblett, i en kamp hvor Gordon havde domineret størstedelen af kampen.

Gordon er kendt for at have en stærk gastank og kører gerne sine modstandere trætte. Han har ganske god brydning og et godt venstre hook. Clinch op ad hegnet og nedtagninger derfra vil 35-årige Gordon altid gerne opnå. Flash har også en stærk kæbe, som på trods af at være blevet testet mange gange, stadig holder godt op.

Vores bud: Mark O. Madsen vinder til odds 2.50 hos bet365*

Optakt til Jared Gordon vs. Mark O. Madsen d. 12. november 2023

Vi er naturligvis klar med en stor optakt til UFC-braget mellem Jared Gordon og Mark O. Madsen. Læs den her:

Linket ovenfor opdateres automatisk, så snart optakten er skrevet.

UFC: Mark O. Madsen i New York

Mark O. Madsen må leve med udebane, når han møder en amerikaner i New York natten til søndag d. 12. november 2023. Det er mildest talt noget af en præstation af Mark O. Madsen, at han igen vurderes relevant til et sådant amerikansk fight card, og det vidner om, at forbundets forventningerne generelt er store til danskeren (det er hans femte kamp i træk på amerikansk grund).

Når Jared Gordon og Mark O. Madsen indtager oktagonen natten til søndag, skal der kæmpes i lightweight.

Mark O. Madsen live stream: UFC på dansk tv

Mark O. Madsens kommende kamp i UFC vil blive vist på Viaplay (ikke PPV). Forventet kampstart er cirka kl. midnat søndag d. 12. november 2023.


Se The Olympians bud på 5 store UFC-emner


Andre danske sportsstjerne, der gør sig bemærket i udlandet

Mark O. Madsen er langt fra eneste dansker, der formår at sætte de rødhvide farver på verdenskortet. Forlader vi oktagonen for i stedet at kigge mod tennisen, finder vi eksempelvis Holger Rune, Clara Tauson og Caroline Wozniacki.


1️⃣ Hvornår er Mark O. Madsens næste kamp?

Mark O. Madsens næste kamp afvikles natten til søndag d. 12. november 2023 (dansk tid) i New York.

2️⃣ Hvem er Mark O. Madsens næste modstander?

Mark O. Madsens næste modstander er den 35-årige amerikaner, Jared Gordon.