18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mark O. Madsen odds

Mark O. Madsen er fortsat ubesejret i UFC, men MMA-karrierens hidtil største udfordring venter sent d. 5. november 2022 i Las Vegas, når danskeren går i oktagonen mod amerikanske Grant Dawson. Vi giver dig optakt, stream, spilforslag og de bedste odds på Mark O. Madsen vs. Grant Dawson, som kan live streames på Viaplay.

Mark O Madsen

Odds på Mark O. Madsen i UFC

Mark O. Madsen er Danmarks helt store stjerneskud i UFC, og du kan naturligvis oddse på, hvordan han klarer sig på verdensstørste MMA-scene. Find oddsene på Mark O. Madsen vs. Grant Dawson herunder.

Hvem vinder kampen?

Går kampen tiden ud?

Ja: 1,53 – SPIL HER >>*

Nej: 2,37 – SPIL HER >>*

Vindermetode

Mark O. Madsen vinder på decision: 3,60 – SPIL HER >>*

Mark O. Madsen vinder inden tiden går ud: 15,00 – SPIL HER >>*

Mark O. Madsen vinder på submission: 16,00 – SPIL HER >>*

Grant Dawson vinder på decision: 2,50 – SPIL HER >>*

Grant Dawson vinder inden tiden går ud: 6,75 – SPIL HER >>*

Grant Dawson vinder på submission: 5,10 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 4. november 2022 kl. 08:22, odds kan ændre sig.

Om Mark O. Madsen: Fra brydning til MMA

Mark Overgaard Madsen har lagt en glorværdig karriere som olympisk bryder bag sig, for i stedet at fokusere på den mere aggressive kampsport MMA. I den forbindelse har han selvfølgelig tilegnet sig nogle nye evner, men det er dog stadig brydningen, der er Mark O. Madsens helt store varemærke og trækplaster i sporten (hvorfor afvige herfra, når man har fået sølv ved De Olympiske Lege?).

Mark O. Madsen har kæmpet i alt 12 kampe i professionel MMA, og han har vundet alle 12. Tre gange på knockout, tre gange på submission og seks gange på decision. D. 28. september 2019 fik han sin debut i UFC, og her gjorde han det af med Danilo Belluardo på TKO efter bare et minut og 12 sekunder.

Han besejrede senest Vinc Pichel på unanimous decision i Jacksonville, Florida d. 9. april 2022.

Modstanderen: Hvem er Grant Dawson?

Grant Dawson er en 28-årig, amerikansk MMA-fighter. Han debuterede i professionel MMA tilbage i 2014, og han har 20 officielle kampe på CV’et (heraf 18 sejre, 1 nederlag og 1 uafgjort). Grant Dawson har allerede kæmpet en enkelt gang i 2022, og her vandt han på submission mod Jared Gordon i april.

Optakt til Mark O. Madsen vs. Grant Dawson d. 5. november 2022

Klik dig direkte videre til Loke Barretts grundige optakt til Mark O. Madsen vs. Grant Dawson.

UFC: Mark O. Madsen i Las Vegas

Mark O. Madsen må leve med udebane, når han møder en amerikaner i Las Vegas sent lørdag d. 5. november 2022. Det er mildest talt noget af en præstation af Mark O. Madsen, at han igen vurderes relevant til et sådant amerikansk fight card, og det vidner om, at forbundets forventningerne generelt er store til danskeren (det er hans fjerde kamp i træk på amerikansk grund).

Når Grant Dawson og Mark O. Madsen indtager oktagonen sent lørdag aften, skal der kæmpes i lightweight.

Mark O. Madsen live stream: UFC på dansk tv

Mark O. Madsens kommende kamp i UFC vil blive vist på Viaplay (ikke PPV). Forventet kampstart er cirka kl. midnat lørdag d. 5. november 2022.

Se The Olympians bud på 5 store UFC-emner

Andre danske sportsstjerne, der gør sig bemærket i udlandet

Mark O. Madsen er langt fra eneste dansker, der formår at sætte de rødhvide farver på verdenskortet. Forlader vi oktagonen for i stedet at kigge mod tennisen, finder vi eksempelvis Clara Tauson og Holger Rune.


1️⃣ Hvornår er Mark O. Madsens næste kamp?

Mark O. Madsens næste kamp er sent lørdag d. 5. november 2022 (dansk tid) i Las Vegas.

2️⃣ Hvem er Mark O. Madsens næste modstander?

Mark O. Madsens næste modstander er den 28-årige amerikaner, Grant Dawson.