18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Mark O. Madsen odds

Mark O. Madsen, som er ubesejret i MMA, skal i UFC-oktagonen mod amerikanske Austin Hubbard ved UFC 248 d. 7. marts i Las Vegas. Kan Mark O. Madsen tage karrierens anden sejr i UFC, eller kommer den tidligere olympiske bryder ned på jorden? Vi giver dig optakt, stream, spilforslag og de bedste odds på Mark O. Madsen vs. Austin Hubbard, som kan live streames fra fra cirka kl. 02:00 natten til søndag (dansk tid) på Viaplay.


Odds på Mark O. Madsen i UFC

Mark O. Madsen er Danmarks nye stjerneskud i UFC, og du kan naturligvis oddse på, hvordan han klarer sig på verdensstørste MMA-scene. Find oddsene på Mark O. Madsen vs. Austin Hubbard herunder.

Hvem vinder kampen?
Mark O. Madsen: 1,47 – SPIL HER >>*

Austin Hubbard: 2,80 – SPIL HER >>*

Går kampen tiden ud?
Ja: 1,53 – SPIL HER >>*

Nej: 2,40 – SPIL HER >>*

Vindermetode
Mark O. Madsen vinder på decision: 2,15 – SPIL HER >>*

Mark O. Madsen vinder på KO/TKO/DQ 5,50 – SPIL HER >>*

Mark O. Madsen vinder på submission: 6,00 – SPIL HER >>*

Austin Hubbard vinder på decision: 4,33 – SPIL HER >>*

Austin Hubbard vinder på KO/TKO/DQ: 9,50 – SPIL HER >>*

Austin Hubbard vinder på submission: 13,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret kl. 07:25 d. 7. marts 2020. Odds kan ændre sig.


Om Mark O. Madsen: Fra brydning til MMA

Mark Overgaard Madsen har lagt en glorværdig karriere som olympisk bryder bag sig, for i stedet at fokusere på den mere aggressive kampsport MMA. I den forbindelse har han selvfølgelig tilegnet sig nogle nye evner, men det er dog stadig brydningen, der er Mark O. Madsens helt store varemærke og trækplaster i sporten (hvorfor afvige herfra, når man har fået sølv ved De Olympiske Lege?).

Mark O. Madsen har kæmpet i alt ni kampe i professionel MMA, og han har vundet alle ni. Tre gange på knockout, tre gange på submission og tre gange på decision. D. 28. september 2019 fik han sin debut i UFC, og her gjorde han det af med Danilo Belluardo på TKO efter bare et minut og 12 sekunder.


Modstanderen: Hvem er Austin Hubbard?

Ligesom Mark O. Madsen er Austin Hubbard ganske ny i UFC. Han debuterede med et nederlag til Davi Ramos på decision i maj 2019, men han udnyttede chance nr. 2 til at tage en sejr over Kyle Prepolec på decision i september. I alt har Austin Hubbard haft 14 professionelle kampe i MMA-sporten, og heraf har han vundet ved 11 lejligheder.


Optakt til Mark O. Madsen vs. Austin Hubbard d. 7. marts 2020

Kan Mark O. Madsen få kampen ned på gulvet? Ja, det kan han formentlig. Austin Hubbard havde svært ved at blive på benene mod Davi Ramos, og hvis brasilianerne kunne give amerikaneren problemer, så kan danskeren – med den ekstremt veludviklede wrestling-teknik – også. Austin Hubbard kan tage imod nogle tæsk, men vi hælder til, at modstandsdygtigheden ikke varer tiden ud mod en insisterende og intens Mark O. Madsen, der virker toptrimmet til lejligheden.


Spilforslag til Mark O. Madsen vs. Austin Hubbard

Mark O. Madsen har afgjort seks af sine i alt ni professionelle MMA-kampe allerede i 1. omgang, og vi har fidus til, at han kan gøre det kort igen. Unibet tilbyder odds 3,75 på, at Mark O. Madsen vinder i enten 1. eller 2. omgang, og det tager vi imod – så må danskeren selv finde ud af, om han vil klare jobbet på KO/TKO eller submission.

SpilXperten.com anbefaler: Mark O. Madsen vinder i 1. eller 2. omgang til odds 3,75 – SPIL HER >>*


UFC 248: Mark O. Madsen i Las Vegas

Mark O. Madsen må leve med udebane, når han møder en amerikaner i T-Mobile Arena i Las Vegas natten mellem lørdag d. 7. marts og søndag d. 8. marts. Det er mildest talt noget af en præstation af Mark O. Madsen, at han allerede vurderes relevant til et sådant amerikansk fight card, og det vidner om, at forbundets forventningerne generelt er store til danskeren.

Når Mark O. Madsen og Austin Hubbard indtager oktagonen natten til søndag, skal der kæmpes i lightweight.


Mark O. Madsen live stream: UFC på dansk tv

Mark O. Madsens kommende kamp i UFC vil blive vist på Viaplay (ikke PPV). Forventet kampstart er kl. 02:00 natten til søndag d. 8. februar.


Andre danske sportsstjerne, der gør sig bemærket i udlandet

Mark O. Madsen er langt fra eneste dansker, der formår at sætte de rødhvide farver på verdenskortet. Forlader vi oktagonen for i stedet at kigge mod motorsporten, finder vi eksempelvis Kevin Magnussen.

Gå til vores sektion med Kevin Magnussen odds.