18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

UFC odds

Odds på UFC hos bookmakerne

LeoVegas
Vil du sætte din UFC-viden på spil? Så kan du med fordel gøre det hos LeoVegas, som lader dig spille på McGregor, Cerrone eller en helt tredje. Der er masser af lækre spil at vælge imellem.

bet365
bet365 er klart en anbefalelsesværdig bookmaker, hvis du vil oddse på dine UFC-favoritter. Bookmakeren har et stort spiludvalg og høje odds, så hvis du endnu ikke har en konto hos bet365, er der god grund til at oprette en.

McGregor og profilerne i UFC

Herunder gennemgår vi nogle af profilerne i UFC.

”The Notorious” Conor McGregor
Conor McGregor er selvfølgelig det største og mest velkendte navn indenfor UFC. Han har vundet stort set alle sine UFC-kampe og er forsvarende mester i letvægtsklassen. Derudover er han en vaskeægte showmand, og det har – sammen med hans store talent – gjort ham til den kæmper, der tiltrækker klart flest seere, når han er i oktogonen. Ireren er fremragende til at begå sig i medierne, og trashtalk og provokationen er blandt hans allerstørste forcer. Netop evnerne til at provokere medvirkede til, at han fik overtalt bokselegende Floyd Mayweather til at vende tilbage til boksningen for at tage en tur i ringen med ham. McGregor har sin grobund i netop boksningen, og i UFC baserer han da også sin stil på bokseslag fra en stående position.

Khamzat ‘Borz’ Chimaev
Ingen har gjort et indtog på den største mixed martial arts scene, som 28-årige Khamzat Chimaev. Seks kampe i UFC, seks sejre!
Den svensk-tjetjenske Stockholm baserede kæmper har både gjort sig som welterweight og middleweight, hvor det ikke har stået på andet end sejre. Faktisk er Chimaev stadig ubesejret med en perfekt 12-0 rekord. Svenskeren modtog kun ét eneste slag, i sine første tre optrædener i UFC-buret, og han brød mange rekorder. Han var den kæmper, der hurtigst kæmpede to kampe i UFC’s historie, med kun ti dages mellemrum.

Siden har Chimaev taget del i en af kandidaterne til årets kamp i 2022, da han, i maj måned, blev budt op til en brutal dans af brasilianske Gilbert Burns. Det var en kamp, der for første gang tvang Chimaev til at gå alle tre omgange. Polemikken var dog enorm, da Khamzat skulle kæmpe mod superstjernen, Nate Diaz, ved UFC 279, men missede welterweight-vægten med en stor margin. Det udløste en hel rokade af kampene på septembers store pay-per-view kort, som så Chimaev gå fra main event til co-main event.
En kamp mod Kevin Holland, som blev overvundet i første omgang.

Islam Makhachev
Der må være noget helt specielt i vandet i Dagestan, for den region avler den ene verdensmester efter den anden. Efter lightweight champen, Khabib Nurmagomedov, lagde handskerne på hylden, ovenpå en ubesejret karriere, har planen stået soleklar.
Makhachev, som har trænet ved Khabib og Khabibs far, Abdulmanaps, side fra barnsben, skulle overtage tronen. Den 31-årige russer kan dog ikke prale af at være ubesejret, men han har trods alt en absurd imponerende rekordliste med 23 sejre og kun et enkelt nederlag.

Det nederlag kom i en ung Islams anden UFC-opgør, hvor han overraskende blev knockoutet af brasilianske Adriano Martins. Siden har der dog ikke været slinger i valsen. Makhachev er, på nuværende tidspunkt, på en elleve kamps sejrsstime.
Senest fravristede han lightweight titlen fra Charles Oliveira, og næste skridt i eventyret involverer et titelforsvar mod featherweight kongen, Alexander Volkanovski, d.12 februar.

”Ruthless” Robbie Lawler
’Ubarmhjerige’ Robbie Lawler er anset som en af de mest seværdige MMA-fightere, og han har da også vundet adskillige awards, når årets mest underholdende kamp har skullet kåres. Derudover er han kendt for sine kraftfulde slag, mens han omvendt ikke har sin force på gulvet. Han udtaler selv, at hans kaldenavn ikke har den store betydning for ham, og at han mest bare ser det som en marketing-ting.

Vægtklasserne i UFC

Bliv klogere på de forskellige vægtklasser i UFC herunder.

Heavyweight
Sværvægtsklassen er dér, hvor du finder de allertungeste MMA-kæmpere. Vægtklassen rummer fightere, der vejer helt op til 120 kilo, så hvis du vil se de største og stærkeste fightere i aktion, skal du blænde op for skærmen, når der er heavyweight på menuen.

Light heavyweight
Light heavyweight er den næsttungeste UFC-klasse og hjemsted for kæmpere, der vejer op til 93 kilo. Selvom der er tale om ’light’-udgaven af sværvægtsklassen, er det således ikke en samling små nips, der deler øretæver ud her.

Middleweight
Mellemvægtsklassen har som udgangspunkt en øvre vægtgrænse på 83,9 kilo, men ligesom i flere af de andre vægtklasser er der lidt forskellige vægtkriterier, alt efter hvilken UFC-organisation, der er tale om.

Welterweight
Weltervægt er en af de klassiske boksevægtklasser, og den findes selvfølgelig også i UFC-regi. Her tæller den fightere, som må veje op til 77 kilo.

Lightweight
Letvægtsklassen rækker op til 70 kilo, og det er her, at vi blandt andre finder superstjernen Conor McGregor, som efterhånden er blevet ensbetydende med UFC-sporten. Her i vi nede i en vægtklasse, hvor de lidt mindre og mere bevægelige kæmpere viser deres værd.

Featherweight
Fjervægtskategorien er for kæmpere, der vejer op til cirka 66 kilo, og det er her, at de kvindelige UFC-udøvere også kommer ind i billedet. Kvinderne kæmper nemlig i vægtklasserne featherweight, bantamweight, flyweight og strawweight.

Bantamweight
Bantamvægtklassen tilhører kampsportsudøvere på op til 61 kilo, og det betyder, at det er de lidt mindre machomænd, der huserer her – men fnis ej! De kan skam sagtens slå på tæven og sørge for super seværdige fights.

Flyweight
Som navnet indikerer er fluevægt for nogle af de letteste UFC-kæmpere. Vægtklassen har en øvre vægtgrænse på lidt under de 57 kilo.

Strawweight
Strawweight er den letteste af alle vægtklasser. Den har ingen nedre vægtgrænse, og det betyder, at alle, der vejer under 52,2 kilo, kan stille op i denne klasse.