18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

UFC odds

Odds på UFC hos bookmakerne

LeoVegas
Vil du sætte din UFC-viden på spil? Så kan du med fordel gøre det hos LeoVegas, som lader dig spille på McGregor, Cerrone eller en helt tredje. Der er masser af lækre spil at vælge imellem.

bet365
bet365 er klart en anbefalelsesværdig bookmaker, hvis du vil oddse på dine UFC-favoritter. Bookmakeren har et stort spiludvalg og høje odds, så hvis du endnu ikke har en konto hos bet365, er der god grund til at oprette en.

888sport
Hos 888sport kan du spille på alt mellem himmel og jord, og UFC er selvfølgelig ingen undtagelse. Hvis du leder efter en ny bookie til at spille på de hårdtslående MMA-kæmpere, bør du derfor overveje 888sport.

Spil på UFC

*

McGregor og profilerne i UFC

Herunder gennemgår vi nogle af profilerne i UFC.

”The Notorius” Conor McGregor
Conor McGregor er selvfølgelig det største og mest velkendte navn indenfor UFC. Han har vundet stort set alle sine UFC-kampe og er forsvarende mester i letvægtsklassen. Derudover er han en vaskeægte showmand, og det har – sammen med hans store talent – gjort ham til den kæmper, der tiltrækker klart flest seere, når han er i oktogonen. Ireren er fremragende til at begå sig i medierne, og trashtalk og provokationen er blandt hans allerstørste forcer. Netop evnerne til at provokere medvirkede til, at han fik overtalt bokselegende Floyd Mayweather til at vende tilbage til boksningen for at tage en tur i ringen med ham. McGregor har sin grobund i netop boksningen, og i UFC baserer han da også sin stil på bokseslag fra en stående position.

Donald ”Cowboy” Cerrone
Donald Cerrone er kendt som den travleste fighter i gamet, da han i løbet af de sidste mange år har kæmpet minimum fire kampe per år. Amerikaneren, med kælenavnet ’Cowboy’, bor på en stor ranch, hvor han opdrætter både køer, geder og grise, og så bruger han ellers en uendelig masse tid på at træne – og det har givet pote! Cerrone er blandt de bedste på MMA-scenen, hvor han drager fordel af sin fortid som professionel kickbokser.

Frankie ”The Answer” Edgar
Frankie Edgar er født i New Jersey men har både italienske og tyske rødder. I UFC-karrieren nyder han godt af kampsportserfaring fra en baggrund som bryder. Tilnavnet ’The Answer’ stammer fra en træningskammerat, som begyndte at kalde ham det, fordi han altid er klar med et kækt – og måske lidt provokerende – svar, når nogen tiltaler ham.

”The Natural Born Killer” Carlos Condit
Carlos Condit er en sand KO-mester. Stort set alle hans MMA-sejre er kommet efter enten knockout eller submission, og sådan har det altid været for amerikaneren. Han har dyrket kampsport siden han var lille, og omkring 18 års-alderen fik han tilnavnet ’Natural Born Killer’, fordi han altid ordnede modstanderne i første runde.

”Ruthless” Robbie Lawler
’Ubarmhjerige’ Robbie Lawler er anset som en af de mest seværdige MMA-fightere, og han har da også vundet adskillige awards, når årets mest underholdende kamp har skullet kåres. Derudover er han kendt for sine kraftfulde slag, mens han omvendt ikke har sin force på gulvet. Han udtaler selv, at hans kaldenavn ikke har den store betydning for ham, og at han mest bare ser det som en marketing-ting.

Vægtklasserne i UFC

Bliv klogere på de forskellige vægtklasser i UFC herunder.

Heavyweight
Sværvægtsklassen er dér, hvor du finder de allertungeste MMA-kæmpere. Vægtklassen rummer fightere, der vejer helt op til 120 kilo, så hvis du vil se de største og stærkeste fightere i aktion, skal du blænde op for skærmen, når der er heavyweight på menuen.

Light heavyweight
Light heavyweight er den næsttungeste UFC-klasse og hjemsted for kæmpere, der vejer op til 93 kilo. Selvom der er tale om ’light’-udgaven af sværvægtsklassen, er det således ikke en samling små nips, der deler øretæver ud her.

Middleweight
Mellemvægtsklassen har som udgangspunkt en øvre vægtgrænse på 83,9 kilo, men ligesom i flere af de andre vægtklasser er der lidt forskellige vægtkriterier, alt efter hvilken UFC-organisation, der er tale om.

Welterweight
Weltervægt er en af de klassiske boksevægtklasser, og den findes selvfølgelig også i UFC-regi. Her tæller den fightere, som må veje op til 77 kilo.

Lightweight
Letvægtsklassen rækker op til 70 kilo, og det er her, at vi blandt andre finder superstjernen Conor McGregor, som efterhånden er blevet ensbetydende med UFC-sporten. Her i vi nede i en vægtklasse, hvor de lidt mindre og mere bevægelige kæmpere viser deres værd.

Featherweight
Fjervægtskategorien er for kæmpere, der vejer op til cirka 66 kilo, og det er her, at de kvindelige UFC-udøvere også kommer ind i billedet. Kvinderne kæmper nemlig i vægtklasserne featherweight, bantamweight, flyweight og strawweight.

Bantamweight
Bantamvægtklassen tilhører kampsportsudøvere på op til 61 kilo, og det betyder, at det er de lidt mindre machomænd, der huserer her – men fnis ej! De kan skam sagtens slå på tæven og sørge for super seværdige fights.

Flyweight
Som navnet indikerer er fluevægt for nogle af de letteste UFC-kæmpere. Vægtklassen har en øvre vægtgrænse på lidt under de 57 kilo.

Strawweight
Strawweight er den letteste af alle vægtklasser. Den har ingen nedre vægtgrænse, og det betyder, at alle, der vejer under 52,2 kilo, kan stille op i denne klasse.