18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

UFC odds

UFC’s legendariske ring-announcer, Bruce Buffer, skråler – Foto: IMAGO / Corey Perrine

Odds på UFC hos bookmakerne

LeoVegas
Vil du sætte din UFC-viden på spil? Så kan du med fordel gøre det hos LeoVegas, som lader dig spille på Israel Adesanya, Charles Oliveira eller en helt tredje. Der er masser af lækre spil at vælge imellem.

bet365
bet365 er klart en anbefalelsesværdig bookmaker, hvis du vil oddse på dine UFC-favoritter. Bookmakeren har et stort spiludvalg og høje odds, så hvis du endnu ikke har en konto hos bet365, er der god grund til at oprette en.

Profilerne i UFC

Conor McGregor har ikke været i buret siden 2021, hvor han brækkede anklen – Foto: IMAGO / Panoramic

”The Notorious” Conor McGregor

Conor McGregor er selvfølgelig det største og mest velkendte navn indenfor UFC. Han har haft stor succes i UFC og var den første kæmper til at holde bæltet i to divisioner på samme tid

Derudover er han en vaskeægte showmand, og det har – sammen med hans store talent – gjort ham til den kæmper, der tiltrækker klart flest seere, når han er i oktogonen. Ireren er fremragende til at begå sig i medierne, og trashtalk og provokationen er blandt hans allerstørste forcer.

Netop evnerne til at provokere medvirkede til, at han fik overtalt bokselegende Floyd Mayweather til at vende tilbage til boksningen for at tage en tur i ringen med ham. McGregor har ikke vundet en kamp i UFC siden 2020, men er stadig det absolut største trækplaster sporten har.

Svenske Khamzat Chimaev er en frygtet mand – Foto: IMAGO / Joe Camporeale

Khamzat ‘Borz’ Chimaev

Ingen har gjort et indtog på den største mixed martial arts scene, som 28-årige Khamzat Chimaev. Seks kampe i UFC, seks sejre!
Den svensk-tjetjenske Stockholm baserede kæmper har både gjort sig som welterweight og middleweight, hvor det ikke har stået på andet end sejre. Faktisk er Chimaev stadig ubesejret med en perfekt 12-0 rekord.

Svenskeren modtog kun ét eneste slag, i sine første tre optrædener i UFC-buret, og han brød mange rekorder. Han var den kæmper, der hurtigst kæmpede to kampe i UFC’s historie, med kun ti dages mellemrum.

Siden har Chimaev taget del i en af kandidaterne til årets kamp i 2022, da han, i maj måned, blev budt op til en brutal dans af brasilianske Gilbert Burns. Det var en kamp, der for første gang tvang Chimaev til at gå alle tre omgange.

Polemikken var dog enorm, da Khamzat skulle kæmpe mod superstjernen, Nate Diaz, ved UFC 279, men missede welterweight-vægten med en stor margin. Det udløste en hel rokade af kampene på septembers store pay-per-view kort, som så Chimaev gå fra main event til co-main event. En kamp mod Kevin Holland, som blev overvundet i første omgang.

Islam Makhachev med lightweight-bæltet efter sejren over Charles Oliveira ved UFC 280 – Foto: IMAGO / Craig Kidwell

Islam Makhachev

Der må være noget helt specielt i vandet i Dagestan, for den region avler den ene verdensmester efter den anden. Efter lightweight champen, Khabib Nurmagomedov, lagde handskerne på hylden, ovenpå en ubesejret karriere, har planen stået soleklar.

Makhachev, som har trænet ved Khabib og Khabibs far, Abdulmanaps, side fra barnsben, skulle overtage tronen. Den 31-årige russer kan dog ikke prale af at være ubesejret, men han har trods alt en absurd imponerende rekordliste med 24 sejre og kun et enkelt nederlag.

Det nederlag kom i en ung Islams anden UFC-opgør, hvor han overraskende blev knockoutet af brasilianske Adriano Martins. Siden har der dog ikke været slinger i valsen. Makhachev er, på nuværende tidspunkt, på en tolv kamps sejrsstime.
Først fravristede han lightweight titlen fra Charles Oliveira, og næste skridt i eventyret involverede et titelforsvar mod featherweight kongen, Alexander Volkanovski, d.12 februar.

Måske kan du også fylde rygsækken med kolde kontanter, som Conor McGregor, hvis du læser nedenstående – Foto: IMAGO / Tom Szczerbowski

Læs også: Mark O. Madsens næste kamp i UFC


Sådan oddser du på MMA

 • Kampvinder
  Den klassiske “hvem vinder”. Tror du det bliver Fighter A eller Fighter B?
  Der er en teoretisk chance for at kampen ender uafgjort, men det forekommer yderst sjældent.
 • Over/under
  På MMA-bettingmarkedet vil der oftest være en mulighed, der hedder over X,5 omgang.
  Her kan du oddse på om du, for eksempel, tror at kampen går over 1,5 omgang (7.5 minutter) eller under.
 • Metode
  Hvis du anser dig selv som et MMA-orakel, så kunne dette været markedet for dig.
  Under metode, kan du finde odds for de forskellige udfald kampen kunne have:
 1. Decision
  Kæmperen vinder kampen på point, efter at kampen er gået alle omgange.
 2. KO, TKO eller DQ
  Knockout, teknisk knockout eller diskvalifikation, står det for. En diskvalifikation kan forekomme, hvis modstanderen bruger et ulovligt angreb.
 3. Submission
  Vinder kæmperen via ledlås eller strangulering.
 4. Omgang
  Her skal du gå hen, hvis du har en idé om at din yndlings fighter afslutter sin modstander i første omgang. Under dette punkt kan du finde væddemål for hver enkelt runde.
 • Live
  Du kan selvfølgelig også spille live imellem omgange, men du skal være hurtig! Pausen, for kæmperne, er kun på 60 sekunder imellem hver omgang.
Vægtcut og vægtklasser er en vigtig og stor del af UFC – Foto: IMAGO / Louis Grasse

Vægtklasserne i UFC

Bliv klogere på de forskellige vægtklasser i UFC herunder.

 • Heavyweight
  Sværvægtsklassen er dér, hvor du finder de allertungeste MMA-kæmpere. Vægtklassen rummer fightere, der vejer helt op til 120 kilo, så hvis du vil se de største og stærkeste fightere i aktion, skal du blænde op for skærmen, når der er heavyweight på menuen.
 • Light heavyweight
  Light heavyweight er den næsttungeste UFC-klasse og hjemsted for kæmpere, der vejer op til 93 kilo. Selvom der er tale om ’light’-udgaven af sværvægtsklassen, er det således ikke en samling små nips, der deler øretæver ud her.
 • Middleweight
  Mellemvægtsklassen har som udgangspunkt en øvre vægtgrænse på 83,9 kilo, men ligesom i flere af de andre vægtklasser er der lidt forskellige vægtkriterier, alt efter hvilken UFC-organisation, der er tale om.
 • Welterweight
  Weltervægt er en af de klassiske boksevægtklasser, og den findes selvfølgelig også i UFC-regi. Her tæller den fightere, som må veje op til 77 kilo.
 • Lightweight
  Letvægtsklassen rækker op til 70 kilo, og det er her, at vi blandt andre finder superstjernen Conor McGregor, som efterhånden er blevet ensbetydende med UFC-sporten. Her i vi nede i en vægtklasse, hvor de lidt mindre og mere bevægelige kæmpere viser deres værd.
 • Featherweight (M/K)
  Fjervægtskategorien er for kæmpere, der vejer op til cirka 66 kilo, og det er her, at de kvindelige UFC-udøvere også kommer ind i billedet. Kvinderne kæmper nemlig i vægtklasserne featherweight, bantamweight, flyweight og strawweight.
 • Bantamweight (M/K)
  Bantamvægtklassen tilhører kampsportsudøvere på op til 61 kilo, og det betyder, at det er de lidt mindre machomænd, der huserer her – men fnis ej! De kan skam sagtens slå på tæven og sørge for super seværdige fights.
 • Flyweight (M/K)
  Som navnet indikerer er fluevægt for nogle af de letteste UFC-kæmpere. Vægtklassen har en øvre vægtgrænse på lidt under de 57 kilo.
 • Strawweight (K)
  Strawweight er den letteste af alle vægtklasser. Den har ingen nedre vægtgrænse, og det betyder, at alle, der vejer under 52,2 kilo, kan stille op i denne klasse.