18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Optakt til UFC London: Aspinall vs. Tybura

Forvent en fuldstændig vanvttig stemning, når UFC er tilbage i Londons O2 Arena lørdag aften! Aftenenes hovedret står på heavyweight-håndmadder, når Tom Aspinall og Marcin Tybura støder sammen.

Tom Aspinall led en grim knæskade senest han kæmpede i Londons O2 Arena – Foto: IMAGO / Per Haljestam
FAST SKRIBENT
Mathias Kragh
UFC

Tom Aspinall #5 vs. Marcin Tybura #10

Det er de helt tunge drenge, der runder aftenen af, med et spændende top 10-brag!

Tom Aspinall (12-3, 5-1 i UFC) er tilbage efter en grim knæskade, som han pådrog sig under et main event imod Curtis Blaydes. Den store englænder sendte et spark afsted, men endte selv på gulvet, og tog sig til knæet, i smerte.

30-årige Aspinall er en af den slags kæmpere, der excellerer i alle områder af sporten. Han lagde ud med brydning som knægt, vandt senere spandevis af nationale BJJ-turneringer og boksede samtidig på et højt niveau.

I alle fem UFC-sejre er modstanderen blevet afsluttet.

Polske Marcin “Tybur” Tybura (24-7, 11-6 i UFC) har bogstaveligt talt mere end dobbelt så meget erfaring som hans engelske modstander. Han er også blevet 37 år gammel.

Det har dog ikke holdt Tybura tilbage. Han har nemlig vundet syv ud af sine seneste otte kampe i buret. Siden starten af 2020 har kun Alexander Volkov formået at vinde over den store polak.

Tybura er kommet i markant bedre fysisk form, og han har brugt det som et våben sidenhen. Hans langt bedre cardio har hjulpet ham overkomme situationer og positioner, som han led i tidligere.

Han er dog stadig for gammel og for langsom til at besejre den syv år yngre Aspinall.

Tom Aspinall via submission i runde 1 til odds 6.50 hos bet365*

Tom Aspinall

Pros

 • Yngre og hurtigere
 • Bedre boksning
 • Bedre BJJ
 • Stærk allround

Cons

 • Holder knæet efter skaden?
 • Markant mindre erfaring

Marcin Tybura

Pros

 • Kæmpe erfaring
 • Fin defensiv brydning
 • God fysisk form

Cons

 • Langsom
 • Oppe i alderen

Tom Aspinall UFC-statistikker

 • SLpM: 7.41
 • Str. Acc.: 65%
 • SApM: 2.87
 • Str. Def: 64%
 • TD Avg.: 4.00
 • TD Acc.: 100%
 • TD Def.: 100%
 • Sub. Avg.: 2.0

SLpM – Significant Strikes Landed per Minute
Str. Acc. – Significant Striking Accuracy
SApM – Significant Strikes Absorbed per Minute
Str. Def. – Significant Strike Defence (the % of opponents strikes that did not land)
TD Avg. – Average Takedowns Landed per 15 minutes
TD Acc. – Takedown Accuracy
TD Def. – Takedown Defense (the % of opponents TD attempts that did not land)
Sub. Avg. – Average Submissions Attempted per 15 minutes

Marcin Tybura UFC-statistikker

 • SLpM: 3.55
 • Str. Acc.: 48%
 • SApM: 3.31
 • Str. Def: 55%
 • TD Avg.: 1.39
 • TD Acc.: 33%
 • TD Def.: 79%
 • Sub. Avg.: 0.1
Meatball Molly McCann er på jagt efter en plads i vinderkolonnen, efter et nederlag til Erin Blanchfield – Foto: IMAGO / Louis Grasse

Molly McCann vs. Julija Stoliarenko

Jo jo, Molly McCann er populær i England og i UFC-regi, men at smide hende og Stoliarenko i co-main eventet er at skyde ved siden af.

“Meatball” Molly McCann (13-5, 6-4 i UFC) har gjort en karriere ud af at være en middelmådig kæmper med et venskab til en ligeså middelmådig Paddy Pimblett.

De to kan underholde, men når det kommer til det beskidte arbejde i buret, så kan det godt knibe lidt, fra tid til anden. Senest så vi McCann blive komplet domineret af 23-årige Erin Blanchfield, der nærmest ikke modtog et eneste slag.

Modstander, Julija Stoliarenko (10-7-1, 1-5 i UFC) virker som det man i basketballverdenen ville kalde et “layup”. UFC har stillet en modstander foran McCann, som bare skal hamres ned og så lever Meatball-hypen igen.

Ingen af dem har det nødvendige niveau til UFC, men McCann er klart bedre stillet end Stoliarenko.

Molly McCann på KO/TKO/DQ eller submission til odds 2.40 hos bet365*

Engelske Nathaniel Wood i en udveksling med Canadas Charles Jourdain – Foto: IMAGO / Per Haljestam

Nathaniel Wood vs. Andre Fili

Vi er tilbage i featherweight divisionen, hvor en tidligere engelsk bantamweight har fundet succes.

Nathaniel “The Prospect” Wood (19-5, 6-2 i UFC) har nemlig vundet to ud af to mulige, som 145lbs-kæmper. Den velafrundede englænder har slået både Charles Rosa og Charles Jourdain.

På trods af at være en af de mindre featherweights, med kort rækkevidde og mindre kropsmasse, så har Wood formåede at bruge hele værktøjskassen til at udmanøvrere sine modstander, med sit ret komplette game.

29-årige Wood har rigtig god boksning, flot bevægelse og en fin fornemmelse for at bruge brydningen på de rigtige tidspunkter.

Denne gang skal han dog op imod hans hidtil mest erfarne og nok også bedste modstander, Andre “Touchy” Fili (22-9, 10-8 i UFC). Den 33-årige amerikaner har brugt alle dage hos Team Alpha Male, hvilket har gjort ham til en dygtig, dygtig kæmper.

Det har dog været lidt ned ad bakke for Fili, efter at have været inde i en fin stime med flere sejrer end nederlag. Senest vandt den amerikanske featherweight over landsmanden, Bill Algeo.

Kan Fili udnytte sin store rækkevidde-fordel i dette opgør, kan han løbe med sejren, men jeg ser Nathaniel Wood svinge taktstokken.

Nathaniel Wood på point til odds 2.40 hos bet365*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
 • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår
Andre Muniz med et fast greb om Eryk Anders under deres kamp ved UFC 269 – Foto: IMAGO / Stephen R. Sylvanie

André Muniz vs. Paul Craig

Så er der dækket op til en grapplers delight! Disse to krigere har tilsammen OTTEOGTYVE submission på deres samvittigheder.

Brasilianske André “Sergipano” Muniz (23-5, 5-1 i UFC) så næsten ustoppelig ud, da han først trådte ind i buret. Med tre armbarer i sine fire første optrædener, var Muniz en som ikke mange havde lyst til at rulle rundt med.

Senest blev den 33-årige brasilianer dog selv submittet af Brendan Allen, i en flad præstation af den ellers stærke middleweight

På den anden side kommer skotske Paul “Bearjew” Craig (16-6-1, 8-6-1 i UFC), som for første gang har bevæget sig så langt ned i vægt, at han nu er middleweight. 35-årige Craig har ellers altid holdt til i UFCs light heavyweight division, med blandet succes.

Det stående aspekt i denne kamp er ikke specielt imponerende, men ender det på gulvet, bliver vi forkælede. Den offensive grappling-stil hos Muniz kommer på prøve overfor Craigs, der både er god defensiv, men også offensiv (specielt fra ryggen).

André Muniz på submission eller point til odds 2.00 hos bet365*

Et head kick rammer for Jai Herbert ved UFC 286 i London – Foto: IMAGO / Per Haljestam

Jai Herbert vs. Fares Ziam

Der er masser af engelsk islæt på dette kort, og det bliver med garanti et festfyrværkeri af en stemning i Londons O2 Arena.

Det bliver ingen undtagelse, når Wolverhamptons Jai “The Black Country Banger” Herbert (12-4-1, 2-3-1 i UFC) træder ind i buret, for at forsvare den engelske ære.

35-årige Herbert har ikke haft det bedste run i UFC hidtil, men har dog alligevel formået at få fremvist sine færdigheder i flere af opgørende.

Som kaldenavnet måske indikerer, så er Herbert ikke bleg for at ende i lidt af et barslagsmål. Englænderen er i alle tre UFC-nederlag blevet afsluttet. Han har ellers et ganske godt, afrundet game.

Det samme kan siges om modstanderen, Fares “Smile Killer” Ziam (13-4, 3-2 i UFC). Den lange franskmand har især et stærkt striking game. Den 26-årige lightweight har dog lidt større problemer, når kampene rammer gulvet.

Både Don Madge og Terrance McKinney formåede begge at få Ziam til kanvassen og derfra vinde kampen.

Kan Herbert få kampen til gulvet, så ser jeg ham løbe med sejren.

Jai Herbert på point til odds 3.80 hos bet365*

Den ubesejrede rekord bliver sat på spil, når Lerone Murphy (t.h) tager imod franske Fares Ziam – Foto: IMAGO / Per Haljestam

Lerone Murphy vs. Josh Culibao

Et lækkert featherweight-opgør åbner hovedkortet i London.

Hjemmebanefavoritten, Lerone “The Miracle” Murphy (12-0-1, 4-0-1 i UFC), tager imod en stærk australsk modstander. Den 31-årige englænder har endnu ikke smagt et professionelt nederlag i karrieren.

Murphy slog senest Gabriel Santos, der på daværende tidspunkt også var ubesejret. En håndfuld flotte navne, som Ricardo Ramos, Douglas Silva de Andrade og Makwan Amirkhani, er allerede blevet besejret i UFCs oktagon.

Lerone Murphy har god striking, ganske god brydning og en cardio, der indtil videre har holdt flot op i UFC-regi.

Modstanderen, Josh “Kuya” Culibao (11-1-1, 3-1-1 i UFC), har også fundet fodfæstet i verdens bedste MMA-organisation. Efter et nederlag, en vægtklasse oppe, i sin debut, har den 29-årige australier ikke set sig tilbage.

Flotte skalpe, som en uafgjort mod Charles Jourdain og sejre over Shayilan Nuerdanbieke og Melsik Baghdasaryan, er blevet taget.

Culibao er også en ganske velafrundet kæmper, der ikke er bange for at tage kampen til gulvet eller udveksle i lommen.

Jeg tror dog på, at hjemmebanefordelen kommer Lerone Murphy til gode.

Lerone Murphy på point til odds 2.45 hos bet365*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af UFC sponsoreres af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Hvornår starter UFC?

UFC London starter lørdag d.22 juli kl.18.00.

Hvor kan man se UFC?

Du kan se prelims på UFC Fight Pass. Main card kan ses på Viaplay. Dette kræver sportspakken.

Skriv første kommentar

Skriv et svar