18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nicolas Dalby på største UFC-opgave i karrieren

Den mest vindende dansker i MMA, Nicolas Dalby, skal på lørdag på karrierens største opgave, når han skal i buret mod en brasiliansk hjemmebanefavorit i São Paulo.

IMAGO / USA Today Network

10.418 kilometer! Så lang var den tur, som den danske welterweight, Nicolas “Danish Dynamite” Dalby, har været ude på forud for sin kamp på lørdag.

Det er dog ikke noget nyt for den 38-årige, rutinerede kæmper, der igennem en 27-kamps karriere har kastet hænder over hele kloden. Dette er tredje tur til Brasilien for Dalby. Kun Las Vegas og Brøndby Hallen har været værter for danskeren ligeså mange gange.

Nicolas Dalby overtog faklen fra Martin Kampmann, som den dansker med flest pro-sejre i MMA, efter sin seneste optræden og sejr i buret. Udover at være den tredje sejr i træk for danskeren, så kravlede han også op på imponerende 22 sejre.

Ung mod gammel

Senere på måneden fylder den danske kriger 39 år, men på trods af ikke at være nogen hvalp længere, så er Dalby stadig i fænomenal form. Og den fremragende fysiske form er da også klart en af årsagerne til, at “Danish Dynamite” aldrig er blevet afsluttet i sin karriere.

Modstanderen, Gabriel “Marretinha” Bonfim, er hele tretten år yngre end vores danske helt, og så er han en dødsensfarlig, ubesejret brasiliansk fighter. Gabriel er også lillebror til Ismael, der åbner det selv samme hovedkort, som hans bror og Dalby co-main event’er.

De to brødre har indtil videre kæmpet på hele tre UFC-kort sammen. Begge fik en UFC-kontrakt samme aften, da brødrene imponerede stort under Contender Series. Ved de to første lejligheder, gjorde begge Bonfim-brødre rent bord og vandt begge to i spektakulær stil. Senest røg storebror, Ismael, dog i saksen, mens Gabriel fortsatte sin ubesejrede stime.

IMAGO / USA Today Network

Striking vs. grappling

Det bliver et klassisk matchup, hvor vi har én kæmper med en stor force i jiu-jitsu og en anden, der foretrækker at holde kampen stående og udnytte sin stærke kondition som et våben.

26-årige Bonfim er, på nuværende tidspunkt, ubesejret, med femten sejre. Tre er kommet via knockout og de resterende tolv er alle kommet via submission, og i hans første to kampe, har han nedlagt sine modstandere på lige omkring to minutter tilsammen.

Samtlige af danske Nicolas Dalbys UFC-sejre er alle kommet via decision. Her har han brugt både sin kondition og sine altid veludtænkte gameplans, til at hive flotte sejre over folk som Elizeu dos Santos, Claudio Silva, Warlley Alves og Muslim Salikhov.

UFC São Paulos co-main event finder sted natten til søndag. Hovedkortet starter kl.02.00 dansk tid, så forvent en starttid på Nicolas Dalbys kamp imellem 04-05.

Skriv første kommentar

Skriv et svar