18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mads Burnell om Mark O. Madsens store UFC 295-kamp: Han er en kriger

Den danske featherweight, Mads Burnell, er ikke i tvivl om at Mark O. Madsen kan komme tilbage i vinderkolonnen, når han på lørdag kæmper i Madison Square Garden ved UFC 295.

IMAGO / USA Today Network

Lørdag d.11 november skal Mark O. Madsen i aktion i en af verdens mest velkendte sportsarenaer, Madison Square Garden i New York, når han skal i buret mod Jared Gordon. Den amerikanske lightweight kommer fra to store kampe mod henholdsvis Bobby Green og Paddy Pimblett.

Den tidligere olympiske sølvvinder i brydning, Mark O. Madsen, har siden 2018 gjort sig som professionel MMA-kæmper, og i 2019 blev drømmen en realitet, da han underskrev en kontrakt med UFC.

Og 39-årige Madsen har nydt stor succes indtil videre. Helt op til hans seneste kamp, kunne han bryste sig med en ubesejret rekord på imponerende 12-0.

Første nederlag og chancen for genrejsning

Det er efterhånden et år siden, at Mark O. Madsen sidst var i buret. Her led falstringen sit første professionelle nederlag, da amerikanske Grant Dawson sikrede en submission-sejr i tredje omgang.

Siden da, har den danske lightweight brugt tiden fornuftigt. Har man holdt et øje med Madsens socialie medier, har man set masser af træning med topklasse kæmpere og trænere fra verden over, så der er gode forudsætninger for at komme tilbage i vindercirklen for den tidligere OL-bryder.

Danske, Mads Burnell, der er rangeret #4 i Bellators featherweight-division og tidligere har gjort sig i UFC ser en god mulighed for at Madsen løber med sejren. Det fortæller han i et eksklusivt interview med SpilXperten.

“Jeg føler ikke, at Mark skal gøre noget anderledes i forhold til hvad han tidligere har gjort. Jeg tror, at Mark kan gå ind og out-wrestle Jared Gordon. Det er en god kamp for ham. Det eneste jeg rigtig har set med Jared, var da han kæmpede mod Paddy “The Baddy”. Jeg føler, at Jared burde have vundet den kamp”, indleder Burnell med.

“Jeg tænker sagtens, at Mark kan vinde. Det bliver ikke en let kamp, men Mark kan sagtens vinde.”

Og man hverken må eller kan afskrive en kæmper, bare fordi man taber en enkelt kamp, siger den danske featherweight.

“Mark havde måske en sløj dag på kontoret i sidste kamp. Det er noget af det ubarmhjertige ved kampsport. Du kæmper én kamp, og så kan der nemt gå seks måneder eller et år før du kæmper igen.”

“Og det eneste folk husker er din sidste kamp.  I fodbold f.eks. har du altid en kamp lige rundt om hjørnet. Jeg synes, at folk er for hurtige til at dømme folk ude i kampsport, hvis de taber. Hold nu kæft, mand. Mark har tabt én kamp. Slap af. Mark er en kriger.”

Når snakken falder på, om den tidligere OL-bryder måske er ved vejs ende, som professionel atlet og kæmper, skal man også passe på med at male fanden på væggen.

“Det ville være forkert for nogen at spekulere på, hvornår det er slut for andre. Det ved man kun selv. Det afgørende er måske ikke alderen, men derimod hvor mange ‘miles’ man har på kroppen. Jo, Mark har mange miles på kroppen i brydning, men han har ikke fået mange tæsk i MMA”, afslutter Bellator-kæmperen.

Du kan se Mark O. Madsen og Jared Gordon kæmpe, ved UFC 295, natten til søndag på Viaplay.

Skriv første kommentar

Skriv et svar