Reklame*

mls

MLS/Major League Soccer: Live stream

Live stream MLS Fodbold har langsomt, men sikkert slået rod i amerikanerne i det sidste årti, hvilket nok især skyldes det amerikanske landsholds deltagelse i VM-slutrunderne og ikke mindst det faktum, at mange store stjerner er skiftet til klubber fra Major League Soccer i USA i den periode. Med tilkomsten af mange store stjerner er det naturligvis også interessant at følge niveauet hos klubberne i USA, og det er nu blevet muligt. bet365* giver nemlig deres kontoindehavere adgang til både at spille og live streame kampe fra den bedste amerikanske fodboldliga. Du kan altså følge stjerner som Zlatan Ibrahimovic, Andrea Pirlo, Frank Lampard, David Villa og mange andre, når der spilles kampe i Major League Soccer.

Stream og spil på MLS hos bet365 - KLIK HER!*

Få adgang til live streaming af MLS

Som det første skal du have oprettet en konto hos bet365*, hvis ikke du allerede har én. Følg vores guide forneden og få oprettet en konto og dermed skaffet dig adgang til muligheden for at spille på og følge den fantastiske underholdning i form af blandt andet fodboldkampe fra MLS.

1. Gå til bet365.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for at have penge på din spilkonto

4. Gå til "Live billeder" i top-menuen

5. Vælg din kamp fra MLS

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Stream og spil på MLS hos bet365 - KLIK HER!*

Regler og vilkår for benyttelse af Bet365s live stream

Det er nemt at benytte sig af bet365's* live streaming, når du livebetter. Du skal dog overholde et af to krav for at have adgang til de mange live billeder fra diverse sportsgrene. Enten skal du have penge stående på din spillekonto, eller også skal du have placeret et væddemål inden for det seneste døgn. Hvis blot du opfylder et af kravene, kan du i levende billeder følge MLS.

Historien om MLS (Major League Soccer)

Fodbold har ikke en nær så lang historie i USA, som den ellers har i Europa. I USA har amerikansk fodbold, basketball, baseball og ishockey altid været de mest populære sportsgrene, men fodbold, eller ”soccer” som sporten kaldes i USA, er langsomt begyndt at gøre sit indtog i den amerikanske sportsverden. Den første sæson i MLS blev spillet tilbage i 1996, hvor D.C. United tog sig af den samlede sejr. Siden da har flere forskellige klubber vundet det amerikanske mesterskab. LA Galaxy er den klub der har snuppet det amerikanske mesterskab flest gange – det er blevet til 5 af slagsen.

MLS begyndte for alvor at vække mediernes og dermed også den amerikanske befolknings interesse i 2007, da David Beckham med sit bemærkelsesværdige skifte fra Real Madrid til LA Galaxy satte gang i ligaens udvikling. I årene herefter strømmede flere og flere tidligere profiler fra Europa til den amerikanske liga og skabte dermed yderligere positiv omtale omkring fodbold i USA. I dag er ligaen spækfyldt med aldrende stjerner, der har i sinde at prøve kræfter med noget andet end Europa i deres karrieres efterår.

Kamptidspunkter i MLS

Som regel spilles kampene fra MLS lørdag og søndag ligesom i de europæiske ligaer. Som seer skal man dog notere sig tidsforskellen mellem USA og Danmark. Kampene fra MLS spilles nemlig om natten dansk tid. Selvom de fleste kampe spilles i weekenden, bliver nogle kampe også afholdt på hverdage.

Stream og odds på MLS hos bet365 - KLIK HER!*

Alternativer til MLS

Som kontoindehaver hos bet365* har du ikke blot adgang til live streaming af og odds på kampene fra MLS, men også en lang række andre ligaer er en del af bet365's* livebetting og -streaming-univers. Her er et par forslag til, hvad du ellers kan spille på og streame hos bet365*:

La Liga
Er du glad for at følge de største stjerner folde sig ud på grønsværen, bør du også holde et vågent øje med den bedste spanske række, hvor der er en sand overflod af stjerner fra øverste hylde. Tjen penge på at spille på den bedste spanske række, og se blandt andre Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Gareth Bale og Luis Suarez forsøge at føre deres hold til mesterskabstitlen i La Liga.

Bundesligaen
Tyskland er for alvor ved at slå sig fast som den førende nation inden for fodbold. Landsholdet såvel som nationens klubhold viser ekstrem styrke i disse år. Bayern München og Dortmund har især imponeret, og med stjerner som Thomas Müller, Marco Reus, Robert Lewandowski og Mats Hummels er der mere end god grund til at holde et vågent øje med kampen om det tyske mesterskab.

Ligue 1
Fransk fodbold har de senere år oftest været synonym med Paris Saint-Germain, men flere hold er begyndt at røre på sig i subtoppen. Lyon, Marseille og Monaco er især begyndt at vise styrke og dermed udfordre mastodonterne fra hovedstaden. Der er altså god grund til at tjekke fransk fodbold ud, når du vil spille på og live streame spændende og actionfyldt fodbold.

Hos bet365* kan du placere væddemål på blandt andet kampene fra de nævnte ligaer, og du har også mulighed for at streame opgør fra spansk, tysk og fransk fodbold. Udover fodbold udbyder bet365* nemlig også spil til og live billeder fra håndboldkampe, tenniskampe og kampe fra en lang række andre sportsgrene. Men for at tilgå dette, skal du have en konto hos bet365*.
Live stream MLS hos bet365

27-11-2015 14:49