Reklame*

Mikkel Kessler hos NordicbetFå op til 1.000 kroner i bonus hos Nordicbet

Mikkel Kessler er den nye frontfigur for Nordicbet*, og derfor vil du de kommende to år kunne opleve den legendariske danske bokser optræde på TV – udenfor bokseringen. Mikkel Kessler skal forsøge at overføre spændingselementerne fra den dramatiske boksescene til Nordicbets* produkt, så spillerne i sidste ende kan få en rigtig fed oplevelse hos en af nordens største bookmakere. Hold øje med Mikkel Kessler i Nordicbets* reklamer i 2018 - og få allerede nu din bonus.

Få op til 1.000 kroner i bonus hos Nordicbet

Odds med Mikkel Kessler og Nordicbet

Nordicbet* har længe været en populær bookmaker på det danske marked, og det ændrer sig næppe nu, hvor spiludbyderen har indgået et toårigt samarbejde med den ikoniske bokser Mikkel Kessler. Mikkel Kessler har været vant til at gøre livet surt for sine modstandere i bokseringen, men nu bliver opgaven i stedet at gøre (med)spillerne glade i Nordicbets* forretning. Planen er, at Mikkel Kessler blandt andet skal optræde for Nordicbet* i TV-reklamer og i marketingfremstød på sociale medier, så der bør være rigeligt med lejligheder til, at du kan få oplevet den danske viking i en ny kontekst.

Få 1.000 kr. i startbonus hos Nordicbet – KLIK HER!*

Fra bokseringen til betting-scenen
Mikkel Kessler indledte sin boksekarriere i 1998, og han har siden dengang kæmpet hele 49 kampe. Af disse har han vundet 46 (35 på knockout), og en af de mest mindeværdige sejre kom mod Carl Froch i 2010. Mikkel Kessler vandt 39 professionelle boksekampe i træk fra 1998 til 2007, inden han tabte sin første kamp nogensinde til Joe Calzaghe. Der har været rygter om, at Mikkel Kessler skulle gøre comeback i bokseringen, men i første omgang bliver comebacket ikke realiseret, da danskeren nu skal målrette sin professionelle indsats markedsføringen hos Nordicbet*.

I løbet af karrieren har Mikkel Kessler præsteret at sidde på tronen i supermellemvægt både i WBA og WBC. Danskeren havde WBA-titlen tre gange i perioden fra 2004 til 2013, mens WBC-titlen var af to omgange i perioden fra 2006 til 2010. Mikkel Kessler er aldrig nogensinde blevet knockoutet, og Nordicbet* har således sikret sig en ægte kriger, der i sandhed lever op til kælenavnet ”The Viking Warrior”.

Få 1.000 kr. i startbonus hos Nordicbet – KLIK HER!*

Kessler i hus hos en af Nordens største
Nordicbet* er en bookmaker, som vi ofte anbefaler her på siden. Det gør vi selvfølgelig, fordi Nordicbet* udmærker sig på en række forskellige punkter. Det mest åbenlyse forspring, som Nordicbet* har – i forhold til de øvrige bookmakere – er på det nordiske marked. Nordicbet* har forpligtet sig til at være helt up to date på sporten i Norden, og derfor vil du ofte opleve, at du kan finde en lang række nordiske specials hos bookmakeren. Det nordiske fokus skinner også igennem ved, at Nordicbet* har sponsoratet på den danske 1. division i fodbold, ligesom Nordicbet* altid tilbyder odds på de lavere danske rækker.

Få 1.000 kroner i bonus hos Nordicbet

Har du ikke allerede en spilkonto hos Nordicbet*? Så kan du oprette dig i dag og få op til 1.000 kroner i bonus. Der er tale om en indbetalingsbonus, hvor bookmakeren matcher din første indbetaling med 100 % op til 1.000 kroner. Indsætter du 1.000 kroner, har du således 2.000 kroner at spille for. Bonussen skal omsættes seks gange til mindst odds 2,00 indenfor 60 dage.

Sådan får du din velkomstbonus:
1. Gå til Nordicbet.dk – KLIK HER!*

2. Opret en konto.

3. Indbetal minimum 100 kroner.

4. Nordicbet* fordobler din første indbetaling (op til 1.000 kroner).

Regler og vilkår gælder.

Mange tilbud til eksisterende spillere
Når først du er inde i biksen hos Nordicbet*, bliver du løbende forkælet med fede kampagner og tilbud. Eksempelvis er det nærmere reglen end undtagelsen, at du på europæiske fodboldkampe har mulighed for at optjene et gratis livespil på 100 kroner. Hold øje med Nordicbets* kampagneside, så du er sikker på, at du ikke misser et af de gode tilbud.

Få op til 1.000 kroner i bonus hos Nordicbet

Bookmakere med bonus

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars