Reklamelink*

Melodi Grand Prix oddsMelodi Grand Prix odds 2019

MGP 2019 afvikles d. 18. maj i Tel Aviv, og Danmark er repræsenteret med Leonora og sangen Love Is Forever. På denne side finder du de bedste mgp odds, og så klæder vi dig selvfølgelig godt på med en stor optakt, hvor vi gennemgår favoritter og outsidere, så du er helt klar til at spille på Melodi Grand Prix 2019 i Israel.

Odds på Melodi Grand Prix 2019

Trin for trin: odds melodi grand prix 2019
Følg de simple steps herunder – så er du klar til at spille på Melodi Grand Prix i løbet af ganske få øjeblikke.

1. Gå til LeoVegas.dk - KLIK HER*

2. Opret en konto / log ind.

3. Følg stien ”Sport” – ”Specials” – ”Globalt” – ”Det Europæiske Melodi Grand Prix”.

4. Du er nu klar til at spille på konkurrencen.

> Spil Melodi Grand Prix 2019 nu*

Odds på Melodi Grand Prix 2019

Holland: 1,72 – SPIL HER >>*

Australien: 6,00 – SPIL HER >>*

Schweiz: 7,00 – SPIL HER >>*

Sverige: 13,00 – SPIL HER >>*

Italien: 17,00 – SPIL HER >>*

Island: 19,00 – SPIL HER >>*

Aserbajdsjan: 26,00 – SPIL HER >>*

Rusland: 29,00 – SPIL HER >>*

Norge: 29,00 – SPIL HER >>*

Frankrig: 34,00 – SPIL HER >>*

Malta: 101,00 – SPIL HER >>*

Danmark: 126,00 – SPIL HER >>*

Spanien: 151,00 – SPIL HER >>*

Grækenland: 151,00 – SPIL HER >>*

Cypern: 151,00 – SPIL HER >>*

Nordmakedonien: 201,00 – SPIL HER >>*

Tjekkiet: 201,00 – SPIL HER >>*

Serbien: 201,00 – SPIL HER >>*

Slovenien: 201,00 – SPIL HER >>*

Storbritannien: 201,00 – SPIL HER >>*

Hviderusland: 301,00 – SPIL HER >>*

Estland: 301,00 – SPIL HER >>*

Albanien: 301,00 – SPIL HER >>*

Israel: 301,00 – SPIL HER >>*

San Marino: 301,00 – SPIL HER >>*

Tyskland: 301,00 – SPIL HER >>*

Hvem giver Danmark 12 point til?
Holland: 2,60 – SPIL HER >>*

Sverige: 2,65 – SPIL HER >>*

Island: 5,50 – SPIL HER >>*

Norge: 6,00 – SPIL HER >>*

Australien: 9,00 – SPIL HER >>*

Rusland: 15,00 – SPIL HER >>*

Italien: 21,00 – SPIL HER >>*

Tyskland: 26,00 – SPIL HER >>*

Aserbajdsjan: 34,00 – SPIL HER >>*

Frankrig: 51,00 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 18. maj 2019 kl. 17:45. Odds kan ændre sig.

Er du på udkig efter de bedste Melodi Grand Prix betting odds, så er du havnet det helt rigtige sted. Ovenfor finder du nemlig bookmakernes bedste odds på de 41 deltagende nationer. Oddssætningen afslører, at bookmakerne har størst tiltro til nationer som Holland, Rusland og Italien. At der kan hentes odds 126 på Danmark vidner om, at der skal en ordentlig portion MGP-magi til, hvis det skal lykkes for Leonora at gentage Emmelie de Forests bedrift fra 2013.

Husk at du altid kan finde spilforslag på både sport og underholdning på vores side med eksperttips. Held og lykke!

Odds på Melodi Grand Prix 2019

Top5: Favoritter ved Melodi Grand Prix

Skal man tro på bookmakernes Melodi Grand Prix odds 2019, er det lande som Holland, Rusland, Italien, Schweiz og Sverige, der skal kæmpe om topplaceringerne ved den store musikfest i Tel Aviv. Vi gør dig klogere på landenes bidrag til konkurrencen i afsnittet herunder.

Holland: Duncan Laurence - Arcade
Kan du lide danske Alex Vargas? Så kan du også lide hollandske Duncan Laurence. Holland har ikke vundet konkurrencen siden 1975, men 25-årige Duncan Laurence er udråbt som storfavorit af bookmakerne. Arcade er en ulykkelig kærlighedssang, og den foregår i et meget inderligt leje. Balancen er dog perfekt; i stedet for at blive irriterende, har Arcade en emotionelt, positivt stimulerende effekt på lytteren. Sårbarheden er åbenlys, og Duncan Laurence synger direkte fra hjertet. Meget dragende.

Holland som vinder af MGP - SPIL HER >>*

Rusland: Sergey Lazarev - Scream
Sergey Lazarev snuppede tredjepladsen i 2016, og nu er han tilbage efter mere. Den 36-årige russer er en fuldkommen performer, og foruden at beruse publikum med sin enorme vokal, fylder han også let en stor arena med hele sin persona. Sangen Scream er meget dyster, intens og teatralsk – en vaskeægte ballade. Skal man rette en kritik mod Scream må det blive, at den ikke for alvor accelererer i arrangementet undervejs.

Rusland som vinder af MGP – SPIL HER >>*

Italien: Mahmood - Soldi
Italien er en af de fem store, der ikke behøver noget semifinaledrama. De går direkte i finalen med sangen Soldi, der fremføres af 26-årige Mahmood. Det trænede italienske øre ved, at ”soldi” betyder ”penge”, men tematikken i sangen er alt andet end pengefokuseret og overfladisk. Tværtimod bruger Mahmood ”soldi” med reference til de familiære værdier, der er alt for få, fordi faderen har været utilstrækkelig i Mahmoods barndom. Sangen er således meget personlig, og det mærker man på Mahmoods gribende fremføring. Han synger nutidig R&B på italiensk og arabisk, og sangen sætter sig fast. Den bliver bare bedre og bedre for hver gennemlytning.

Italien som vinder af MGP – SPIL HER >>*

Schweiz: Luca Hänni – She Got Me
Man skulle næsten tro, at schweizerne har ladet sig inspirere af det cypriotiske bidrag fra 2018. Med sangen She Got Me forsøger Luca Hänni at kickstarte til den helt store calypso-fest - og det ER festligt, når den 24-årige model indtager scenen. Er tematikken måske en anelse for plat for de kræsne MGP-juryer? Det er muligt. Men det er i hvert fald power-pop, og det må simpelthen hive nogle stemmer i land hos et småberuset publikum ude i stuerne.

Schweiz som vinder af MGP – SPIL HER >>*

Sverige: John Lundvik – Too Late For Love
Så er det gospel-energi! John Lundvik giver vores svenske naboer alletiders mulighed for at lave et godt resultat (til samlingen) ved Melodi Grand Prix i Tel Aviv. Med sangen Too Late For Love kommer 36-årige John Lundvik helt udover scenekanten, og du kan ikke undgå at holde af den karismatiske svenske sanger. Sangen har en strålende opbygning, og der er så meget power mod afslutningen, at man bare efterlades med et stort smil på læben.

Sverige som vinder af MGP – SPIL HER >>*

Outsidere til MGP-titlen i Tel Aviv

Cypern var millimeter fra sejren med forførende Eleni Foureira og Fuego, og derfor bliver de naturligvis i samme boldgade i 2019. Det er den græsk-georgiske sangerinde Tamta, der skal forsøge at sætte gang i festen med sangen Replay, og det synes vi faktisk, at hun lykkes ret fint med. Det er ikke Fuego, men til odds 19 (bet365*) kan Replay godt få et skud.

Cypern som vinder af MGP – SPIL HER >>*

Et andet friskt bud udefra er maltesernes Chameleon, som fremføres af X Factor-vinderen Michela. Michela har en fantastisk stemme, og så har sangen et meget karakteristisk drop, som nok kommer bag på de fleste (og derfor er mindeværdigt). Tematikken holder også, og derfor bør man ikke afskrive Malta på forhånd.

Malta som vinder af MGP – SPIL HER >>*

Det danske bidrag: Leonora – Love is Forever

20-årige Leonora stiller op med en sød og catchy sang, som du husker øjeblikkeligt, når blot du har hørt den en enkelt gang. Der bliver sunget ”Love is Forever” maaaange gange, men det bliver ikke kedeligt. Omdrejningspunktet er kærligheden, og det bør de fleste kunne relatere til. Leonora er først og fremmest kendt for sine egenskaber på skøjtebanen, men hun har en dejlig stemme, og det skal europæerne nok anerkende. Undervejs synger hun på både engelsk, dansk, fransk og tysk, og det kan måske give lidt fedtepoint rundt omkring i Europa. Lise Cabble, Melanie Wehbe og Emil Lei har været med til at lave sangen.

Danmark som vinder af MGP - SPIL HER >>*

Darude repræsenterer Finland

Kun én gang i MGP-historien er det lykkedes for Finland at vinde konkurrencen. Det skete i Athen i 2006, hvor finnerne chokerede verden med deres bidrag Hard Rock Hallelujah af Lordi. Med en heavy metal sang, der blev opført i monsterkostumer, skrev Lordi sig ind i historiebøgerne, og efter 12 års trofætørke håber Finland nu på, at de igen har en vindersang.

Det er ingen ringere end Darude, der skal forsøge at tage guldet hjem for finnerne. Du kender formentlig den finske DJ for én ting og kun én ting: Den ikoniske hit-single Sandstorm. Men lad det være sagt med det samme; mesterværker hænger ikke på træerne, og selvom Darude fandt magien med Sandstorm i 1999, så gør han det på ingen måde med Eurovision-bidraget Look Away i 2019. I skrivende stund kan Finland spilles som vinder til odds 251 hos bet365*.

Finland som vinder af MGP - SPIL HER >>*

Regler, afstemning og jury ved Melodi Grand Prix 2019

Reglerne er de samme som sidste år. Det vil sige, at fagjuryerne og seerne deler magten med hver 50 procent indflydelse på resultatet. Begge instanser skal fordele pointrækken 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 og 1, hvor 12 gives til det bedste bidrag.

Værd opmærksom på, at fagjuryerne sagtens kan have en smag, der er forskellig fra den, der dominerer hos den brede befolkning. Således havde vores danske viking Rasmussen sidste år været en stor taber, hvis det alene stod til juryerne – med seernes hjælp kom han dog helt op i Top10.

Sådan gik DMGP 2019

Odds på Dansk Melodi Grand Prix 2019 afslørede Leonora som feltets største favorit, og den unge skøjteløber levede op til favoritværdigheden. Hun sneg sig lige akkurat ind foran den dansk-grønlandske duo, bestående af Julie Berthelsen og Nina Kreutzmann Jørgensen, som danskernes foretrukne bidrag, og derfor er det Leonora, der repræsenterer Danmark ved det europæiske Melodi Grand Prix i Tel Aviv.

Odds på Melodi Grand Prix 2019

Tidligere danske repræsentanter ved Melodi Grand Prix

Her kan du se, hvilke sange, der tidligere har repræsenteret Danmark ved Melodi Grand Prix.

1957: Gustav Winckler og Birthe Wilke “Skibet skal sejle i nat”

1958: Rachel Rastenni “Jeg rev et blad ud af min dagbog”

1959: Birthe Wilke “Uh – Jeg ville ønske jeg var dig”

1960: Katy Bødtger “Det var en yndig tid”

1961: Dario Campeotto “Angelique”

1962: Ellen Winther “Vuggevise”

1963: Grethe og Jørgen Ingmann “Dansevise”

1964: Bjørn Tidmand “Sangen om dig”

1965: Birgit Brüel “For din skyld”

1966: Ulla Pia “Stop, mens legen er god”

1978: Mabel “Boom Boom”

1979: Tommy Seebach “Disco Tango”

1980: Bamses Venner “Tænker altid på dig”

1981: Tommy Seebach & Debbie Cameron: Krøller eller ej

1982: Brixx: Video Video

1983: Gry ���Kloden drejer”

1984: Kirsten & Søren “Det’ lige det”

1985: Kirsten & Søren “Sku’ du spørg’ fra no’en?”

1986: Trax “Du er fuld af løgn”

1987: Anne-Cathrine & Drengene “En lille melodi”

1988: Kirsten & Søren “Ka’ du se hva’ jeg sa”

1989: Birthe Kjær “Vi maler byen rød”

1990: Lonnie Devantier “Hallo Hallo”

1991: Anders Frandsen “Lige der hvor hjertet slår”

1992: Kenny & Lotte “Alt det som ingen ser”

1993: Tommy Seebach “Under stjernerne på himlen”

1995: Aud Wilken “Fra Mols til Skagen”

1996: Dorte Andersen og Martin Loft “Kun med dig”

1997: Kølig Kaj “Stemmen i mit liv”

1999: Trine Jepsen og Michael Teschl “Denne gang”

2000: Brødrene Olsen “Fly on the wings of love”

2001: Rollo & King “Never ever let you go”

2002: Malene Winther-Mortensen “Tell Me Who You Are”

2004: Tomas Thordarson “Shame on you”

2005: Jakob Sveistrup “Talking to you”

2006: Sidsel Ben Semmane “Twist of love”

2007: DQ “Drama queen”

2008: Simon Mathew “All night long”

2009: Brinck “Believe again”

2010: Chanée & N’evergreen “In a moment like this”

2011: A Friend in London “New tomorrow”

2012: Soluna Samay “Should’ve Known Better”

2013: Emmelie de Forest “Only teardrops”

2014: Basim “Cliche love song”

2015: Anti Social Media “The way you are”

2016: Lighthouse X “Soldiers of love”

2017: Anja Nissen “Where I Am”

2018: Rasmussen ”Higher Ground”

Danmarks internationale resultater igennem tiderne

- Danmark har vundet det europæiske Melodi Grand Prix tre gange. Første gang var i 1963, hvor Grethe og Jørgen Ingmann strøg til tops. Derefter blev det til en sejr til Brødrene Olsen i 2000, og til sidst vandt Emmelie de Forrest i 2013.

- Danmark fik sit værste resultat i 2002, hvor det blev til en sidsteplads.

- Danmark har også været tæt på at vinde en del gange. Tilbage i 2001 var Rollo og King meget tæt på at genvinde titlen til Danmark, men de måtte nøjes med en andenplads. Derudover er det blevet til tre tredjepladser i 1957, 1988 og 1989.

- Danmark deltog første gang i 1957, hvor det blev til en tredjeplads til Birthe Wilke og Gustav Winckler.

- Folkekære kunstnere som Birthe Kjær, Tommy Seebach og Bamses Venner har alle været en del af det Europæiske Melodi Grand Prix for Danmark. De var aktuelle i 1970´erne og 1980´erne.

- Danmark kvalificerede sig til finalen sidste år. Rasmussen fik en meget hård medfart af juryerne, men seerstemmerne bragte Danmark helt op på en samlet 9. plads i konkurrencen.

De fem største danske Melodi Grand Prix moments gennem tiderne

Danmark har produceret indtil flere mindeværdige øjeblikket i den store europæiske sangkonkurrence, og i dette afsnit kigger vi lidt nærmere på de allerstørste af disse.

Emmelie de Forest – Nr. 1 i 2013
Med sangen Only Teardrops strøg Emmelie de Forest helt til tops ved Det Europæiske Melodi Grand Prix i 2013. Sangen var blandt andet blevet til i samarbejde med rutinerede Lise Cabble, der efterhånden må betegnes som lidt af en MGP-specialist. Sangen er egentlig ganske melankolsk, men den rummer også et håb om bedre tider, og det er noget, som publikum kan forlige sig med. Skønne Emmelie de Forest fremførte den med masser af power og sjæl, i bare fødder på scenen, og med et stort smil på læben. Et rørende bidrag, der fremstår som Danmarks suverænt stærkeste i nyere tid.

Brødrene Olsen – Nr. 1 i 2000
Når vi kører end ”The Greatest”-kategori, vil det være direkte uforskammet at lade Brødrene Olsens magiske bidrag passere forbi ukommenteret. Med sangen Fly On The Wings Of Love (Smuk som et stjerneskud) tryllebandt den charmerende duo publikum i Sverige ved Eurovision Song Contest i 2000, og præstationen rakte til en samlet førsteplads. Jørgen Olsen og Niels Olsen stod side om side, hver med en guitar i hånden, med højt humør, og med et hjerteligt kærlighedsbudskab på læberne. Dét var noget, der virkede!

Grethe og Jørgen Ingmann – Nr. 1 i 1963
Er du en del af den lidt ældre generation, husker du også Grethe og Jørgen Ingmann, som stjal showet med sangen Dansevise i 1963. En intro på elguitar sætter scenen for Grethe, som synger dragende og overbevisende. Volmer Sørensen, der fungerede som tekstforfatter, har skrevet en eventyrlig sang, der rummer mange sproglige finurligheder. Med Dansevise blev Grethe og Jørgen Ingmann den første duet til at vinde Eurovision Song Contest, og flere eksperter mener, at Dansevise er Danmarks bedste bidrag i konkurrencen nogensinde.

Rollo og King – Nr. 2 i 2001
Det lignede på forhånd ikke en taknemmelig opgave, da der skulle følges op på Brødrene Olsens succes i 2000, men foran et overvejende dansk publikum i Parken til Melodi Grand Prix i 2001, gav duoen Rollo og King den så meget gas med sangen Never Ever Let You Go (Der står et billede af dig på mit bord), at de var lige ved at sørge for, at titlen blev på dansk jord. Rollo og King performede sig til en samlet 2. plads i konkurrencen, og selvom man siger, at man kun husker vinderne, så har det muntre og charmerende nummer fået en plads i historiebøgerne.

Tommy Seebach – Nr. 6 i 1979
Husker du Tommy Seebach fra Jerusalem i 1979? Ellers skylder du dig selv at gå på Youtube og give sangen Disco Tango et lyt med det samme. Tommy Seebach er bare et ikon i den danske musikhistorie, og med Disco Tango rammer han et rigtigt disco-vibe, som man får lyst til at rokke med på. Sangen blev til i et samarbejde med den nu 72-årige sangskriver Keld Heick. Husk nu at nyde strygerne – og ikke mindst Tommy Seebachs karakteristiske hårpragt - når du sætter dig til rette.

De 10 seneste vindere i det europæiske MGP

2018) Israel: Netta – Toy
2017) Portugal: Salvador Sobral – Amar pelos dois
2016) Ukraine: Jamala – 1944
2015) Sverige: Måns Zelmerlöw – Heroes
2014) Østrig: Conchita Wurst – Rise Like a Phoenix
2013) Danmark: Emmelie de Forest – Only Teardrops
2012) Sverige: Loreen – Euphoria
2011) Aserbajdsjan: Ell & Nikki – Running Scared
2010) Tyskland: Lena – Satellite
2009) Norge: Alexander Rybak – Fairytale

Da Melodigrandprix gik boyband-amok i 2002

Har du lyst til at være MGP-nostalgisk i et europæisk perspektiv? Så gå på Youtube og find 2002-udgaven frem. Den 47. udgave af Melodi Grand Prix bød på den ene klasse-performance efter den anden, og alt for få blev honoreret som fortjent (og her hentydes ikke til, at danske Malene Mortensen havde fortjent mere end sidstepladsen). Vi tænker i særdeleshed på Grækenland, Rusland og Cypern.

Michalis Rakintzis blev 17’er
Fire mekaniske grækere i robotkostumer. Hvordan fik sangen ”S.A.G.A.P.O” ikke mere end en 17. plads dét år? Sangen kører i et roligt tempo, akkompagneret af en meget simpel koreografi, og Michalis Rakintzis har sågar overskud til at blinke til kameraet undervejs. Den er ganske kikset, bevares, men den ka’ noget.

Prime Minister i mål som 10’er
Husker du, at Rusland stillede med et boyband helt i hvidt? Fire herrer i hvidt lige fra top til tå; altså med både sko, strømper, bukser, skjorte og blazer. Alle med karakteristisk udseende, og alle med muligheden for at fyre den af i et solo-stykke. I forhold til grækernes bud var der skruet op for koreografien. Søg den frem – ren nydelse!

"One" snuppede 6. pladsen
Okay! Cypern fik måske som fortjent. Måske er det bare undertegnede, der mener, at det ville have klædt Europa at traktere med en endnu højere placering. Men: Igen har vi at gøre med et vaskeægte boyband. Fem aktører, iklædt sorte læderbukser og ærmeløse veste. ”One” kom helt ud over scenekanten, og der var masser af power på.

Odds på Melodi Grand Prix 2019

Flere odds på MGP

Er du på udkig efter flere Eurovision-odds? Så finder du dem herunder.

Hvem vinder hos juryen?
Lørdag d. 18. maj

Holland: 1,80 – SPIL HER >>*

Sverige: 2,62 – SPIL HER >>*

Italien: 13,00 – SPIL HER >>*

Australien: 13,00 – SPIL HER >>*

Se flere odds på jury-stemmerne*

Hvem vinder hos seerne?
Lørdag d. 18. maj

Holland: 2,50 – SPIL HER >>*

Schweiz: 4,00 – SPIL HER >>*

Australien: 6,50 – SPIL HER >>*

Italien: 8,50 – SPIL HER >>*

Se flere odds på seer-stemmerne*

H2H: Bedste slutplacering
Lørdag d. 18. maj

Sverige – Norge: 1,15 – 4,50*

Sverige – Island: 1,35 – 3,00*

Sverige – Danmark: 1,08 – 6,50*

Norge – Danmark: 1,25 – 3,50*

Bedst i Norden
Lørdag d. 18. maj

Sverige: 1,44 – SPIL HER >>*

Island: 3,50 – SPIL HER >>*

Norge: 4,50 – SPIL HER >>*

Danmark: 21,00 – SPIL HER >>*

Bedst i Balkan
Lørdag d. 18. maj

Grækenland: 2,40 – SPIL HER >>*

Nordmakedonien: 3,00 – SPIL HER >>*

Serbien: 5,00 – SPIL HER >>*

Slovenien: 6,00 – SPIL HER >>*

Albanien: 15,00 – SPIL HER >>*

Hvorfra kommer vinderen?
Lørdag d. 18. maj

Semifinale 1: 5,50 – SPIL HER >>*

Semifinale 2: 1,20 – SPIL HER >>*

Forhåndskvalificeret: 12,00 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 18. maj 2019 kl. 17:45.
Odds kan ændre sig.

KLIK HER og se endnu flere MGP-specials.*

Bonusser til MGP

Reklame.

bet365
888sport
betfair
bethard
bwin
leovegas
mrgreen
betfair2
unibet
jetbull
betstars
nordicbet