Reklamelink*

Mayweather - McGregor odds1

Floyd Mayweather vs Conor McGregor. Det bliver med sikkerhed en kamp, der går over i historien. De to kæmpe-egoer har efterhånden "trashtalked" hinanden i et år, og nu er kampen så endelige på plads - den tidobbelte bokseverdensmester mod kongen af MMA. Vi har samlet alle odds og betting-muligheder hos bookmakerne på kampen Mayweather mod McGregor her på siden. Braget finder sted 26. august 2017 og er blevet kaldt den største nogensinde. Man man forventer en indtjening, der overgår alt, hvad man tidligere har set. Mayweather har aldrig tabt en boksekamp, mens McGregor aldrig har bokset en – hvem ender med håneretten? Spil på kampen nu!

Spil på Mayweather vs McGregor

Odds på Floyd Mayweather vs Conor McGregor

Vi har finkæmmet markedet for at finde de allerbedste odds på kampen, som enhver bokse- eller MMA-entusiast for alt i verden ikke må gå glip af.

Få bonus til kampen: bet365.dk

Hvem vinder kampen?
Floyd Mayweather: 1,25 - SPIL HER >>*
Uafgjort: 51,00 - SPIL HER >>*
Conor McGregor: 4,00 - SPIL HER >>*

Går kampen tiden ud?
Ja: 3,40 - SPIL HER >>*
Nej: 1,33 - SPIL HER >>*

Specials
PPV-købsrekord bliver slået: 1,18 - SPIL HER >>*
Bokserne trykker handsker i starten af kampen: 1,22 - SPIL HER >>*
Bokserne omfavner IKKE hinanden efter kampen: 3,00 - SPIL HER >>*
Rematch inden for 12 måneder: 4,00 - SPIL HER >>*
Der bliver smidt et håndklæde i ringen fra et af hjørnerne: 11,00 - SPIL HER >>*
En fan kravler ind i ringen i løbet af kampen: 26,00 - SPIL HER >>*
Kampen slutter inden for de første 60 sekunder: 31,00 - SPIL HER >>*
En af bokserne bider den anden: 34,00 - SPIL HER >>*
Dommeren slåes i gulvet af et slag: 101,00 - SPIL HER >>*

Hvordan afgøres kampen?
Mayweather på KO: 4,00 - SPIL HER >>*
Mayweather på TKO: 2,87 - SPIL HER >>*
Mayweather på teknisk afgørelse: 51,00 - SPIL HER >>*
Mayweather på enstemmig afgørelse: 4,00 - SPIL HER >>*
Mayweather på delt afgørelse: 26,00 - SPIL HER >>*
Mayweather på diskvalifikation: 10,00 - SPIL HER >>*
Mayweather på flertalsafgørelse: 34,00 - SPIL HER >>*

McGregor på KO: 7,50 - SPIL HER >>*
McGregor på TKO: 10,00 - SPIL HER >>*
McGregor på teknisk afgørelse: 81,00 - SPIL HER >>*
McGregor på enstemmig afgørelse: 81,00 - SPIL HER >>*
McGregor på delt afgørelse: 67,00 - SPIL HER >>*
McGregor på diskvalifikation: 67,00 - SPIL HER >>*
McGregor på flertalsafgørelse: 67,00 - SPIL HER >>*

Antal omgange
Over 2,5: 1,10 - SPIL HER >>*
Under 2,5: 7,00 - SPIL HER >>*

Over 3,5: 1,20 SPIL HER >>*
Under 3,5: 4,80 - SPIL HER >>*

Over 4,5: 1,28 - SPIL HER >>*
Under 4,5: 3,75 - SPIL HER >>*

Over 5,5: 1,45 - SPIL HER >>*
Under 5,5: 2,80 - SPIL HER >>*

Over 6,5: 1,62 - SPIL HER >>*
Under 6,5: 2,30 - SPIL HER >>*

Over 7,5: 1,80 - SPIL HER >>*
Under 7,5: 2,00 - SPIL HER >>*

Over 8,5: 2,10 - SPIL HER >>*
Under 8,5: 1,72 - SPIL HER >>*

Over 9,5: 2,40 - SPIL HER >>*
Under 9,5: 1,58 - SPIL HER >>*

Over 10,5: 2,70 - SPIL HER >>*
Under 10,5: 1,50 - SPIL HER >>*

Scorer Mayweather et knockdown?
Ja: 1,57 - SPIL HER >>*
Nej: 2,25 - SPIL HER >>*

Scorer McGregor et knockdown?
Ja: 4,00 - SPIL HER >>*
Nej: 1,22 - SPIL HER >>*

Hvordan afgøres kampen?
Mayweather på KO, TKO eller DSQ: 1,66 - SPIL HER >>*
Mayweather på point eller teknisk afgørelse: 3,40 - SPIL HER >>*
Uafgjort eller teknisk afgørelse: 41,00 - SPIL HER >>*
McGregor på point eller teknisk afgørelse: 5,00 - SPIL HER >>*
McGregor på point eller teknisk afgørelse: 26,00 - SPIL HER >>*

Spil på Mayweather vs McGregor

Betting-tilbud til boksning

Bookmakerne har et par forrygende odds-tilbud til dig, der vil placere bets på kampen. Hvad siger du til?

Odds 4 på Mayweather - normalt 1,22
Betfair* giver alle nye spillere odds 4 på Mayweather. Det er noget højere - for nu at sige det på jysk - end det normale odds 1,22.

Få odds 4 på Mayweather - KLIK HER!

Odds 15 på McGregor - normalt 4,50
Tror du mere på McGregor? Så får du odds 15 på ireren. Det normale odds er 4,50 - du vinder altså tre gange så meget.

Få odds 15 på McGregor - KLIK HER!

Regler og vilkår gælder for tilbuddene, som er for nye spillere.

Optakt til Floyd "Money" Mayweather vs Conor "Notorious" McGregor - 26. august 2017

Vi har samlet alt, hvad der at vide om kampen mellem Mayweather og McGregor, så du er sikker på at være helt klar til det gigantiske boksebrag.

Tid
Kampen bliver bokset lørdag den 26. august lokal tid. På grund af tidsforskellen betyder det, at forventet kampstart i Danmark er søndag d. 27. august klokken 05:00.

Sted
Boksebraget bliver udkæmpet i T-Mobile Arena i Las Vegas, hvor der er plads til 20.000 ellevilde tilskuere. Arenaen har blandt andet dannet ramme om Conor McGregors storkamp mod Nate Diaz i august 2016.

Bælter
Det er en meget special kamp i den forstand, at der er tale om to boksere, som gør sig i to forskellige sportsgrene. Der er derfor ingen bælter på spil, men til gengæld er den ære og håneret, som følger med en sejr i denne kamp, uvurderlig.

TV
Kampen er Pay Per View, og du er derfor nødt til at betale for at kunne se den. Det er Viaplay, som sælger kampen for 499 kroner.

Live streaming
Du kan streame den historiske kamp mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor kan streames direkte hos Viaplay. Det koster 499 kroner at få adgang til kampen, men så kan du selvfølgelig også se alle de øvrige kampe, som bokses ved eventet. Opgøret bliver uden tvivl skrevet ind i kampsports-historiebøgerne, så få pungen op ad lommen eller saml kammeraterne og del udgifterne, så I ikke går glip af det gigantiske boksebrag.

Spil på Mayweather vs McGregor

Floyd ”Money” Mayweather Jr.: Den ubesejrede bokselegende

I september 2015 annoncerede Mayweather for anden gang, at han ville lade sig pensionere, men som tilfældet også var efter hans første tilbagetrækning, gør han igen comeback. Bokselegenden med kælenavnet ”Money” er adskillige gange blevet kåret som verdens bedste bokser, og i løbet af sin karriere har han vundet et utal af titler. Han er tidobbelt verdensmester og har endnu ikke prøvet at tabe. Mayweather har således vundet samtlige 49 boksekampe, som han har deltaget i, og heraf er 26 blevet vundet på knockout.

Den legendariske bokser blev født i Grand Rapids, Michigan i 1977 og således rundet de 40 år. Han har ikke været i ringen siden sin seneste comeback mod Andre Berto, som fandt sted i september 2015. Her vandt han på point efter en enstemmig afgørelse. Han er i flere omgange blevet udråbt som den rigeste sportsudøver i verden, og han har været i ringen med boksningen allerstørste navne som Mike Tyson, Evander Holyfield, Lennox Lewis, Oscar De La Hoya og Manny Pacquiao.

Mayweathers seneste syv kampe er gået tiden ud, mens vi skal helt tilbage til september 2011 for at finde den seneste sejr på knockout – her slog han amerikaneren Victor Ortiz ud efter fire runder. Han har bokset sine sidste tolv kampe i Las Vegas, men dog i MGM Grand Garden Arena og ikke i T-Mobile Arena, som det bliver tilfældet i kampen mod McGregor.

Tilbud: Få odds 4 på Mayweather (normalt 1,22) - KLIK HER!

Conor ”Notorious” McGregor: MMA’ens stormester

Den 28-årige irer har været MMA-kæmper siden 2008, og siden da har han ikke set sig tilbage. McGregor har vundet en række MMA-mesterskaber, og han har kæmpet i både fjervægt-, letvægt og weltervægtklassen. Det er indtil videre blevet til 24 kampe, hvoraf han har vundet 21 (18 på knockout). McGregor er kendt for at trashtalke sine modstandere og køre psykologisk krigsførelse forud for de store kampe.

Som navnet mixed martial arts afslører, benyttes der i MMA en række forskellige kampsportsgrene og -teknikker. Helt overordnet skelnes der mellem to stilarter; striking og grappling. ”Notorious” er primært striker, hvilket vil sige, at han foretrækker at stå oprejst og baserer sin stil på slag. Han startede da også med at træne boksningen, inden han senere hen blev tiltrukket af MMA. McGregor har høstet mange roser for sin teknik som striker, og det er derfor ikke overraskende, at han har mod til at stille op i en regulær boksekamp.

Den iltre irer blev i december tildelt bokselicens i Californien, og dermed var vejen banet for den længe berygtede kamp mod Floyd Mayweather. Det var da også McGregor som i første omgang fik sat gang i planlægningen af den store kamp, da han annoncerede, at han gerne ville udfordre amerikaneren. Siden da har han i flere omgange sendt stikpiller til Mayweather og vice versa.

Tilbud: Få odds 15 på McGregor (normalt 4,50) - KLIK HER!

Spil på Mayweather vs McGregor

Sådan kom Money vs Notorious i stand

Den første snak om en eventuel kamp mellem Mayweather og McGregor fandt allerede sted i juli 2015, da McGregor i et interview udtalte, at han ville bokse mod Mayweather, hvis muligheden bød sig. Det var dog først i maj 2016, at der for alvor gik rygter om, at der måske var en kæmpekamp under opsejling. I november 2016 bliver McGregor tildelt en bokselicens, og der tegnes derved et billede af, at kampen mellem de to kampsportskonger bliver mere og mere sandsynlig. Herefter kører trashtalken for alvor, og især McGregor presser på for at få kampen igennem. Eksempelvis udtaler han i april 2017: ”Floyd may crap his jocks after all and if so I will go back to true fighting or just pick another boxer like Manny or something”. Der går dog ikke længe, før før Mayweather annoncerer, at han er klar til at skrive under på en kontrakt, der går bokseopgøret til en realitet, og den 14. juni bliver det så offentliggjort, at kampen er på plads.

Spil på boksekampen nu - KLIK HER!*

Betting: Tre tips til boksebraget

Skal du spille på kampen? Så har vi fundet tre spændende vinkler, du bør overveje før du placerer dine odds.

Overlever McGregor 12 runder med Mayweather?
Bookmakerne har amerikaneren som kæmpemæssig favorit, og de levner ikke mange McGregor mange chancer. De tror heller ikke, at kampen går tiden ud. Dette har dog været tilfældet i de seneste syv kampe, som Mayweather bokset. Det kan være svært at vurdere kampens forløb, når vi aldrig har set McGregor i en reel boksekamp, men vi ved, at han er en hård hund, og at det vil være en gigantisk ydmygelse for ham at tabe kampen. Han er 12 år yngre end veteranbokseren, så selvom han formentlig mangler noget på teknikken, kan han måske udnytte sin hurtighed til at undgå Mayweathers dødsstød. Tror du, at kampen går tiden ud, kan du få odds 2,55 hos Danske Spil. Forventer du omvendt, at kampen bliver afgjort, før de 12 runder er omme, får du det højeste odds hos Nordicbet*, som tilbyder pengene 1,60 gange igen.

Spil på boksekampen nu - KLIK HER!*

Bliver McGregor diskvalificeret til odds 13?
Der er ingen tvivl om, at McGregor er en gudsbenådet MMA-fighter – ligesom teknikken er på plads i ringen. Men officielt har der ikke været lang tid fra offentliggørelsen af kampen til, at de to står i bokseringen. Det kan måske blive et problem for McGregor, som er vant til at fighte på andre vilkår og under andre regler. Hvis han ikke formår at omstille sig 100%, kan han måske komme til at fejle og udføre slag/spark, som IKKE er tilladt – og dermed blive diskvalificeret. Et interessant spil kunne være Mayweather til at vinde ved DQ af McGregor til odds 13 – både bevist og ubevist.

Spil på boksekampen nu - KLIK HER!*

Mayweather ryger vel ikke til tælling?
Godt nok er Mayweather blevet gammel – og egentlig gået på pension – men McGregor får mere end svært ved at sende Floyd Jr. til tælling. Mayweather har altid været kendt for en forsigtig tilgang til kampene, uanset om han har været kæmpefavorit eller i et mere lige matchup. Hans defensiv er fantastisk, og selvom McGregor formentlig kan give problemer på grund af aldersforskellen og hurtigheden, så ligger hans styrke i at være en komplet MMA-fighter – og ikke en bokser med et knock out-stød. Går Mayweather gennem kampen uden at blive sendt til tælling, er der odds 1,20.

Spil på boksekampen nu - KLIK HER!*

Bookmakernes oddsudvalg på kampen

Det varierer fra bookmaker til bookmaker, hvor mange forskellige spilmuligheder, der tilbydes på boksebraget. Du får her en oversigt over, hvor du finder det største spiludvalg, hvis du vil odds på Mayweather vs McGregor.

Bet365*: 18 spilmuligheder
Bwin*: 28 spilmuligheder
Danske Spil: 18 spilmuligheder
Nordicbet*: 39 spilmuligheder
888sport*: 118 spilmuligheder

Spil på Mayweather vs McGregor

19-06-2017 13:47

Flere bets til boksning 26./27. august

Hvilken omgang afgøres kampen i, og hvem vinder?
Mayweather vinder i 1. omgang: 26,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 2. omgang: 21,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 3. omgang: 19,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 4. omgang: 15,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 5. omgang: 13,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 6. omgang: 12,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 7. omgang: 12,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 8. omgang: 12,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 9. omgang: 13,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 10. omgang: 15,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 11. omgang: 19,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 12. omgang: 23,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder på point eller teknisk afgørelse: 3,25 - SPIL HER >>*

McGregor vinder i 1. omgang: 26,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 2. omgang: 21,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 3. omgang: 21,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 4. omgang: 23,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 5. omgang: 34,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 6. omgang: 41,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 7. omgang: 51,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 8. omgang: 67,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 9. omgang: 101,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 10. omgang: 101,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 11. omgang: 101,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 12. omgang: 101,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder på point eller teknisk afgørelse: 23,00 - SPIL HER >>*

Hvilken omgang afgøres kampen i, og hvem vinder (gruppevæddemål)?
Mayweather vinder i 1. - 3. omgang: 9,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 4. - 6. omgang: 5,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 7. - 9. omgang: 4,75 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder i 10. - 12. omgang: 7,00 - SPIL HER >>*
Mayweather vinder på point eller teknisk afgørelse: 3,25 - SPIL HER >>*
Uafgjort eller teknisk afgørelse: 41,00 - SPIL HER >>*

McGregor vinder i 1. - 3. omgang: 9,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 4. - 6. omgang: 15,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 7. - 9. omgang: 34,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder i 10. - 12. omgang: 51,00 - SPIL HER >>*
McGregor vinder på point eller teknisk afgørelse: 23,00 - SPIL HER >>*

Bookmakere med odds på fighten

Reklame.

bet365
bethard
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
nordicbet
tipwin
onsidebetting