Reklamelink*

Mark O. Madsen odds Mark O. Madsen i UFC

Mark O. Madsen, som er ubesejret i MMA, har fået sin næste kamp annonceret i UFC. Danskeren skal i oktagonen mod amerikanske Austin Hubbard ved UFC 248 d. 7. marts i Las Vegas. Kan Mark O. Madsen tage karrierens anden sejr i UFC, eller kommer den tidligere olympiske bryder ned på jorden? Vi giver dig optakt, spilforslag og de bedste odds på Mark O. Madsen.

Spil på Mark O. Madsen i UFC

Odds på Mark O. Madsen i UFC

Mark O. Madsen er Danmarks nye stjerneskud i UFC, og du kan naturligvis oddse på, hvordan han klarer sig på verdensstørste MMA-scene. Fordi kampen mod Austin Hubbard først lige er blevet annonceret, har bookmakerne dog endnu ikke frigivet odds på kampen. Vi opdaterer naturligvis denne sektion, så snart det sker.

Hvem vinder kampen?
Mark O. Madsen: TBA – SPIL HER >>*

Austin Hubbard: TBA – SPIL HER >>*

Går kampen tiden ud?
Ja: TBA – SPIL HER >>*

Nej: TBA – SPIL HER >>*

Vindermetode
Mark O. Madsen vinder på KO/TKO: TBA – SPIL HER >>*

Mark O. Madsen vinder på submission: TBA – SPIL HER >>*

Mark O. Madsen vinder ved dommerafgørelse: TBA – SPIL HER >>*

Austin Hubbard vinder på KO/TKO: TBA – SPIL HER >>*

Austin Hubbard vinder på submission: TBA – SPIL HER >>*

Austin Hubbard vinder ved dommerafgørelse: TBA – SPIL HER >>*

Om Mark O. Madsen: Fra brydning til MMA

Mark Overgaard Madsen har lagt en glorværdig karriere som olympisk bryder bag sig, for i stedet at fokusere på den mere aggressive kampsport MMA. I den forbindelse har han selvfølgelig tilegnet sig nogle nye evner, men det er dog stadig brydningen, der er er Mark O. Madsens helt store varemærke og trækplaster i sporten (hvorfor afvige herfra, når man har fået sølv ved De Olympiske Lege?).

Mark O. Madsen har kæmpet i alt 9 kampe i professionel MMA, og han har vundet alle ni. Tre gange på knockout, tre gange på submission og tre gange på decision. D. 28. september 2019 fik han sig debut i UFC, og her gjorde han det af med Danilo Belluardo på TKO efter bare et minut og 12 sekunder.

Modstanderen: Hvem er Austin Hubbard?

Ligesom Mark O. Madsen er Austin Hubbard ganske ny i UFC. Han debuterede med et nederlag til Davi Ramos på decision i maj 2019, men han udnyttede chance nr. 2 til at tage en sejr over Kyle Prepolec på decision i september. I alt har Austin Hubbard haft 14 professionelle kampe i MMA-sporten, og heraf har han vundet ved 11 lejligheder.

Optakt til Mark O. Madsen vs. Austin Hubbard d. 7. marts 2020

Artiklen opdateres med optakt og spilforslag til Mark O. Madsen vs. Austin Hubbard, når bookmakerne frigiver odds på kampen.

UFC 248: Mark O. Madsen i Las Vegas

Mark O. Madsen må leve med udebane, når han møder en amerikaner i T-Mobile Arena i Las Vegas d. 7. marts 2020. Det er mildest talt noget af en præstation af Mark O. Madsen, at han allerede vurderes relevant til et sådant amerikansk fight card, og det vidner om, at forbundets forventningerne generelt er store til danskeren.

Når Mark O. Madsen og Austin Hubbard indtager oktagonen d. 7. marts, skal der kæmpes i lightweight.

Mark O. Madsen live stream: UFC på dansk tv

Vi forventer, at Mark O. Madsens kommende kamp i UFC vil blive udbudt hos Viaplay PPV. Afsnittet opdateres frem mod d. 7. marts.

Spil på Mark O. Madsen i UFC

Få din bonus til UFC

Reklame.

bet365
bethard
unibet
comeon
bwin
leovegas
888sport
betfair
mrgreen
nordicbet