Reklamelink*

LoL Worlds betting

League of Legends WorldchampionshipLeague of Legends World Championship – den største turnering i eSport regi. I slutningen af september måned er den professionelle League of Legends sæson ved at være slut i alle verdens regioner. 24 af verdens bedste hold skal fra d. 1. oktober og helt frem til d. 3. november spille om den ultimative ære, når Worlds 2018 løber af stablen. Er 2018 endnu et år domineret af den sydkoreanske region, eller kan kineserne udfordre de helt store hold? Læs med herunder for at blive opdateret på alt du bør vide om årets største eSport turnering, League of Legends World Championship 2018.

Odds på League of Legends

Odds på LoL World Championship 2018

eSport er et felt, der nyder stigende popularitet og opmærksomhed hos bookmakerne. Bookmakerne er i skrivende stund ved at forberede sig til årets Worlds turnering. Vi har herunder samlet nogle af de odds, der allerede nu er tilgængelige på Worlds 2018. Denne sektion vil løbende blive udvidet, i takt med at turneringens start nærmer sig.

Worlds 2018 – vinderodds
Royal Never Give Up: 4,00 - SPIL HER >>*

KT Rolster: 4,00 - SPIL HER >>*

Gen.G: 5,00 - SPIL HER >>*

Invictus Gaming: 5,00 - SPIL HER >>*

Afreeca Gaming: 8,00 - SPIL HER >>

Edward Gaming: 11,00 - SPIL HER >>*

Flash Wolves: 23,00 - SPIL HER >>*

Fnatic: 23,00 - SPIL HER >>*

Team Liquid: 51,00 - SPIL HER >>*

Mad Team: 51,00 - SPIL HER >>*

G2 Esports: 51,00 - SPIL HER >>*

Team Vitality: 81,00 - SPIL HER >>*

Cloud9: 101,00 - SPIL HER >>*

100 Thieves: 151,00 - SPIL HER >>*

Phong Vu Buffalo: 301,00 - SPIL HER >>*

BAU SuperMassive: 301,00 - SPIL HER >>*

G-Rex: 501,00 - SPIL HER >>*

Infinity eSports CR: 751,00 - SPIL HER >>*

Dire Wolves: 751,00 - SPIL HER >>*

KaBuM! e-Sports: 751,00 - SPIL HER >>*

Ascension Gaming: 751,00 - SPIL HER >>*

Gambit Esports: 751,00 - SPIL HER >>*

DetonatioN FocusMe: 1000,00 - SPIL HER >>*

Kaos Latin Gamers: 1001,00 - SPIL HER >>*

Worlds 2018 – vinderens region
Sydkorea: 1,90 - SPIL HER >>*

Kina: 2,10 - SPIL HER >>*

Resten af verden: 21,00 - SPIL HER >>*

Europa: 26,00 - SPIL HER >>*

Nordamerika: 34,00 - SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 24/9 kl. 16:10. Odds kan ændre sig.

Jo nærmere startskuddet på Worlds turneringen kommer, jo flere odds vælger bookmakerne typisk at tilbyde. LeoVegas* og bet365* plejer i særdeleshed at tilbyde et bredt udvalg af odds, når det er tid til League of Legends World Championship.

Optakt til Worlds 2018

I dette afsnit kigger vi nærmere på bookmakernes største favoritter til at vinde turneringen.

Royal Never Give Up
Royal Never Give Up vandt 2018 LPL Summer Playoffs, og er dermed sikret endnu en deltagelse ved LoL Worlds. I 2016 blev kineserne placeret som nr. 5 – 8, og i 2017 klarede de en slutplacering som nr. 3 – 4. Kan Royal Never Give Up kravle helt op på toppen af ranglisten i 2018?

KT Rolster
Det stærke sydkoreanske hold KT Rolster vandt 2018 LCK Summer, og kvalificerede sig dermed til LoL Worlds 2018. KT Rolster formåede hverken af kvalificere sig i 2016 eller 2017, men nu er de tilbage i det selskab, hvor de hører hjemme.

Gen.G
Gen.G vandt Regional Finals, og derfor er de selvfølgelig også klar til LoL Worlds. Holdet har kun eksisteret siden maj måned i år, men talentet er ikke til at tage fejl af. Gen.G hører til feltet af udfordrere, der er klar til at slå til, hvis det glipper for topfavoritterne.

Formatet ved LoL World Championship

I det følgende beskriver vi formatet ved LoL Worlds 2018.

Play-in format Worlds 2018

Billede credit: Lolesports

Play-In
Et hold fra alle verdens 12 LoL-regioner mødes i et kvalifikationsstadie til gruppespillet. 12 hold bliver inddelt i fire grupper med tre hold i hver gruppe. Alle hold i hver gruppe mødes to gange, og de to bedste hold fra runde et, går videre til runde to. Her bliver gruppernes ettere matchet med gruppernes toere i en afgørende bedst af fem kamp om at gå i gruppespillet.

Gruppespil
16 hold deltager ved gruppespillet til Worlds 2018. 12 hold har kvalificeret sig direkte, og de fire bedste hold fra Play-in deltager også. De 16 hold fordeles i fire grupper m. 4 deltagere i hver. Alle hold i hver gruppe mødes to gange i BO1. De to højest rangerede hold fra hver gruppe går videre til Knockout-fasen.

Slutspil
Efter gruppespillet vil otte hold være kvalificeret til slutspillet. Kvartfinaler, semifinaler og finalen vil alle være bedst af fem maps. Der er desuden tale om elimineringskampe, når først turneringen er igennem gruppespillet. Kvartfinalerne spilles i Busan, semifinalerne i Gwangju og finalen i Incheon.

Tre bookmakere til LoL Worlds 2018

League of Legends World Championship er som tidligere nævnt den største eSport-begivenhed, der bliver spillet i løbet af året. Dette betyder, at alle bookmakere, der tilbyder odds på eSport, forsøger at dække Worlds-turneringen. For størstedelen af bookmakerne gælder det endda, at deres dækning af Worlds-turneringen er mere omfattende, end deres sædvanlige program. Vi har derfor herunder samlet de tre bookmakere i Danmark, som er bedst, når det kommer til de store mesterskaber i League of Legends.

LeoVegas*
LeoVegas* har et stort udvalg af spilmuligheder, og der er typisk også flere gode specials at finde hos bookmakeren, der har en pæn tilbagebetalingsprocent. LeoVegas* bør være din foretrukne bookmaker, når du skal spille på årets største League of Legends turnering.

KLIK HER og spil på LoL Worlds hos LeoVegas*

bet365*
bet365* har også været dygtige til at følge med udviklingen i eSport. Det er en oplagt bookmaker at have ved hånden, når du skal oddse på de helt store turneringer som LoL Worlds 2018.

KLIK HER og spil på LoL Worlds hos bet365*

NordicBet*:
En tredje bookmaker, vi gerne vil anbefale, er Nordicbet*. Den nordiske bookmaker har et bredt udvalg af væddemål på LoL Worlds og eSport generelt.

KLIK HER og spil på LoL Worlds hos Nordicbet*

Optakt til verdensmesterskaberne i LoL

Hvordan foregår turneringen? Vi giver dig svaret i det følgende.

Play-In stage (d. 1. – 7. oktober):
12 hold er inddelt i fire grupper á tre hold. Holdene møder hinanden to gange i gruppespillet, hvor der kun spilles bedst af et map i disse kampe. Etteren og toeren fra hver gruppe går videre til runde to, hvor holdene bliver tilfældigt opdelt mellem hinanden. Denne kamp er, i modsætning til kampene i det indledende gruppespil, bedst af fem maps. Altså er kampen afgjort, og et hold har sikret sig en plads i gruppespillet til Worlds 2018, når de har vundet tre maps i runde to af Play-In stage. På dette tidspunkt er de første otte hold af de 24 hold totalt blevet elimineret.

Gruppespil (d. 10. – 17. oktober):
Der er i alt 16 hold i gruppespillet til Worlds 2018 – heraf 12 der har sikret sin plads fra de nationale ligaer eller andre internationale begivenheder. De resterende fire bliver, som nævnt før, overflyttet fra Play-In til gruppespillet. Her er der altså tale om fire grupper á fire hold, og ligesom i Play-In stage mødes alle hold i de respektive grupper to gange. Alle kampene i gruppespillet er ligeledes bedst af et map. De to bedst placerede hold fra grupperne sikrer deres deltagelse i det endelige slutspil.

Slutspil/Knockout-fase (20. oktober – 3. november):
Otte hold sikrer deres plads i finalerne, hvor kvartfinalerne finder sted d. 20. og d. 21. oktober, semifinalerne d. 27. og 28. oktober og den endelige finale d. 3. november. I knockoutstadiet er alle kampe bedst af fem maps. Der skal altså tre map-sejre til for at gå videre til næste stadie.

- Dette er den ottende udgave af League of Legends World Championship, og der er lagt i ovnen til en helt utrolig turnering. Historisk set har Worlds længe været domineret af den koreanske region, LCK. I 2011 og 2012 var det henholdsvis Fnatic og Taipei Assassins, der vandt den første og anden Worlds-turnering. Siden da er det udelukkende koreanske hold, der har vundet titlen og ikke mindst domineret slutspillet. Tre af de fem koreanske sejre er sikret af kongerne af League of Legends – SK Telecom T1. Overraskende nok er det ikke lykkedes for SK Telecom T1 at kvalificere sig til Worlds 2018.

Live-stream: Se Worlds 2018 kvit og frit

League of Legends World Championship er en begivenhed, som mange eSport-entusiaster ser frem til. Det er rent seertalsmæssig den klart største begivenhed i eSport-regi. Kvaliteten af produktion øges ligeledes år for år – det er klart underholdning i topklasse, som man ikke bør misse, eller i hvert fald give en chance, om man er til eSport eller ej.

Vi har herunder vedlagt to links – et link til LoL Esports egen direkte streamingtjeneste. Derudover er der et link til Riot Games’ (League of Legends spiludvikleren) egen Twitch.tv kanal. Twitch.tv er det største streamingsite, der eksisterer omhandlende eSport. Der er mange tusinde mennesker, der streamer live fra Twitch.tv på daglig basis fuldkommen gratis, og det regnes for at være et pålideligt streamingsite.

Lol Esports egen streaming-site: http://watch.na.lolesports.com/en_US/

Riot Games Twitch.tv kanal: https://www.twitch.tv/riotgames

FAQ om LoL Worlds

I dette afsnit har vi stillet en række spørgsmål vedrørende League of Legends World Championship, også kaldet Worlds. På den måde kan du danne en smule grundlæggende viden om League of Legends og den eksklusive Worlds turnering.

• Hvad er LoL Worlds? – League of Legends World Championships er en årlig turnering, hvor de bedste hold fra verdens League of Legends regioner i løbet af året kæmper om en plads ved verdensmesterskaberne i League of Legends over to særskilte sæsoner, Spring og Summer. I løbet af sæsonerne indsamler holdene point, der kan sikre dem deltagelse til Worlds.

• Hvor mange regioner er der? – Der i alt 12 regioner, hvor Europa, Nordamerika, Kina, Sydkorea og den samlede Hong-Kong/Taiwan/Macau region er de største regioner, som har flest deltagende hold i turneringen.

• Hvornår starter LoL Worlds 2018? – Turneringen løber af stablen fra d. 1. oktober og fortsætter frem til finaledagen d. 3. november.

• Hvordan ser hele af skemaet ud? –
Play-In: 1. – 7. oktober.
Gruppespil: 10. – 17. oktober.
Kvartfinaler: 20. – 21. oktober.
Semifinaler: 27. og 28. oktober.
Finalen: 3. november.

• Hvor spilles turneringen? – Hvert år er det en af de 12 regioner, der påtager sig værtsrollen. Sidste år var det Kina (CN) og året før var det Nordamerika. Worlds 2018 afholdes i Sydkorea på tværs af fire forskellige kæmpearenaer. Play-In spilles i Seoul, gruppespillet og kvartfinalerne afvikles i Busan, semifinalerne i Gwangju og finalen i Incheon.

• Hvem er forsvarende verdensmestre? – Samsung Galaxy vandt finalen over SK Telecom T1 i 2017.

• Hvem har vundet turneringen flest gange? – SK Telecom T1 har vundet turneringen tre gange – i 2013, 2015 og 2016.

• Hvad er præmiepuljen i år? – Præmiepuljen starter på lidt over to millioner dollars ligesom sidste år. Sidste år endte den samlede præmiepulje dog på marginalt under fem millioner dollars.

• Hvor mange ser LoL Worlds? – League of Legends World Championship er den eSport-turnering, der tiltrækker de absolut højeste seertal. Der er tale om tocifrede millioner seere.

• Kan man oddse på alle kampe? – Ja. Størstedelen af bookmakerne tilbyder både prebets samt liveodds på samtlige kampe til turneringen. Kig under afsnittet ”Tre bookmakere til Worlds 2018” for at finde vores bud på de tre bedste bookmakere.

Odds på League of Legends

Links til mere eSport

Frisk på mere eSport? Så tjek vores andre artikler om computerspil.

eSport

Spil

League of Legends

CSGO

Dota 2

Hearthstone

Starcraft

Call of Duty

Heroes of the Storm

World of Tanks

Ligaer/turneringer

ESL

LCS

ECS

Blast Pro Series

LoL Worlds

Bookmakere til LoL Worlds

Reklame.

bet365
888sport
betfair
bethard
bwin
leovegas
mrgreen
betfair2
unibet
jetbull
betstars
nordicbet