Reklamelink*

LoL Worlds betting

LoL WorldsLeague of Legends World Championship – den største turnering i eSport regi. 22 af verdens bedste hold spiller fra d. 25. september til d. 31. oktober om den ultimative ære, når Worlds 2020 løber af stablen. Hvem løber med titlen i ved LoL Worlds 2020? Læs med herunder for at blive opdateret på alt du bør vide om årets største eSport turnering, League of Legends World Championship 2020.

Odds på LoL Worlds

Odds på LoL World Championship 2020

Herunder kan du se de bedste odds på LoL Worlds 2020.

Hvem vinder LoL Worlds 2020?
Top Esports: 2,75 - SPIL HER >>*

DAMWON Gaming: 3,60 - SPIL HER >>*

JD Gaming: 5,25 - SPIL HER >>*

G2 Esports: 7,00 - SPIL HER >>*

Gen.G: 15,00 - SPIL HER >>

Suning Gaming: 17,00 - SPIL HER >>*

DragonX: 19,00 - SPIL HER >>*

Fnatic: 26,00 - SPIL HER >>*

Rogue: 51,00 - SPIL HER >>*

Team SoloMid: 51,00 - SPIL HER >>*

Team Liquid: 67,00 - SPIL HER >>*

LGD Gaming: 76,00 - SPIL HER >>*

MAD Lions: 101,00 - SPIL HER >>*

PSG Talon: 151,00 - SPIL HER >>*

FlyQuest: 201,00 - SPIL HER >>*

Unicorns of Love: 201,00 - SPIL HER >>*

Machi Esports: 251,00 - SPIL HER >>*

Papara SuperMassive: 301,00 - SPIL HER >>*

Rainbow7: 501,00 - SPIL HER >>*

Legacy Esports: 1001,00 - SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret kl. 08:24 d. 28. september 2020. Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se flere odds på verdensmesterskaberne i League of Legends.

OBS. Nedenstående afsnit er endnu ikke opdateret fra 2019-udgaven.

Optakt til Worlds 2020

I dette afsnit kigger vi nærmere på bookmakernes største favoritter til at vinde turneringen.

SK Telecom T1
SK Telecom T1 er med som LCK 2019 Summer Champion. SK Telecom T1 formåede, overraskende nok, ikke at kvalificere sig til Worlds i 2018. Overraskende fordi, SK Telecom T1 faktisk er det hold, der har flest verdensmesterskaber på CV’et (2016, 2015, 2013). I 2017 blev det til en 2. plads. Det er resultater, der retfærdiggør, at SK Telecom T1 skal være en af topfavoritterne til titlen.

G2 Esports
G2 Esports er Europas bedste bud på en titeltatager. G2 Esports er med som LEC 2019 Summer Champion. I 2018-udgaven af verdensmesterskaberne i LoL snuppede G2 Esports en delt 3. plads bag deres europæiske kollegaer Fnatic, som tog sølvet. Aktuelt er der to danskere på G2 Esports-rosteren, nemlig Wunder (Martin Hansen) og Caps (Rasmus Winther).

FunPlus Phoenix
FunPlus Phoenix spås pt. bedre vinderchancer end de forsvarende mestre, Invictus Gaming, der også kommer fra den kinesiske region. FunPlus Phoenix er med ved Worlds, fordi de præsterede at blive LPL 2019 Summer Champion. FunPlus Phoenix er med ved LoL Worlds for første gang i holdets beskedne historie.

Odds på League of Legends

Formatet ved LoL World Championship

I det følgende beskriver vi formatet ved LoL Worlds 2019.

Play-In
Et hold fra alle verdens 12 LoL-regioner mødes i et kvalifikationsstadie til gruppespillet. 12 hold bliver inddelt i fire grupper med tre hold i hver gruppe. Alle hold i hver gruppe mødes to gange (BO1), og de to bedste hold fra runde et, går videre til runde to. Her bliver gruppernes ettere matchet med gruppernes toere i en afgørende bedst af fem kamp om at gå i gruppespillet. Play-in foregår i Berlin.

Gruppespil
16 hold deltager ved gruppespillet til Worlds 2018. 12 hold har kvalificeret sig direkte, og de fire bedste hold fra Play-in deltager også. De 16 hold fordeles i fire grupper m. 4 deltagere i hver. Alle hold i hver gruppe mødes to gange i BO1. De to højest rangerede hold fra hver gruppe går videre til Knockout-fasen. Gruppespillet foregår i Berlin.

Slutspil
Efter gruppespillet vil otte hold være kvalificeret til slutspillet. Kvartfinaler, semifinaler og finalen vil alle være bedst af fem maps. Der er desuden tale om elimineringskampe, når først turneringen er igennem gruppespillet. Kvart- og semifinaler spilles i Madrid, mens finalen afvikles i Paris.

Tre bookmakere til LoL Worlds 2019

League of Legends World Championship er som tidligere nævnt den største eSport-begivenhed, der bliver spillet i løbet af året. Dette betyder, at alle bookmakere, der tilbyder odds på eSport, forsøger at dække Worlds-turneringen. For størstedelen af bookmakerne gælder det endda, at deres dækning af Worlds-turneringen er mere omfattende, end deres sædvanlige program. Vi har derfor herunder samlet de tre bookmakere i Danmark, som er bedst, når det kommer til de store mesterskaber i League of Legends.

LeoVegas*
LeoVegas* har et stort udvalg af spilmuligheder, og der er typisk også flere gode specials at finde hos bookmakeren, der har en pæn tilbagebetalingsprocent. LeoVegas* bør være din foretrukne bookmaker, når du skal spille på årets største League of Legends turnering.

KLIK HER og spil på LoL Worlds hos LeoVegas*

bet365*
bet365* har også været dygtige til at følge med udviklingen i eSport. Det er en oplagt bookmaker at have ved hånden, når du skal oddse på de helt store turneringer som LoL Worlds 2019.

KLIK HER og spil på LoL Worlds hos bet365*

NordicBet*
En tredje bookmaker, vi gerne vil anbefale, er Nordicbet*. Den nordiske bookmaker har et bredt udvalg af væddemål på LoL Worlds og eSport generelt.

KLIK HER og spil på LoL Worlds hos Nordicbet*

Optakt til verdensmesterskaberne i LoL

Hvordan foregår turneringen? Vi giver dig svaret i det følgende.

Play-In stage (2. – 5. oktober og 7. – 8. oktober):
12 hold er inddelt i fire grupper á tre hold. Holdene møder hinanden to gange i gruppespillet, hvor der kun spilles bedst af et map i disse kampe. Etteren og toeren fra hver gruppe går videre til runde to, hvor holdene bliver tilfældigt opdelt mellem hinanden. Denne kamp er, i modsætning til kampene i det indledende gruppespil, bedst af fem maps. Altså er kampen afgjort, og et hold har sikret sig en plads i gruppespillet til Worlds 2019, når de har vundet tre maps i runde to af Play-In stage. På dette tidspunkt er de første otte hold af de 24 hold totalt blevet elimineret.

Gruppespil (12. – 15. oktober og 17. – 20. oktober):
Der er i alt 16 hold i gruppespillet til Worlds 2019 – heraf 12 der har sikret sin plads fra de nationale ligaer eller andre internationale begivenheder. De resterende fire bliver, som nævnt før, overflyttet fra Play-In til gruppespillet. Her er der altså tale om fire grupper á fire hold, og ligesom i Play-In stage mødes alle hold i de respektive grupper to gange. Alle kampene i gruppespillet er ligeledes bedst af et map. De to bedst placerede hold fra grupperne sikrer deres deltagelse i det endelige slutspil.

Slutspil/Knockout-fase (26. – 27. oktober, 2. – 3. november og 10. november):
Otte hold sikrer deres plads i finalerne, hvor kvartfinalerne finder sted d. 26. og d. 27. oktober, semifinalerne d. 2. og 3. november og den endelige finale d. 10. november. I knockoutstadiet er alle kampe bedst af fem maps. Der skal altså tre map-sejre til for at gå videre til næste stadie.

- Dette er den niende udgave af League of Legends World Championship, og der er lagt i ovnen til en helt utrolig turnering. Historisk set har Worlds længe været domineret af den koreanske region, LCK. I 2011 og 2012 var det henholdsvis Fnatic og Taipei Assassins, der vandt den første og anden Worlds-turnering, men i perioden fra 2013 til 2017 var det udelukkende koreanske hold, der vandt titlen - og i øvrigt også dominerede slutspillet. Tre af de fem koreanske sejre er sikret af kongerne af League of Legends – SK Telecom T1. SK Telecom T1 var ikke med i 2018, hvor det lykkedes for kinesiske Invictus Gaming at snyde konkurrenterne.

Live-stream: Se Worlds 2019 kvit og frit

League of Legends World Championship er en begivenhed, som mange eSport-entusiaster ser frem til. Det er rent seertalsmæssig den klart største begivenhed i eSport-regi. Kvaliteten af produktion øges ligeledes år for år – det er klart underholdning i topklasse, som man ikke bør misse, eller i hvert fald give en chance, om man er til eSport eller ej.

Vi har herunder vedlagt to links – et link til LoL Esports egen direkte streamingtjeneste. Derudover er der et link til Riot Games’ (League of Legends spiludvikleren) egen Twitch.tv kanal. Twitch.tv er det største streamingsite, der eksisterer omhandlende eSport. Der er mange tusinde mennesker, der streamer live fra Twitch.tv på daglig basis fuldkommen gratis, og det regnes for at være et pålideligt streamingsite.

Lol Esports egen streaming-site

Riot Games Twitch.tv kanal

FAQ om LoL Worlds

I dette afsnit har vi stillet en række spørgsmål vedrørende League of Legends World Championship, også kaldet Worlds. På den måde kan du danne en smule grundlæggende viden om League of Legends og den eksklusive Worlds turnering.

• Hvad er LoL Worlds? – League of Legends World Championships er en årlig turnering, hvor de bedste hold fra verdens League of Legends regioner i løbet af året kæmper om en plads ved verdensmesterskaberne i League of Legends over to særskilte sæsoner, Spring og Summer. I løbet af sæsonerne indsamler holdene point, der kan sikre dem deltagelse til Worlds.

• Hvor mange regioner er der? – Der i alt 12 regioner, hvor Europa, Nordamerika, Kina, Korea og den samlede Hong-Kong/Taiwan/Macau region er de største regioner, som har flest deltagende hold i turneringen.

• Hvornår starter LoL Worlds 2019? – Turneringen løber af stablen fra d. 2. oktober og fortsætter frem til finaledagen d. 10. november.

• Hvordan ser hele af skemaet ud? –
Play-In: 2. – 8. oktober.
Gruppespil: 12. – 20. oktober.
Kvartfinaler: 26. – 27. oktober.
Semifinaler: 2. og 3. november.
Finalen: 10. november.

• Hvor spilles turneringen? – Hvert år er det en af de 12 regioner, der påtager sig værtsrollen. I 2018 var det Korea, og i 2017 var det Kina. Worlds 2019 afholdes i Europa på tværs af flere forskellige kæmpearenaer. Play-In og gruppespil foregår i Berlin, kvart- og semifinaler er i Madrid, og finalen står i Paris.

• Hvem er forsvarende verdensmestre? – Invictus Gaming vandt finalen over Fnatic i 2018.

• Hvem har vundet turneringen flest gange? – SK Telecom T1 har vundet turneringen tre gange – i 2013, 2015 og 2016.

• Hvad er præmiepuljen i år? – Præmiepuljen starter på lidt over to millioner dollars ligesom sidste år. Sidste år endte den samlede præmiepulje dog på lige knap 6,5 millioner dollars.

• Hvor mange ser LoL Worlds? – League of Legends World Championship er den turnering, der tiltrækker de absolut højeste seertal. Der er tale om tocifrede millioner seere.

• Kan man oddse på alle kampe? – Ja. Størstedelen af bookmakerne tilbyder både prebets samt liveodds på samtlige kampe til turneringen. Kig under afsnittet ”Tre bookmakere til Worlds 2019” for at finde vores bud på de tre bedste bookmakere.

Odds på LoL Worlds

Links til mere eSport

Frisk på mere eSport? Så tjek vores andre artikler om odds på eSport.

eSport

Spil

League of Legends

CSGO

Dota 2

FIFA

Hearthstone

Starcraft

Call of Duty

Heroes of the Storm

World of Tanks

Ligaer/turneringer

ESL Pro League

LCS

ECS

Blast Pro Series

LoL Worlds

eSuperliga

Danske hold

Astralis

North

Bookmakere til LoL Worlds

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting