18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Live stream sport uden abonnement

Vi har samlet en oversigt med abonnementsfri live streaming af sport fra hele verden. Du kan se de bedste fodboldkampe fra hele verden, de bedste basketball-spillere fra USA, Grand Slam-tennis med Nadal og Djokovic – og meget, meget mere. Du kan tænde for dit live stream via mobil, tablet og computer – og så ellers bare læne dig tilbage.

Men vent, er det ikke ulovligt og fyldt med reklamer og virus? Nej, ikke når du gør det hos bookmakerne!

Live stream sport hos bet365

Følg den simple trin-for-trin, så er du i gang med live streaming i løbet af få øjeblikke.

1. Opret en konto hos bet365*

2. Foretag en indbetaling, så du har penge stående på din konto

3. Du kan nu spille på og se alt det sport, som bet365* viser, via live stream.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos live streaming-bookmakere, hvis du har penge stående på din spilkonto – eller hvis du har foretaget et spil inden for de seneste 24 timer. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Gå direkte til:

Tjek herunder, hvilke ligaer og turneringer, du rent faktisk kan live streame hos bookmakerne. Live streaming af sport er blevet ekstremt populært i de senere år. Det skyldes utvivlsomt det enorme udvalg, du har adgang til med populære sportsgrene som fodbold, tennis og basketball, men også nicher som eksempelvis dart og snooker. Derfor har vi også lavet denne guide, der giver dig adgang til nettets fantastiske muligheder for at spille på og se sport uden abonnement.

Men først, hvorfor live streame i stedet for at købe TV-pakken?

På farten – hvor som helst, når som helst
Hos bet365*, som tilbyder stream foruden mulighed for at oddse, kan du følge kampene på både mobil og tablet. Det er immervæk noget nemmere at have med på farten fremfor dit fladskærms-TV på 50″. Da bet365 er en bookmaker med dansk licens er det 100 % lovligt at live streame sport på denne måde.

Dyre TV-pakker
TV-pakkerne er – i manges øjne – blevet utroligt dyre de seneste år. For at få adgang til et rimeligt godt udvalg af sport, kan du nemt slippe +500 kroner hver måned. Det skyldes uden tvivl, at netop rettighederne til sport er blevet markant dyre at købe se senere år. Hos bookmakerne er streamingen abonnementsfri – så længe du opfylder deres krav.

Kæmpe udvalg – større end på TV
På TV kan du se et rigtigt stort udvalg af sport, men slet ikke i nærheden af det udvalg, som bookmakerne tilbyder via deres live streaming, der er et perfekt supplement til live betting. Her kan du eksempelvis både se og spille på alle kampe fra La Liga og NBA (selvom de spiller på samme tid), ligesom der døgnet rundt er kampe fra mindre ligaer og sportsgrene som tennis i Kina, fodbold fra Brasilien m.m. – altså kampe og ligaer, du end ikke kan tage med din TV-pakke.

Følgende turneringer/slutrunder/atleter er blandt dem, du kan live streame og spille på hos bookmakerne.

Fodbold
Spanien: La Liga (live stream)

Italien: Serie A (live stream)

Tyskland: Bundesligaen (live stream)

Frankrig: Ligue 1 (live stream)

Spanien: Copa del Rey (live stream)

Amerikansk fodbold
Super Bowl (live stream)

Tennis
Holger Rune (live stream)

Clara Tauson (live stream)

Caroline Wozniackis (live stream)

Australian Open (live stream)

Wimbledon (live stream)

French Open (live stream)

US Open (live stream)

Håndbold
Håndbold EM – kvinder (live stream)

Håndbold VM – herrer (live stream)

Ishockey
Ishockey VM (live stream)

Badminton
All England (live stream)

Anders Antonsen (livestream)

Viktor Axelsen (live stream)

Basketball
NBA (live stream)