Se sport uden abonnement - via live stream

Reklamelink*

Live stream sportVi har samlet en oversigt med abonnementsfri live streaming af sport fra hele verden. Du kan se de bedste fodboldkampe fra hele Europa, de bedste basketball-spillere i USA, Grand Slams med Wozniacki, Djokovic og meget, meget mere. Du kan tænde for dit live stream via mobil, tablet og computer - og så ellers bare læne dig tilbage.

Men vent, er det ikke ulovligt og fyldt med reklamer og virus?

Nej! Ikke når du gør følgende måde:

1. Opret en konto hos disse to bookmakere: bet365* + Unibet*.

2. Foretag en indbetaling, så du har penge stående på din konto hos hver af bookmakerne.

3. Du kan nu spille på og se alt det sport, som bet365* og Unibet* viser, via live stream.

Vigtigt: Det eneste krav for, at signalet til live streaming forbliver åbent, er følgende: Du skal have penge stående på din konto eller have spillet i løbet af de sidste 24 timer. Simple as that.

Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Både live stream og spil er mulig.

Nu kan du se, hvilke ligaer og sportsgrene, du rent faktisk kan se.

Ligaer

Sportsgrene

Følgende sportsgrene kan du både spille på og live streame hos de bookmakere, som vi anbefaler.

Sportsgrene
Fodbold (live stream)
Tennis (live stream)
Ishockey (live stream)
Basketball (live stream)
Håndbold (live stream)

Live streaming af sport på mobil, tablet og pc

Live streaming af sport er blevet ekstremt populært i de senere år. Det skyldes utvivlsomt det enorme udvalg, du har adgang til med populære sportsgrene som fodbold, tennis og basketball, men også nicher som eksempelvis dart og snooker. Derfor har vi også lavet denne guide, der giver dig adgang til nettets fantastiske muligheder for at spille på og se sport uden abonnement.

Live stream sport uden abonnement

Men først, hvorfor live streame i stedet for at købe TV-pakken?

På farten - hvor som helst, når som helst
Hos bet365* og andre bookmakere, som tilbyder stream foruden mulighed for at oddse, kan du følge kampene på både mobil og tablet. Det er immervæk noget nemmere at have med på farten fremfor dit fladskærms-TV på 50".

Dyre TV-pakker
TV-pakkerne er - i manges øjne - blevet utroligt dyre de seneste år. For at få adgang til et rimeligt godt udvalg af sport, kan du nemt slippe +500 kroner hver måned. Det skyldes uden tvivl, at netop rettighederne til sport er blevet markant dyre at købe se senere år. Hos bookmakerne er streamingen abonnementsfri - så længe du opfylder deres krav.

Kæmpe udvalg - større end på TV
På TV kan du se et rigtigt stort udvalg af sport, men slet ikke i nærheden af det udvalg, som bookmakerne tilbyder via deres live streaming, der er et perfekt supplement til live betting. Her kan du eksempelvis både se og spille på alle kampe fra La Liga og NBA (selvom de spiller på samme tid), ligesom der døgnet rundt er kampe fra mindre ligaer og sportsgrene som tennis i Kina, fodbold fra Brasilien m.m. - altså kampe og ligaer, du end ikke kan tage med din TV-pakke.

01-03-2016 14:47