Reklamelink*

Live resultater

Med SpilXpertens live resultater får du altid de hurtigste opdateringer fra igangværende sportsbegivenheder. Du kan også på ganske få sekunder få det store overblik over de seneste resultater, eller du kan gå i dybden med detaljeret kampfakta fra den enkelte sportsbegivenhed. Vores live resultater dækker alle de store sportsgrene. Det betyder, at uanset om du brænder for fodbold, tennis, basketball, ishockey, amerikansk fodbold, baseball eller håndbold, så vil du få glæde af at tjekke resultaterne live her.

Resultater LIVE fra alle kampe

Uanset om du følger en sportsbegivenhed live, eller du sidder og tjekker resultater, så har du sikkert ofte lyst til at dykke ned i kampfakta, der ligger bag kampresultatet. Dette kan du let og elegant gøre her på siden, uden at du skal forholde dig til irriterende pop-up vinduer, som du måske kender fra andre livescore-servicer. Klik blot på stillingen i kampen, og du vil kunne se den uddybende kampinformation.

Overskueligheden er en særlig kvalitet ved vores resultatoversigt. Under den enkelte sportsgren kan du vælge underkategorierne: ”Afsluttet”, ”Live nu”, ”Ikke begyndt” og ”Vis alle”. Disse underkategorier er særligt praktiske for dig, der spiller på sportsbegivenheder. Underkategorierne kan filtrere oversigtens megen information efter netop det, som du skal bruge lige nu. Vil du tjekke resultater, er filtret ”Afsluttet” oplagt til at give dig det hurtige overblik. Er du til livespil, kan filtret ”Live nu” bruges til at finde de mest interessante kampscenarier at spille på, eller du kan følge de øvrige kampe på din spillekupon, mens du følger dit favorithold på TV. Filtret ”Ikke begyndt” er derimod praktisk, hvis du for eksempel vil lukke lidt af for de igangværende kampe og i stedet gå i dybden med dagens resterende kampprogram.

Oversigten er andet end bare live resultater

Hvis du kan lide at gå i dybden med forarbejdet til dine spil, kender du sikkert til, hvor besværligt det kan være at finde frem til de vigtigste statistiske tal. Disse kan for eksempel være resultaterne af holdenes indbyrdes kampe, holdenes generelle form, eller hvor stor en andel af holdenes kampe, der i sæsonen er gået over eller under 2,5 mål. Disse vigtige informationer finder du også i vores oversigt med live resultater. Yderst til højre for holdenes navne finder du knappen ”H2H”. H2H sammenligner alle de centrale statistiske tal for de to hold, som mødes. Ligesom resten af livescoren, loades alle disse oplysninger lynhurtigt og ubesværet, samtidig med at de præsenteres på en overskuelig måde.

Sidder du og spiller live på kampene, men vil du stadig gerne have det store statistiske overblik over holdenes seneste kampe, så er denne resultatservices brugervenlighed da også generelt klart overlegen de fleste spiludbyderes livespils-applikationer, der ofte kan være lidt tunge at have med at gøre.

Resultater og live odds hører sammen

SpilXperten er sitet for dig, der spiller på sport. Dette bærer vores adgang til live resultater ikke kun præg af gennem dets praktiske filtre, men også ved, at du altid kan se de aktuelle odds fra Unibet* på alle sportsbegivenhederne. Der er ikke kun tale om odds på ikke-begyndte kampe, oversigten giver dig også indblik i alle de aktuelle liveodds. Når du får øje på et appetitligt odds, klikker du blot på oddset, så videresender livescoren dig direkte til Unibet*. Så du er klar til at få de gode odds sekundet efter du spotter dem på SpilXpertens live-oversigt.

Gå tilbage til FAQ

07-03-2014 15:18

Se bonusser fra vores bookmakere

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
bethard
tipwin
onsidebetting