18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Live betting

Live betting er i løbet af de seneste år blevet gradvist mere populært, hvilket de forskellige bookmakere selvfølgelig har opdaget. Derfor bestræber bookmakerne sig på at udbyde så stort et udvalg af live odds som muligt, samt at forbedre den generelle brugeroplevelse for denne spiltype.

Hvad er live betting?

Live betting går i sin enkelthed ud på, at det er muligt at spille på en sportsbegivenhed, mens den finder sted. I takt med at live betting er blevet mere og mere populært, har vi også set antallet af markeder for live betting stige. Du kan f.eks. nu på en Premier League kamp spille på alt fra hvem, der vinder kampen, til hvilken spiller der går gult kort eller om spiller har over/under x antal skud.

Det er dog ikke kun fodbold man kan live oddse på, det spænder mellem alle sportsgrene og afhængigt af hvilken bookmaker du har valgt, kan du stort set spille på alle sportsgrene live, som du også kan spille på pre.

Forskel på prematch og live betting

At spille på prematch odds vil sige at spille før, den givne sportsbegivenhed går i gang. Der er oftest et stort udvalg af spilmuligheder, som reguleres indtil den pågældende begivenhed starter. I modsætning hertil, går live betting ud på at spille på sportsbegivenheden, mens den er i gang. Det er altså i mange tilfælde muligt at se begivenheden i fjernsynet eller computeren, mens man oddser.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Fordele ved at spille live

Hvor bookmakeren i forbindelse med prematch ofte har adgang til flere informationer om eksempelvis kampopstillinger, skader eller karantæner end den private spiller har, har man som spiller til gengæld adgang til fuldstændig de samme informationer som bookmakeren, hvis man ser kampen, imens man spiller.

Man kan derfor med et trænet øje se om et hold/spiller rammer dagen, om de presser på eller om de skulle have fået en anden udefrakommende fordel, som du som live better kan nå at reagere på.

Prøv live betting hos bet365 i dag*

Ulemper ved at spille live

En ulempe ved at spille live består i, at spiludvalget som oftest bliver mindre, så snart den pågældende sportsbegivenhed går i gang. Derudover er oddsene ofte lavere, og man skal som spiller bruge tid på at følge med i kampen for at have det bedste udgangspunkt i forhold til sit spil.

Man skal også ofte nå at være hurtig når man live oddser, da der kan sidde hundredetusinder af andre spillere, der også ser kampen/eventet og kan spille de samme ting som dig. Det kan få oddset til at bevæge sig hurtigt, så hvis man skal nå at have fordelen over bookmakeren skal man være hurtig på knapperne.

Derudover skal man også huske at ligesom prematch spil så kan live match spil også ændre sig hurtigt. Det kan f.eks. være at en spiller har gult kort og har været tæt på at få sit andet, det er en af de ting, man skal være opmærksom på hvis man oddser på et hold til at vinde i fodbold.

Odds på fodbold live

Fodbold er som bekendt en af de mest populære sportsgrene i Europa, og i takt med det er det også en af de mest populære at spille på. Vi har i mange år set et hav af muligheder for prematch spil, og det har nærmest kun været fantasien, der har sat grænser. Nu er langt de fleste bookmakere også kommet med på bølgen live, og du kan på de store ligaer finde stort set de samme muligheder live som pre. Du vil dog opleve at mindre ligaer som Superligaen, Eliteserien og Allsvenskan ikke har de samme live muligheder som f.eks. Premier League.

Du kan på fodbold spille live på ting som hjørnespark, kort, vinder, mål og spiller til at score. Disse markeder kan du finde på langt de fleste ligaer, der bliver tilbudt live af bookmakerne. På de største kampe vil du derimod kunne finde nichemarkeder som antal frispark, gult kort til spiller og hvem der får næste indkast?

Odds på tennis live

Tennis er formentlig en af de næstmest populære sportsgrene at live oddse på i Europa, men muligheder er ikke lige så mange. Det er de naturligvis ikke fordi, der ikke er lige så mange forskellige scenarier, der kan ske i tennis som i fodbold. Ikke desto mindre kan man stadig finde et meget stort udvalg af markeder og specielt på de største turneringer som Grand Slam.

Du kan på tennis oddse på alt fra partier, sæt og hvad den nøjagtige score bliver i et givent parti. Disse markeder vil du oftest kunne finde på alle turneringer store som små. På de største kan man sågar nogle gange finde live odds på hvor mange serveesser der kommer.

Tennis kan ofte være mere overskueligt at live oddse på end fodbold, da der ikke er lige så mange deltagere der kan påvirke dit spil. Du kan derfor her ofte drage fordel af at se på hvordan den enkelte spiller klare sig, om han er klar i hovedet eller om han døjer med en mindre skade.

Live betting på andre sportsgrene

Der findes næsten ikke den sportsgren som bookmakerne ikke længere tilbyder livebetting på, her ser du bare et uddrag af nogle af de sportsgrene man også kan oddse på live:

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

De 5 bedste bookmakere til live betting

De fleste bookmakere har gjort en indsats for at være konkurrencedygtige på området omhandlende live betting. Alligevel er nogle bookmakere naturligt bedre end andre. Her er de fem som vi mener, gør det godt i forbindelse med live odds/betting.

bet365

bet365* har et af de bredeste spiludvalg, når det kommer til live betting. Dette kommer både til udtryk i mængden af sportsgrene, der dækkes, og antallet af spilmuligheder på hver enkelt sportsbegivenhed. Derudover udbyder bet365* live streaming af en lang række sportsbegivenheder, hvilket giver mulighed for at følge netop det live odds, man har spillet. Hos bet365* kan man f.eks. på en fodboldkamp i Premier League, få et af de bredeste live odds udbud af alle. Som ny bruger hos bet365* kan du få fat i en velkomstbonus.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

888sport

888sport har et enormt udvalg af sportsgrene, der kan spilles på, samt mange spilmuligheder på hver enkelt begivenhed. Det er lige meget, om du er til fodbold, tennis eller håndbold – 888sport har de liveodds, som du leder efter.

LeoVegas

LeoVegas, som deler oddssætning med blandt andre 888sport, er en af Danmarks nye og fremadstormende bookmakere. LeoVegas har et stort udvalg på live betting på tværs af mange forskellige markeder, og du kan således blive underholdt, uanset hvornår du besøger bookmakeren.

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

NordicBet

NordicBet har virkelig forbedret deres live betting de senere år. Med et stigende antal sportsgrene og begivenheder, er de nærmest på højde med bet365 og Kambi nu. Også når du spiller med live odds hos NordicBet kan du hente en velkomstbonus, og så du klar til at kaste dig ud i det utal af muligheder, der findes hos Nordicbet. Her er altid noget at spille på.

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår

Marathonbet

Marathonbet er en af de nye spillere i klassen. De har selvfølglig heller ikke sovet i timen og har en god live betting sektion. Du kunne for eksempel bruge dit freebet på 1000 kroner på at spille live på forskellige sportsgrene, som Marathonbet tilbyder.

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

bwin

Efter nogle års fravær fra det danske marked er bwin nu tilbage, og kan du lide at live oddse, er det en stor fordel for dig, at bwin bonus er tilbage. Her finder du nemlig et kæmpe udvalg af live kampe, der alle kan spilles på til nydelige odds. Er du endnu ikke oprettet som spiller hos bwin, kan du tilmed score dig en velkomstbonus.

Risikofrit spil op til 1000 kr
18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 1000kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt | Udeluk dig via| Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Alle regler og vilkår

Gå tilbage til FAQ

1️⃣ Hvordan fungerer live betting?

Live betting går ud på at spille på sportsbegivenheden, mens den er i gang. Det er i mange tilfælde muligt at se begivenheden i fjernsynet eller på din telefon eller computeren, mens du oddser.

2️⃣ Hvilken bookmaker tilbyder live betting?

De fleste bookmakere har gjort en indsats for at være konkurrencedygtige på området omhandlende live betting. Vi anbefaler bet365, LeoVegas, 888sport, Bwin og Nordicbet til live betting.