Reklamelink*

Hvad er live odds?

Live odds er i løbet af de seneste år blevet gradvist mere populært, hvilket de forskellige bookmakere selvfølgelig har opdaget. Derfor bestræber bookmakerne sig på at udbyde så stort et udvalg af live odds som muligt, samt at forbedre den generelle brugeroplevelse for denne spiltype. Live odds går i sin enkelthed ud på, at det er muligt at spille på en sportsbegivenhed, mens den finder sted.

I takt med at live odds er blevet mere og mere populært, har vi også set antallet af markeder for live betting stige. Du kan f.eks. nu på en Premier League kamp spille på alt fra hvem, der vinder kampen, til hvilken spiller der går gult kort eller om spiller har over/under x antal skud.

Det er dog ikke kun fodbold man kan live oddse på, det spænder mellem alle sportsgrene og afhængigt af hvilken bookmaker du har valgt, kan du stort set spille på alle sportsgrene live, som du også kan spille på pre.

Få skarpe live odds hos bet365 - KLIK HER!*

Forskel på prematch og liveodds

At spille på prematch odds vil sige at spille før, den givne sportsbegivenhed går i gang. Der er oftest et stort udvalg af spilmuligheder, som reguleres indtil den pågældende begivenhed starter. I modsætning hertil, går live odds ud på at spille på sportsbegivenheden, mens den er i gang. Det er altså i mange tilfælde muligt at se begivenheden i fjernsynet eller computeren, mens man oddser.

→ Få en bet365 velkomstbonus*

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Fordele ved at spille live

Hvor bookmakeren i forbindelse med prematch ofte har adgang til flere informationer om eksempelvis kampopstillinger, skader eller karantæner end den private spiller har, har man som spiller til gengæld adgang til fuldstændig de samme informationer som bookmakeren, hvis man ser kampen, imens man spiller.

Man kan derfor med et trænet øje se om et hold/spiller rammer dagen, om de presser på eller om de skulle have fået en anden udefrakommende fordel, som du som live oddser kan nå at reagere på.

Prøv live odds hos bet365 i dag*

Ulemper ved at spille live

En ulempe ved at spille live består i, at spiludvalget som oftest bliver mindre, så snart den pågældende sportsbegivenhed går i gang. Derudover er oddsene ofte lavere, og man skal som spiller bruge tid på at følge med i kampen for at have det bedste udgangspunkt i forhold til sit spil.

Man skal også ofte nå at være hurtig når man live oddser, da der kan sidde hundredetusinder af andre spillere, der også ser kampen/eventet og kan spille de samme ting som dig. Det kan få oddset til at bevæge sig hurtigt, så hvis man skal nå at have fordelen over bookmakeren skal man være hurtig på knapperne.

Derudover skal man også huske at ligesom prematch spil så kan live match spil også ændre sig hurtigt. Det kan f.eks. være at en spiller har gult kort og har været tæt på at få sit andet, det er en af de ting, man skal være opmærksom på hvis man oddser på et hold til at vinde i fodbold.

Hent startbonus ved bet365 HER!*

Odds på fodbold live

Fodbold er som bekendt en af de mest populære sportsgrene i Europa, og i takt med det er det også en af de mest populære at spille på. Vi har i mange år set et hav af muligheder for prematch spil, og det har nærmest kun været fantasien, der har sat grænser. Nu er langt de fleste bookmakere også kommet med på bølgen live, og du kan på de store ligaer finde stort set de samme muligheder live som pre. Du vil dog opleve at mindre ligaer som Superligaen, Eliteserien og Allsvenskan ikke har de samme live muligheder som f.eks. Premier League.

Du kan på fodbold spille live på ting som hjørnespark, kort, vinder, mål og spiller til at score. Disse markeder kan du finde på langt de fleste ligaer, der bliver tilbudt live af bookmakerne. På de største kampe vil du derimod kunne finde nichemarkeder som antal frispark, gult kort til spiller og hvem der får næste indkast?

Odds på tennis live

Tennis er formentlig en af de næstmest populære sportsgrene at live oddse på i Europa, men muligheder er ikke lige så mange. Det er de naturligvis ikke fordi, der ikke er lige så mange forskellige scenarier, der kan ske i tennis som i fodbold. Ikke desto mindre kan man stadig finde et meget stort udvalg af markeder og specielt på de største turneringer som Grand Slam.

Du kan på tennis oddse på alt fra partier, sæt og hvad den nøjagtige score bliver i et givent parti. Disse markeder vil du oftest kunne finde på alle turneringer store som små. På de største kan man sågar nogle gange finde live odds på hvor mange serveesser der kommer.

Tennis kan ofte være mere overskueligt at live oddse på end fodbold, da der ikke er lige så mange deltagere der kan påvirke dit spil. Du kan derfor her ofte drage fordel af at se på hvordan den enkelte spiller klare sig, om han er klar i hovedet eller om han døjer med en mindre skade.

Odds på andre sportsgrene

Der findes næsten ikke den sportsgren som bookmakerne ikke længere tilbyder livebetting på, her ser du bare et uddrag af nogle af de sportsgrene man også kan oddse på live:

- Basketball
- Badminton
- Baseball
- Bordtennis
- Cykling
- Dart
- eSport
- Golf
- Håndbold
- Skihop
- Volleyball

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

De 5 bedste bookmakere til live odds

De fleste bookmakere har gjort en indsats for at være konkurrencedygtige på området omhandlende live betting. Alligevel er nogle bookmakere naturligt bedre end andre. Her er de fem som vi mener, gør det godt i forbindelse med live odds/betting.

bet365*
bet365* har et af de bredeste spiludvalg, når det kommer til live odds. Dette kommer både til udtryk i mængden af sportsgrene, der dækkes, og antallet af spilmuligheder på hver enkelt sportsbegivenhed. Derudover udbyder bet365* live streaming af en lang række sportsbegivenheder, hvilket giver mulighed for at følge netop det live odds, man har spillet. Hos bet365* kan man f.eks. på en fodboldkamp i Premier League, få et af de bredeste live odds udbud af alle. Som ny bruger hos bet365* kan du få fat i en velkomstbonus.

Få bonus her: bet365 mobil*

18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Spil live hos bet365 i dag*

888sport*
888sport* har et enormt udvalg af sportsgrene, der kan spilles på, samt mange spilmuligheder på hver enkelt begivenhed. Det er lige meget, om du er til fodbold, tennis eller håndbold – 888sport* har de liveodds, som du leder efter. Har du ikke allerede en spilkonto, kan du oprette dig i dag og få et 100 % risikofrit spil på op til 500 kr.

Indbetal mindst 100 kr. med koden 500BACK, og spil derefter mellem 100 og 500 kr. på et valgfrit marked til min. odds 1,50. Taber du på dit spil, refunderes indsatsen som et freebet, der gælder i 7 dage.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Spil live hos 888sport og få 500 kroner i risikofrit spil - KLIK HER!*

LeoVegas*
LeoVegas*, som deler oddssætning med blandt andre 888sport*, er en af Danmarks nye og fremadstormende bookmakere. LeoVegas har et stort udvalg på liveodds på tværs af mange forskellige markeder, og du kan således blive underholdt, uanset hvornår du besøger bookmakeren. Hvis du opretter en konto hos LeoVegas* kan du få fingre i et 100 % freebet på op til 1.000 kroner.

Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller Neteller, PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.

Min 18 år. Yderligere vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Spil live hos LeoVegas og få 1.000 kroner i freebet - KLIK HER!*

NordicBet*
NordicBet* har virkelig forbedret deres live betting de senere år. Med et stigende antal sportsgrene og begivenheder, er de nærmest på højde med bet365* og Kambi nu. Hos NordicBet* kan du få et freebet på op til 500 kroner, og så du klar til at kaste dig ud i det utal af muligheder, der findes hos Nordicbet*. Her er altid noget at spille på.

Et 500 kr. freebet krediteres din konto, når du har omsat for 500 kr. til min. odds 1,80 inden for 60 dage. Gevinst af freebet udbetales uden omsætningskrav.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Spil live hos Nordicbet og få et freebet på 500 kroner - KLIK HER!*

bwin*
Efter nogle års fravær fra det danske marked er bwin* nu tilbage, og kan du lide at live oddse, er det en stor fordel for dig, at bwin* er tilbage. Her finder du nemlig et kæmpe udvalg af live kampe, der alle kan spilles på til nydelige odds. Er du endnu ikke oprettet som spiller hos bwin*, kan du tilmed score dig en velkomstbonus op til 500 kroner i form af et risikofrit spil.

bwin* tilbyder dig en en bonus på op til 500 kroner i risikofrit spil. Du skal minimum indbetale 100 kroner for at være berettiget til tilbuddet. Din bonus skal anvendes indenfor 7 dage fra modtagelse. Du bliver kreditteret bonussen hvis du skulle tabe på dit første spil, og der er ingen gennemspilskrav på gevinsten af dit risikofrie spil.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Spil live hos bwin og få 500 kroner i risikofrit spil - KLIK HER!*

Få en velkomstbonus nu

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS.nu. StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Gå tilbage til FAQ

Bookmakere med Live Odds

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting