Reklame*

Hvad er live odds?

Live odds er i løbet af de seneste år blevet gradvist mere populært, hvilket de forskellige bookmakere selvfølgelig har opdaget. Derfor bestræber bookmakerne sig på at udbyde så stort et udvalg af live odds som muligt samt at forbedre den generelle brugeroplevelse for denne spiltype. Live odds går i sin enkelthed ud på, at det er muligt at spille på en sportsbegivenhed, mens den finder sted.

Få skarpe live odds hos Bet365 - KLIK HER!*

Forskel på prematch og liveodds

At spille på prematch odds vil sige at spille før den givne sportsbegivenhed går i gang. Der er oftest et stort udvalg af spilmuligheder som reguleres indtil den pågældende begivenhed starter. I modsætning hertil, går live odds ud på at spille på sportsbegivenheden, mens den er i gang. Det er altså i mange tilfælde muligt at se begivenheden i fjernsynet eller computeren, mens man oddser.

Få 1.000 kr. i velkomstbonus hos Bet365*

Fordele ved at spille live

Hvor bookmakeren i forbindelse med prematch ofte har adgang til flere informationer om eksempelvis kampopstillinger, skader eller karantæner end den private spiller har, har man som spiller til gengæld adgang til fuldstændig de samme informationer som bookmakeren, hvis man ser kampen, imens man spiller.

Prøv live odds hos bet365 i dag*

Ulemper ved at spille live

En ulempe ved at spille live består i, at spiludvalget som oftest bliver mindre, så snart den pågældende sportsbegivenhed går i gang. Derudover er oddsene ofte lavere, og man skal som spiller bruge tid på at følge med i kampen for at have det bedste udgangspunkt i forhold til sit spil.

Hent 1.000 kr. i startbonus ved Bet365 HER!*

De 5 bedste bookmakere til live odds

De fleste bookmakere har gjort en indsats for at være konkurrencedygtige på området omhandlende live odds/betting. Alligevel er nogle bookmakere naturligt bedre end andre. Her er de fem som vi mener, gør det godt i forbindelse med live odds/betting.

Bet365*
Bet365* har et af de bredeste spiludvalg, når det kommer til live odds. Dette kommer både til udtryk i mængden af sportsgrene, der dækkes, og antallet af spilmuligheder på hver enkelt sportsbegivenhed. Derudover udbyder Bet365* live streaming af en lang række sportsbegivenheder, hvilket giver mulighed for at følge netop det live odds, man har spillet. Som ny bruger hos Bet365* kan du få fat i en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kroner på dit første indskud.

Spil live hos Bet365 >>*

Få bonus her: bet365 mobil

888sport*
888sport* har et enormt udvalg af sportsgrene, der kan spilles på, samt mange spilmuligheder på hver enkelt begivenhed. Det er lige meget, om du er til fodbold, tennis eller håndbold – 888sport* har de liveodds, som du leder efter. Har du ikke allerede en spilkonto, kan du oprette dig i dag og få en 100 % bonus på op til 1.000 kr.

Spil live hos 888sport >>*

LeoVegas*
LeoVegas*, som deler oddssætning med blandt andre 888sport*, er en af Danmarks nye og fremadstormende bookmakere. LeoVegas* har et stort udvalg på liveodds på tværs af mange forskellige markeder, og du kan således bliver underholdt, uanset hvornår du besøger bookmakeren. Hvis du opretter en konto hos LeoVegas* kan du få fingre i et 100 % freebet på op til 500 kroner.

Spil live hos LeoVegas >>*

NordicBet*
NordicBet* har virkelig forbedret deres live odds/betting de senere år. Med et stigende antal sportsgrene og begivenheder, er de nærmest på højde med Bet365* og Unibet* nu. Hos NordicBet* kan du få en velkomstbonus på 100% op til 1.000 kroner på dit første indskud, og så du klar til at kaste dig ud i det utal af muligheder, der findes hos Nordicbet*. Her er altid noget at spille på.

Spil live hos Nordicbet >>*

bwin*
Efter nogle års fravær fra det danske marked er bwin* nu tilbage, og kan du lide at live oddse, er det en stor fordel for dig, at bwin* er tilbage. Her finder du nemlig et kæmpe udvalg af live kampe, der alle kan spilles på til nydelige odds. Er du endnu ikke oprettet som spiller hos bwin*, kan du tilmed score dig en velkomstbonus op til 1.000 kroner.

Spil live hos bwin >>*

Gå tilbage til FAQ

Opret konto hos Bet365

05-10-2015 13:36

Bookmakere med Live Odds

Reklame.

bet365
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
888sport
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars