Odds på Liege-Bastogne-Liege 2020

Reklamelink*

Liege-Bastogne-Liege oddsEr du på udkig efter odds til Liege-Bastogne-Liege? Så er du havnet det helt rigtige sted! På denne side klæder vi dig på med Liege-Bastogne-Liege odds og spiltips, så du er fuldstændig klar til søndag d. 4. oktober 2020, hvor den prestigefulde, belgiske endagsklassiker afvikles. Se også vores gennemgang af favoritterne ved Liege-Bastogne-Liege.Liege-Bastogne-Liege odds

Herunder finder du bookmakernes bedste odds på Liege-Bastogne-Liege. Sektionen opdateres, når bookmakerne har frigivet odds på eventet.

Hvem vinder Liege-Bastogne-Liege?
TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

Optakt: Favoritterne ved Liege-Bastogne-Liege

I dette afsnit kommenterer vi på de fem største favoritter til at triumfere ved Liege-Bastogne-Liege. Opdateres når startlisterne er offentliggjort.

Danskere ved Liege-Bastogne-Liege 2020

Her stiller vi skarpt på de danskere, der deltager ved den belgiske endagsklassiker i 2020. Afsnittet opdateres, når der er klarhed over danskerdeltagelsen.

Liege-Bastogne-Liege på TV

Vil du se Liege-Bastogne-Liege direkte på TV? Så er det TV2, du skal have fat i. Kanalen har sikret sig rettighederne til størstedelen af de store klassikere inden for cykelsport. Vi opdaterer afsnittet med tidspunkterne for optakt, løb og nedtakt, når vi er kommet nærmere eventstart.

Ruten ved Liege-Bastogne-Liege: 258 kilometer til puncheurs og klatrere

Som navnet antyder så går ruten fra Liege til Bastogne og tilbage til Liege. Rytterne starter med at køre sydpå mod Bastogne i den østlige del af Belgien. På vejen til Bastogne skal rytterne blot passere en kategoriseret stigningen. Efter en kort rundtur i Bastogne stikker rytterne mod Liege via en mere østlig og kuperet rute. På vejen tilbage til start- og målbyen, Liege, skal rytterne gennem det kuperet østlige Belgien, hvor der venter hele 10 kategoriserede stigninger, hvoraf tre af stigningerne har en gennemsnitlig stigning på over 10 %. Efter 164 kilometer i benene starter cykelløbet for alvor, da rytterne på de efterfølgende 70 kilometer skal over ni af de i alt 11 stigninger. Den sidste stigning kommer efter 242 kilometer og er altså med 16 kilometer til mål. Stigningen er en 1,3 kilometer lang stigning med en gennemsnitlig stigning på 11 % og det er altså sidste chance for klatrene, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at vinde den belgiske klassiker.

Vores vinderbud: Han vinder Liege-Bastogne-Liege i 2020

Vi giver vores bud på en løbsvinder, når bookmakerne har sat odds på Liege-Bastogne-Liege.

SpilXperten.com anbefaler: TBA - SPIL HER >>*

Bookmakerne til Liege-Bastogne-Liege 2020

Herunder anbefaler vi tre bookmakere, du med fordel kan have ved hånden, når du skal spille på Liege-Bastogne-Liege.

bet365*
bet365* hører til blandt de mest anbefalelsesværdige, når det kommer til odds på cykling. De er gerne tidligt ude med deres oddssætning, og de har ganske fine markeder (heriblandt Vinder og H2H).

KLIK HER og spil hos bet365*

Unibet*
Unibet* er også et godt bud på en solid cykelløbsbookmaker. Kambi-bookmakeren dækker alle de store cykelløb, så den er helt sikkert et besøg værd, når Liege-Bastogne-Liege kommer nærmere.

KLIK HER og spil hos Unibet*

Nordicbet*
Hos Nordicbet* kan du af og til finde en anderledes prissætning på vinderbuddene i diverse cykelløb, og derfor er det oplagt lige at få tjekket, om der er mere værdi at hente her, når Liege-Bastogne-Liege løber af stablen.

KLIK HER og spil hos Nordicbet*

Jakob Fuglsang er forsvarende mester i Liege-Bastogne-Liege

2019-udgaven af Liege-Bastogne-Liege blev særligt mindeværdig, set med danske briller. Jakob Fuglsang øgede tempoet på den sidste stigning med 15,5 kilometer igen og her måtte hans største konkurrent, Alaphillipe slippe. Det var kun Michael Woods og Davide Formolo der kunne sidde med Fuglsang. Lidt senere på stigningen knækkede Michael Woods også og til sidst måtte italienske Formolo også give fortabt. Danske Jakob Fuglsang var alene i front med 13 kilometer til målstregen og det lignede en sikker sejr til vores danske håb. Med blot fem kilometer tilbage var Fuglsang alligevel et splitsekund fra at smide den ellers sikre sejr. På nedkørslen på vej til Liege gled Fuglsangs ene hjul under ham, men på mirakuløsvis holdte han sig på cyklen og hans fortid som mountainbike-rytter så ud til at komme ham til gode. De sidste kilometer på vej til mål formåede Fuglsang at holde sine nærmeste forfølgere bag sig og han kunne passere målstregen alene og lade sig krone som vinder af den prestigefyldte belgiske klassiker. I øvrigt som den første dansker siden Rolf Sørensen i 1993 endte øverst på sejrsskamlen.

Bonus til Liege-Bastogne-Liege

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting