Odds på Liege-Bastogne-Liege 2021

Reklamelink*

Liege-Bastogne-Liege oddsEr du på udkig efter odds til Liege-Bastogne-Liege? Så er du havnet det helt rigtige sted! På denne side klæder vi dig på med Liege-Bastogne-Liege odds og spiltips, så du er fuldstændig klar til søndag d. 25. april 2021, hvor den prestigefulde, belgiske endagsklassiker afvikles. Se også vores gennemgang af favoritterne ved Liege-Bastogne-Liege.

Teksten herunder opdateres frem mod eventstart.

Liege-Bastogne-Liege odds

Herunder finder du bookmakernes bedste odds på Liege-Bastogne-Liege.

Hvem vinder Liege-Bastogne-Liege?
Julian Alaphilippe: 4,00 – SPIL HER >>*

Marc Hirschi: 5,00 – SPIL HER >>*

Michael Woods: 10,00 – SPIL HER >>*

Mathieu van der Poel: 11,00 – SPIL HER >>*

Michal Kwiatkowski: 13,00 – SPIL HER >>*

Maximilian Schachmann: 15,00 – SPIL HER >>*

Tadej Pogacar: 15,00 – SPIL HER >>*

Primoz Roglic: 17,00 – SPIL HER >>*

Adam Yates: 21,00 – SPIL HER >>*

Rigoberto Uran: 29,00 – SPIL HER >>*

Odds er opdateret d. 4. oktober 2020 kl. 04:40. Odds kan ændre sig.

Optakt: Favoritterne ved Liege-Bastogne-Liege

I dette afsnit kommenterer vi på de fem største favoritter til at triumfere ved Liege-Bastogne-Liege.

Julian Alaphilippe
Den nykronede verdensmester, Alaphilippe, er den største favorit til endagsløbet. Han sad over i Fleche Wallone i onsdags, som han ellers har vundet de seneste to år. Fokus på derfor være på Liege-Bastogne-Liege, som han endnu har til gode at vinde. Julian Alaphilippe er 28 år og kører for det belgiske storhold Deceuninck – Quick Step, som skal vise fanen i hjemlandet. Julian Alaphilippe er ekspert i denne slags løb.

Marc Hirschi
Den 22-årige schweizer bliver ved med at imponere. Han levede op til favoritværdigheden i Fleche Wallone, hvor han vandt i suveræn stil. Derudover har han kørt et imponerende Tour de France og endte også som nummer 3 ved det netop overståede VM. Sunweb-rytteren debuterede i den belgiske klassiker i sidste sæson, hvor han endte som nummer 51. Året forinden kørte han U23-udgaven af løbet, hvor han endte på en femteplads.

Michael Woods
Michael Woods på 33 år har været lige ved og næsten i løbet. I 2018 endte han på andenpladsen efter Bob Jungels. Han kørte et hæderligt VM, som endte med en 12. plads, ligesom han var godt kørende i Fleche Wallone i onsdags, hvor han endte som nummer tre. Michael Woods er bedst på de stejle afslutninger og kan få det svært her, da der er et stykke fra sidste stigning og ind til mål.

Michal Kwiatkowski
Polakken fra INEOS Grenadiers er de sidste par år overgået til en rolle som hjælperytter, men han ser ud til at have fået frit lejde i disse endagsløb, som han tidligere i sin karriere har præsteret godt i. Tidligere har han vundet VM (2014), Milano-Sanremo (2017) og Amstel Gold Race (2015). Han endte som nummer fire til VM og nummer seks i Fleche Wallone, ligesom at han i årets Tour de France hentede en flot etapesejr.

Maximilian Schachmann
Tyskeren fra BORA – Hansgrohe har tidligere vist sig frem i det belgiske endagsløb, da han sidst år endte som nummer tre efter Fuglsang og Formolo. 26-årige Maximilian Schachmann kørte Tour de France, hvor han udmærkede sig på 13. etape med en tredjeplads efter Daniel Martinez og holdkammeraten, Kämna. Til VM for nyligt kørte Schachmann sig til en flot niendeplads.

Danskere ved Liege-Bastogne-Liege 2021

Her stiller vi skarpt på de danskere, der deltager ved den belgiske endagsklassiker i 2020.

Jonas Vingegaard
Den 23-årige dansker blev, lidt overraskende, udnævnt som kaptajn for Jumbo-Visma i Fleche Wallone, efter at Primoz Roglic ikke stillede til start, men danskeren formåede ikke at sidde med i finalen. Roglic stiller til start i Liege-Bastogne-Liege, hvorfor at Jonas Vingegaard må forventes at skulle være hjælper for sloveneren. Jonas Vingegaards største resultat er en etapesejr i Polen Rundt.

Christopher Juul-Jensen
31 år. Kører for Mitchelton-Scott, hvor han skal hjælpe Adam Yates til en topplacering.

Alexander Kamp
26 år og for Team Sunweb, sammen med Mads Pedersen.

Mads Pedersen
24 år og tidligere verdensmester. Skal sammen med Alexander Kamp agere hjælperytter for Richie Porte, som har vist god form.

Michael Valgren
Den 28-årige NTT rytter skal sammen med Ben King og Roman Kreuziger forsøge at skabe et resultat for det hårdttrængte NTT mandskab.

Liege-Bastogne-Liege på TV

Vil du se Liege-Bastogne-Liege direkte på TV? Så er det TV2, du skal have fat i. Transmissionen starter kl. 13:00 og varer til slut.

Ruten ved Liege-Bastogne-Liege: 258 kilometer til puncheurs og klatrere

Som navnet antyder så går ruten fra Liege til Bastogne og tilbage til Liege. Rytterne starter med at køre sydpå mod Bastogne i den østlige del af Belgien. På vejen til Bastogne skal rytterne blot passere en kategoriseret stigningen. Efter en kort rundtur i Bastogne stikker rytterne mod Liege via en mere østlig og kuperet rute. På vejen tilbage til start- og målbyen, Liege, skal rytterne gennem det kuperet østlige Belgien, hvor der venter hele 10 kategoriserede stigninger, hvoraf tre af stigningerne har en gennemsnitlig stigning på over 10 %. Efter 164 kilometer i benene starter cykelløbet for alvor, da rytterne på de efterfølgende 70 kilometer skal over ni af de i alt 11 stigninger. Den sidste stigning kommer efter 242 kilometer og er altså med 16 kilometer til mål. Stigningen er en 1,3 kilometer lang stigning med en gennemsnitlig stigning på 11 % og det er altså sidste chance for klatrene, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at vinde den belgiske klassiker.

Vores vinderbud på Liege-Bastogne-Liege i 2021

Det er svært at kigge andre veje end Julian Alaphilippe, når man kender til franskmandens ærgerrighed. For første gang skal han køre et løb i regnbuetrøjen. Endnu har han ikke Liege-Bastogne-Liege på sin sejrsliste, og derfor må man forvente, at han vil være vågen overfor alt og alle. Ruten til VM kan godt minde lidt om ruten her, hvor der er et stykke fra den sidste stigning og ind til målstregen. Til VM viste Alaphilippe, at han godt kan køre alene hjem, men kommer han hjem i en lille gruppe, så vil han også være blandt de hurtigste på stregen. Vi tror på, at verdensmesteren sejrer i et af cykelsportens fem monumenter.

SpilXperten.com anbefaler: Julian Alaphilippe til odds 3,50 - SPIL HER >>*

Spilforslaget er skrevet d. 2. oktober kl. 11:00. Odds kan ændre sig.

Bookmakerne til Liege-Bastogne-Liege 2021

Herunder anbefaler vi tre bookmakere, du med fordel kan have ved hånden, når du skal spille på Liege-Bastogne-Liege.

bet365*
bet365* hører til blandt de mest anbefalelsesværdige, når det kommer til odds på cykling. De er gerne tidligt ude med deres oddssætning, og de har ganske fine markeder (heriblandt Vinder og H2H).

KLIK HER og spil hos bet365*

Unibet*
Unibet* er også et godt bud på en solid cykelløbsbookmaker. Kambi-bookmakeren dækker alle de store cykelløb, så den er helt sikkert et besøg værd i forbindelse med Liege-Bastogne-Liege.

KLIK HER og spil hos Unibet*

Nordicbet*
Hos Nordicbet* kan du af og til finde en anderledes prissætning på vinderbuddene i diverse cykelløb, og derfor er det oplagt lige at få tjekket, om der er mere værdi at hente her, når Liege-Bastogne-Liege løber af stablen.

KLIK HER og spil hos Nordicbet*

Jakob Fuglsang er forsvarende mester i Liege-Bastogne-Liege

2019-udgaven af Liege-Bastogne-Liege blev særligt mindeværdig, set med danske briller. Jakob Fuglsang øgede tempoet på den sidste stigning med 15,5 kilometer igen og her måtte hans største konkurrent, Alaphillipe slippe. Det var kun Michael Woods og Davide Formolo der kunne sidde med Fuglsang. Lidt senere på stigningen knækkede Michael Woods også og til sidst måtte italienske Formolo også give fortabt. Danske Jakob Fuglsang var alene i front med 13 kilometer til målstregen og det lignede en sikker sejr til vores danske håb. Med blot fem kilometer tilbage var Fuglsang alligevel et splitsekund fra at smide den ellers sikre sejr. På nedkørslen på vej til Liege gled Fuglsangs ene hjul under ham, men på mirakuløsvis holdte han sig på cyklen og hans fortid som mountainbike-rytter så ud til at komme ham til gode. De sidste kilometer på vej til mål formåede Fuglsang at holde sine nærmeste forfølgere bag sig og han kunne passere målstregen alene og lade sig krone som vinder af den prestigefyldte belgiske klassiker. I øvrigt som den første dansker siden Rolf Sørensen i 1993 endte øverst på sejrsskamlen.

Bonus til Liege-Bastogne-Liege

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting