18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Weekend spiltips: Nordisk tre retters menu!

Benjamin Leander holder nordisk hof denne weekend med spiltips fra Norge, Sverige og Island!

Qurbanli i målhumør for Djurgården? Foto: IMAGO / Bildbyrån Emma Wallskog

Leanders Lette – lørdag d. 7. oktober kl. 15:00

Skeid – Sandnes Ulf: Sandnes Ulf til odds 1,72 ved bet365*
Norge, 1. division

Skisportsbyen Skeid har haft en bøvlet tur ned ad den piste, som ultimativt fører til, at man skal spille i den tredjebedste række i næste sæson. I sidste weekend rykkede man endegyldigt ud af den norske OBOS Liga efter det tiende nederlag i træk. For seks kampe siden trak man ellers sidste mulighed ved at fyre Gard Holme og indsætte Arne Erlandsen som ny træner, men Erlandsen har fået seks nederlag i lige så mange kampe med en pauver målscore på 2-13.

Derfor er det voldsomt svært at se, at holdet pludselig skulle begynde at spille frit, selvom det altid er en risiko i spil mod allerede-nedrykkede hold. Det efterlader et flot spil på et Sandnes Ulf-mandskab, som jagter en Top6-placering med efterfølgende mulighed for at rykke op i Eliteserien via play-off. Sandnes har vist god form efter sommerpausen med 17 point i 10 kampe – lige så mange point som man fik i de første 15 kampe af sæsonen. Man har kun tabt til hold, der har ligget højere placeret end dem selv i tabellen, og med 4-1 på hjemmebane i det omvendte opgør over Skeid, er der lagt i kakkelovnen til endnu en sejr på kunstgræsset i Nordre Åsen, hvor Skeid holder til.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,60)

Leanders Listige – søndag d. 8. oktober kl. 17:30

Varberg – Djurgården: Musa Qurbanli (DIF) scorer til odds 2,60 ved bet365*
Sverige, Allsvenskan

Varberg er pressede i bunden af Allsvenskan, hvor holdet med alt andet end sejr mod Djurgården rykker ud fire runder før tid. Det er blevet til sølle tre sejre i 25 kampe, og den lurende nedrykning er kun kommet nærmere med syv nederlag i de seneste otte kampe, hvor man har lukket monstrøse 14 mål ind – markant flere end de 30 mål man lukkede ind de første 17 spillerunder.

Nu skal man op mod et Djurgården-hold, som også kun kan bruge tre point, hvis man vil ha’ nogle som helst ambitioner om Top3 og Europa-spil til næste sommer. Man er syv point efter Häcken med 15 at spille om, men har også oprustet med en spændende spiller i form af unge Musa Qurbanli fra den aserbajdjanske storklub Qarabag.

Qurbanli smadrede ligaen sidste sæson med 21 scoringer på 26 starter og har også lagt lovende fra land med to scoringer på de første godt ni timers fodbold i Allsvenskan. Aserbajdjaneren har knap tre afslutninger pr. kamp og pæne 39% i træfsikkerhed indenfor rammen, og mod et Varberg-hold, som død og pine skal satse hele molevitten i jagten på tre point, vil det være tæt på usandsynligt, at den 21-årige spydspids ikke får plads og mulighed for at komme på tavlen for hovedstads-gæsterne.

Flot betaling på tredje Allsvenskan-scoring fra Qurbanli.

Spil Leanders Listige til odds 2,60* (spilbar til 2,40)

Leanders Langskud – lørdag d. 7. oktober kl. 15:00

IBV – Keflavik: IBV vinder og over 3,5 mål i kampen til odds 3,00 ved bet365*
Island, Besta Deild Karla

Sidste runde i den bedste, islandske række med et sandt nedrykningsgys, hvor ikke færre end FIRE hold skal spille om at undgå en enkelt Sorteper-placering.

Sagen er simpel for IBV. Keflavik skal besejres, og så skal man håbe på Fram-sejr ude over Fylkir. I så fald er sejrens størrelse mod IBV ligegyldig.

Får Fylkir-point på eget græs bliver sagen langt sværere. Så skal man pludselig op og vinde med minimum fire scoringer og potentielt op til seks scoringer for at redde skindet. Missionen fås dog ikke meget bedre med hjemmebanefordel mod et allerede degraderet Keflavik-hold, som skal på den lange rejse helt ned til Vestmannaeyjabær – en tur på over 200 km med både bus og færge. Senest tabte man 1-3 til føromtalte Fylkir-hold, hvor man bla. gav den 19-årige reservekeeper Asgeir Magnusson seniordebut – givetvis med tanke på, at den danske keeper Mathias Rosenørn ikke skal med ned i den næstbedste række.

Minimum 11 spillere står med kontraktudløb til vinter, mens en lang række spillere ikke har detaljer om deres kontakt, men alt andet lige kan motivationen ikke være i højsædet her for Keflavik, som har tabt fem udekampe i træk med målscoren 5-15.

Rigtig spændende betaling på en målrig sejr til IBV i en kamp, som næppe går død på noget som helt tidspunkt.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar