18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Weekend spiltips: God fidus i at kigge mod holdene med CL-fokus

Både Antwerp, Napoli og Young Boys har fokus på gruppedefinerende Champions League-kampe i midtugen. Benjamin Leander prøver at regne den ud med tre spilforslag i de tre holds lørdagskampe i de hjemlige ligaer.

Lindstrøm Napoli Spiltips SpilXperten

Får vi Jesper Lindstrøm at se for Napoli i weekenden? Foto: IMAGO / Nurphoto

Leanders Lette – lørdag d. 30. september kl. 20:45

Mehclen – Antwerp: Under 3,5 mål til odds 1,50 ved bet365*
Belgien, 1. Division A

Antwerp har voldsomt definerende CL-kamp mod Shakhtar Donetsk på onsdag i en gruppe, hvor Barcelona og FC Porto er de klare forhåndsfavoritter til at gå videre. Dermed er matchuppet mod ukrainerne afgørende for, om Antwerp kan spille sig i position til tredjepladsen i gruppen, og af samme grund bør træner Mark van Bommel have tankerne delvist placeret på den kamp.

Antwerp har ligaens bedste defensiv med kun fire scoringer imod sig, tre af dem sågar indkasseret på straffespark, men på det seneste er offensiven gået i stå med målløse hjemmekampe mod både Molenbeek og Hent – sidstnævnte kamp så sent som onsdag aften, hvorfor turen til Mechelen næppe bliver med ret friske ben med den tredje ligakamp på otte dage.

Hjemmeholdet har en hel uges hvile i benene, men kommer fra skuffende nederlag til både St. Truiden og Leuven de sidste to runder. Det er ikke mere end to måneder siden, at holdene mødtes i den belgiske Super Cup på baggrund af den pokalfinale holdene spillede i slutningen af april måned, og i begge kampe endte det med to scoringer – 2-0 til Antwerp i pokalfinalen og 1-1 i ordinær tid i Super Cup’en.

Kommer Antwerp foran, vil der formentlig blive tale om cruise control med smalle sejrscifre, mens Mechelen tidligere på sæsonen har vist fine defensive takter med bla. 1-1 ude mod Brügge og et knebent 0-1 nederlag hjemme mod Gent.

Overraskende høje odds på få mål i opgøret.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – lørdag d. 30. september kl. 20:30

Grasshoppers – Young Boys: Grasshoppers +0,5 (AH) til odds 2,30 ved bet365*
Schweiz, Super League

Young Boys er havnet i en hård Champions League-gruppe med Manchester City og Leipzig som de oplagte top2-hold, men onsdag er der vital kamp mod serbiske Crvena Zvezda om at holde sig i live i gruppen. Det bør gå udover fokus i den hjemlige liga, som kun er otte runder gammel, og hvor det er tæt i toppen med kun fire point mellem førstepladsen og sjettepladsen.

Grasshoppers har haft en skuffende sæson, og sædet under Bruno Berner blev kun varmere af nederlag til bysbørnene fra Zürich i midtugen. Grasshoppers har nu tabt fire af de sidste fem kampe, men holdet har traditionelt et godt tag på weekendens gæster fra Bern, som kun har vundet én gang på Stadion Letzigrund siden 2019, hvor Grasshoppers i mellemtiden har en sejr og to uafgjorte. Så sent som i april smadrede Grasshoppers YB med 4-1, og Young Boys kommer i forvejen med en dags mindre hvile end Grasshoppers og den anden udebanekamp på 72 timer efter et bittert 1-2 nederlag mod St. Gallen, hvor en 1-0 føring i minut 70 blev forvandet til et 1-2 nederlag på tre minutter.

Selvom Grasshoppers er i dårlig form, virker oddset på gæsterne kunstigt lavt med midtugens krævende opgave i fokus. Gå derfor efter 1X-udfaldet, der er eksakt samme spil som Asian Handicap +0,5 i værternes favør.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,05)

Leanders Langskud – lørdag d. 30. måned kl. 15:00

Lecce – Napoli: Napoli vinder med præcis ét mål til odds 3,60 ved bet365*
Italien, Serie A

Selv med ny træner i Roberto D’ Aversa, fortsætter Lecce med at være et usædvanligt svært hold at få gaflen under. Sidste sæson var hele 13 af 18 nederlag på præcis ét mål, og hjemme på Via del Mare var 0-2 mod Torino ganske sigende sæsons største nederlag både ude og hjemme.

Derfor giver det god mening at gå efter spinkel Napoli-sejr lørdag eftermiddag, for Rudi Garcias tropper har gruppefinale mod Real Madrid allerede tirsdag aften hjemme på Stadio Diego Maradona og vil givetvis have pænt med fokus på det opgør. Sidste sæson spillede Napoli tre Serie A-udekampe inden en CL-gruppespilskamp, og resultaterne var 1-0 ude mod Roma, 2-1 ude mod Lazio og så 4-1 ude mod Cremonese, hvor målene til 3-1 og 4-1 blev scoret i minut 93 og 95.

I denne sæson har man skuffet ude med 2-2 mod Genoa og 0-0 mod Bologna i de sidste to udekampe, så man har ikke råd til at dumme sig mod Lecce denne weekend. Til gengæld vil det være besynderligt, hvis Lecce pludselig falder sammen og får en reel endefuld, så gå efter smallest mulige Napoli-triumf her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar