18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Weekend Spiltips: Fuld plade på sæsonafslutnings-dramaer

Sidste-runde-dramaer i Norge og Sverige kombineret med en nedrykningsgyser i Brasilien. Benjamin Leander har weekend-Luringerne klar.

Foto: IMAGO / Bildbyrån, Jörgen Jarnberger

Leanders Lette – søndag d. 12. november kl. 15:00

Malmö – Elfsborg: Mål efter minut 77:59 – JA til odds 1,83 ved bet365*
Sverige, Allsvenskan

Guldbrag i Allsvenskan, hvor vinderen af opgøret mellem Mlmö og Elfsborg henter SM-guldet hjem. Det er Elfsborg, der kan nøjes med uafgjort for at beholde førstepladsen, men det er Malmö, som er bookmakernes forhåndsfavorit til kampen med odds 1,70-1,75 for sejr.

Med mindre et af holdene får en usandsynlig føring på 3+ mål, er det svært ikke at finde værdi i, at vi får et sent mål i kampen. Et af holdene vil være tvunget til at satse hele butikken med målmanden med fremme på hjørne til sidst i tilfælde af enten uafgjort eller et-måls føring, og så sent som i sidste runde blev der scoret to gange de sidste 12 minutter i Malmös udekamp mod Häcken, mens det samme var tilfældet i Elfsborgs fiasko-uafgjort mod bundproppen Degerfors.

Kampen kommer næppe til at mangle tillægstid i 2. halvleg heller, så vi bør stå med gode muligheder for inden kampstart at få 1,83 på, at der falder scoring i kampens sidste 16 til 20 minutter. Det odds står næppe, når vi nærmer os minut 78.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – søndag d. 12. november kl. 14:30

Skeid – Kristiansund: Benjamin Stokke (KBK) scorer til odds 1,83 ved bet365*
Norge, OBOS Ligaen

I Norges næstbedste række forbereder Kristiansund sig på oprykningsplayoff, men den tidligere Randers-angriber Benjamin Stokke vil helt sikkert gerne gå ind i slutspillet med en topscorertitel på CV’et.

Topscorerlisten afgøres efter grundspillet, og her er Stokke i spidsen med 14 mål – samme antal som Jervs Samuel Pedro, som dog må sætte egne behov til side og fokusere på holdets ve og vel – Jerv er voldsomt nedrykningstruet og skal bruge en sejr ude mod Frederikstad for at have forhåbninger om at klare frisag.

Det giver Stokke en flot mulighed for at gå alene i spidsen på listen, for Kristiansund har en udekamp mod bundproppen Skeid, som forlængst er rykket ned i 2. division. Skisportsbyen har tabt 13 af de seneste 14 kampe, og Kristiansund kan også spille forholdsvis frit i og med, det er sikkert, holdet skal møde Start i playoff-semifinalerne om en oprykning – det genstår kun at finde ud af, om det bliver ude eller hjemme i første kamp.

Stokke er varm med tre scoringer i sine sidste tre kampe og bør nemt kunne komme frem til scoring mod bundproppen søndag eftermiddag.

Spil Leanders Listige til odds 1,83* (spilbar til 1,70)

Leanders Langskud – lørdag d. 11. november kl. 19:30

Ituano – Sampaio Correa: Uafgjort til odds 3,25 ved bet365*
Brasilien, Serie B

Skrøbeligt bundbrag mellem Ituano og Sampaio Correa med tre runder tilbage af den brasilianske Serie B, hvor seks hold skal duellere om tre nedrykningspladser med den sidebemærkning, at Londrina på næstsidstepladsen med 98% sandsynlighed tager den ene plads med otte point til redning og ni at spille om.

Ituano og Sampaio ligger lige over stregen med hhv 37 og 36 point med Ponte Preta på 35 point under stregen. Begge lørdagens mandskaber kommer til kampen i dårlig form – Ituano med voldsomme 10 kampe i træk uden sejr og kun fem point i perioden, mens Sampaio godt nok kun er på seks kampe i streg uden sejr, men til gengæld ikke har vundet på fremmed græs siden starten af juli.

Holdene er uafgjort-specialister i forvejen med Sampaio som klar 1’er med 15 krydser i 35 kampe, mens Ituano følger efter med tredjeflest pointdelinger via 13 uafgjorte. Begge spillere mangler to faste forsvarsspillere med karantæne og vil givetvis spille endnu mere med livrem og seler, og slutprogrammet for begge hold i de sidste to runder bør være så overkommeligt, at et enkelt point lørdag eftermiddag lokal tid vil være aldeles glimrende midt i den voldsomt dårlige form.

Det omvendte opgør endte da også med en sløj 0-0’er tilbage i midten af juli, og et godt stykke over tre gange indsatsen på en ny deler er vældig fint betalt.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar