18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer – VM 2022: Outright-væddemål til slutrunden

Benjamin Leander deler ud af sine bedste spilforslag til VM i fodbold 2022. Vi lægger ud med tre turnerings-specialspil fra eksperten.


Leanders Lette – onsdag d. 23. november 2022 klokken 14:00

Ender sidst i Gruppe E: Costa Rica til odds 1,50 ved bet365*

Det virker vel friskt, at Costa Rica blot er den tredjemest oplagte sidsteplads i de otte grupper overgået af både Iran og Saudi Arabien og på niveau med Cameroun og Qatar. Mellemamerikanerne kommer med en trup, hvor hele 15 spillere til dagligt spiller i den hjemlige liga, mens der også er indslag fra colombiansk, saudiarabisk, amerikansk sekundaliga samt den næstbedste spanske række.

Ikke færre end otte af spillerne kan spille Old Boys-fodbold (32+), og selvom Keylor Navas stadig kan tage med hænder mellem stolperne, så er man især udfordret offensivt, hvor blot tre deciderede angribere er udtaget til truppen med 33-årige Johan Venegas fra den hjemliga liga og Joel Campbell på 30 fra León i Mexico udgør de primære trusler.

Med Spanien og Tyskland som klare favoritter til at gå videre, skal man givetvis slås med Japan om placeringerne tre til fire, og her ser japanerne anderledes solide ud med hele 13 spillere fra Big5-ligaerne rundt omkring i Europa.

Japanerne giver odds 1,82 for at vinde gruppekampen mod Costa Rica, og væddemålet her bør være vundet, hvis Costa Rica maksimalt får et enkelt point i gruppen. Flot betaling på en sidsteplads til Costa Rica.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,40)

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
 • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Leanders Listige – tirsdag d. 22. november 2022 klokken 11:00

Topscorer for Saudi Arabien: Ingen målscorer fra Saudi Arabien til odds 4,00 ved bet365*

Når dette skrives, har Saudi Arabien ikke scoret mere end et enkelt mål i nogen landskamp siden en 3-2 hjemmesejr over Kina i VM-kvalifikationen helt tilbage i oktober 2021. Modstanderne undervejs har bla. talt landshold som Vietnam (1-0), Oman (1-0), Venezuela (0-1), Ecuador (0-0) og Honduras (0-0)

Den stærkt legionær-besatte saudiarabiske liga havde sidste sæson sølle tre spillere med mere end fem sæsonscoringer på 30 kampe, og det hjælper ikke, at holdets nuværende topscorer Fahad Al-Muwallad blev suspenderet grundet dopingmistanke.

I en gruppe med Argentina, Mexico og Polen er Saudi Arabien klare underdogs hver gang med odds 1,15 på Argentina og ca. 1,60-1,70 på Mexico og Polen, og ved VM i 2018 scorede Saudi Arabien ikke de første syv halvlege inden et straffespark og en overtidsscoring sendte dem på tavlen i den sidste, ubetydelige kamp mod Egypten, der også var ude inden kickoff.

På den baggrund skal odds 4 for nul saudi-scoringer være ganske saftigt.

Spil Leanders Lette til odds 4,00* (spilbar til 3,75)


Leanders Langskud – torsdag d. 24. november 2022 klokken 11:00

Serbien præstation ved VM: Ryger ud i kvartfinalerne til odds 8,00 ved bet365*

Serberne kommer til VM med en spændende trup, hvor hele 19 spillere til dagligt ernærer sig som professionelle i en Top5-liga. Læg dertil spændende navne som unge Strahinja Pavlovic fra Salzburg, anfører Dusan Tadic fra Ajax samt Marko Grujic fra Porto.

Holdet så voldsomt ud i Nations League, hvor man vandt sin gruppe med 13 point mod potente modstand fra Sverige, Norge og Slovenien, og i Aleksandar Mitrovic har man en angriber, som bliver en mundfuld selv for turneringsfavoritterne fra Brasilien.

Serberne er oppe på TO ÅR med blot et enkelt kompetitivt nederlag i 18 kampe, der trods alt har budt på to kampe mod Portugal, som endte 2-1 til serberne i Portugal og 2-2 på hjemmebane, og holdets videre skæbne bliver givetvis først beseglet i sidste runde mod Schweiz, hvor et gunstigt resultat sender dem i en ottendedelsfinale mod det, som med største sandsynlighed bliver vinderen af Gruppe H, fordi Brasilien er overvældende favoritter til at vinde serbernes gruppe med Schweiz og Cameroun som de to øvrige hold.

Her bliver det så et gensyn med sandsynligvis Portugal eller også et uruguayansk mandskab, som er langt fra fordums styrke.

Til gengæld venter så en kvartfinale, hvor den står på et matchup mod enten England eller Frankrig, hvis seedningerne holder. Her bør niveauforskellen alt andet lige blive tydelig, men odds OTTE på, at serberne opnår deres bedste placering ved et VM-siden 1990-kvartfinalen i Italien, er klart godkendt.

Spil Leanders Lette til odds 8,00* (spilbar til 6,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
 • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Artiklen er sponsoreret af bet365.

4 kommentarer

 1. Synes ikke jeg kan se noget om, at det er excl. straffekonkurrencer med antal scorede straffespark.

  1. Korrekt – efter henvendelse til Support har de også erklæret, at straffesparkskonkurrence er inkl.

   Forslaget er derfor opdateret

 2. @Benjamin

  Var det hos BET355 at du kontaktede support?

  Over 32.5 scorede straffespark (inkl. str. konkurrence) til 1.72…

  Der blev scoret 22 i 2018 – langt mere end i 2014 – efter indførelse af VAR og derudover 26 scorede straffespark i 4 str. konkurrencer…

  Går bare realistiske 1-2 ud af 15 mulige i straffespark og med større fokus på VAR i feltet, har vi da et flot flot spil!?

  1. Yes, det var 365.

   Du har ret – det begynder at ligne noget. 26 scorede straffesparkskonkurrence-spark også i 2014 og 12 almindelige = 38. Tilmed ikke VAR i Brasilien.

Skriv et svar