18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer – VM 2022: Gratis spiltips til ottendedelsfinalerne 5. – 6. december 2022

32 hold er reduceret til 16, og nu starter knockoutkampene. Benjamin Leander har spilforslag med til tre af de sidste fire ottendedelsfinaler ved VM i Qatar.


Leanders Lette – tirsdag den 6. december 2022 klokken 20:00

Portugal – Schweiz: Over 3,5 kort til odds 1,61 ved Mr. Green*

Portugal og Schweiz kender hinanden fint fra det netop overståede Nations League-gruppespil, hvor Portugal vandt med 4-0 hjemme, mens Schweiz vandt med 1-0 ditto.

I begge opgør fik vi fire gule kort, hvor der relativt tidligt blev kastet kort ud i begge kampe. Således var der tre gule kort efter mindre end en time i opgøret på schweizisk grund, mens der også var givet tre kort inden 50 minutter i kampen i Portugal.

Schweizerne beviste med al tydelighed, at de ikke er bange for at provokere, da de sendte Serbien ud i en grim kamp med 10 gule kort, mens Portugal også har rigeligt med dramatiske typer på holdet – spørg bare Pepe og Cristiano Ronaldo.

Kampens dommer er endnu ikke fastsat, men det bliver med største sandsynlighed en europæer, hvor franske Clement Turpin og engelske Michael Oliver virker som de bedste bud. De bør ikke have nogle problemer med at kaste fire kort af sted i en kamp, hvor vi nemt kan opleve en dobbelt-advarsel ved en massekonfrontation.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – tirsdag den 6. december 2022 klokken 16:00

Marokko – Spanien: Over 4,5 kort til odds 1,89 ved Mr. Green*

Sølle 96 kilometer vandstrækning adskiller Marokko og Spaniens grænse, så her er der altså tale om et sprængfarligt naboopgør. Ved VM i 2018 mødtes holdene med massive gnister mellem sig, og selv diplomatiske Ravshan Irmatov måtte give fortabt og uddele hele seks advarsler til marokkanerne.

Nu er det så tid igen, og fejden er næppe blevet mindre med tanke på, at fire af marokkanernes spillere til dagligt spiller i La Liga, ligesom de marokkanske fans har lavet infernalsk stemning på tribunerne og vil få nordafrikanerne til at føle sig halvt på hjemmebane.

Kampens dommer er i talende stund ikke påsat, men med tanke på, at konfederationsreglen indtil videre er holdt i hu, vil vi enten få en asiatisk eller en sydamerikansk dommer her. Iranske Alireza Faghani kunne derfor godt være et bud. Uanset dommeren, skal der ikke være lang vej til fem kort her.

Spil Leanders Listige til odds 1,89* (spilbar til 1,75)


Leanders Langskud – mandag den 5. december 2022 klokken 16:00

Japan – Kroatien: Japan vinder til odds 4,00 ved Mr. Green*

Japan har allerede sendt to europæiske topnationer ud, endda efter at have været bagud med 0-1 i begge kampe, så det virker spøjst, at man skal være SÅ voldsomt undervurderet mod et kroatisk hold, som har spillet tordenskjolds soldater i høj grad og blot benyttet 12 forskellige markspillere i startopstillingen indtil videre, hvorimod den japanske cheftræner Moriyasu har roteret noget bredere og benyttet 16 forskellige markspillere.

Ret skal være ret – siden 0-1 nederlaget mod England har Kroatien kun tabt en enkelt fodboldkamp i ordinær tid, og holdet har på intet tidspunkt set decideret svage ud. På neutral grund virker en favoritværdighed ned mod odds 2,10 dog helt ekstremt lavt, så her går vi altså med en af ottendelsfinalernes pænere overraskelser og sender “De Blå Samuraier” videre til kvartfinalerne med sejr i ordinær tid

Spil Leanders Langskud til odds 4,00* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Artiklen er sponsoreret af Mr. Green.

Skriv et svar