18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer – VM 2022: Gratis spiltips til ottendedelsfinalerne 3. – 4. december 2022

32 hold er reduceret til 16, og nu starter knockoutkampene. Benjamin Leander har spilforslag med til tre af de første fire ottendedelsfinaler ved VM i Qatar.


Leanders Lette – søndag den 4. december 2022 klokken 20:00

England – Senegal: Ingen mål inden 33:00 til odds 1,83 ved bet365*

England havde en imponerende målscore på 9-2 efter gruppespillet, men tog man stillingen efter 30 minutters spil, havde den været 0-0.

Det samme gjorde sig gældende for Senegal, som mod lignende modstand i form af Holland gjorde et fint indtryk og holdte 0-0 frem til kampens døende minutter. Ved Africa Cup of Nations i januar måned var senegaleserne også ekstremt godt afstemte defensivt, hvor seks ud af de i alt syv kampe endte 0-0 ved pausen for de senere vindere.

Knockout-kampene ved slutrunderne er traditionelt temmelig målfattige i 1. halvleg. Ved EM2020 var 3 ud af 8 ottendelsfinalekampe målløse efter 1. halvleg, VM i 2018 var det halvdelen af ottendedelsfinalerne, som havde nul scoringer i første halvleg.

Både uafgjort efter 30 minutter og 0-0 til pause (omkring odds 2,50) ligner gode spil her.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,75)

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Leanders Listige – lørdag den 3. december 2022 klokken 16:00

Holland – USA: Under 0,5 mål i 1. halvleg til odds 2,37 ved bet365*

Som belyst foroven, virker det som et fornuftigt spil at gå efter forholdsvis målfattige ottendedelsfinaler i størstedelen af tilfældene. Holland-USA er ingen undtagelse, for “Oranje” så ikke decideret skræmmende ud i gruppespillet, hvor man havde en ekstremt let vej til maksimumpoint mod Qatar, Ecuador og Senegal.

Hollænderne scorede tre ud af fem mål efter pausen og skal op mod et amerikansk hold, som med garanti vil bruge samme værktøjer som de brugte til at lukke ned for Englands ellers skarptskydende landshold.

Ved VM i 2014 var det også med Louis van Gaal i spidsen, og her spillede Holland 0-0 ottendedelsfinale mod Mexico, kvartinfale mod Costa Rica og semifinale mod Argentina – alle tre kampe startede jævnt sløvt og endte 0-0 efter de første 45 minutter.

Amerikanerne har ikke meget slutrundeerfaring under Greg Berhalter, men spillede dog Gold Cup i sommeren 2021, hvor man udover en 6-1 sejr over Martinique også spillede voldsomt kedelige kampe med 1-0 sejre over Haiti, Canada, Jamaica og Qatar inden man slog Mexico 1-0 efter forlænget spilletid i finalen.

Meget spiselige 2,40 på 0-0 efter 45 minutter.

Spil Leanders Listige til odds 2,40* (spilbar til 2,25)


Leanders Langskud – lørdag den 3. december 2022 klokken 20:00

Argentina – Australien: Resultat efter 10 minutter (00:00 – 09:5): Argentina til odds 4,75 ved bet365*

Målfattige indledninger på ottendedelsfinalerne er et tema i de to første kampe, men ikke i Argentina mod Australien. “Soccerroos” lykkedes sensationelt med at kvalificere sig takket være en 1-0 sejr mod Danmark, men holdet fra Down Under var rædderlige de første 25 minutter, hvor man sejlede rundt og gav danskerne forhåbninger om, at deres storfavoritværdighed var berettiget.

Derfor virker prisen på hurtig, argentinsk føring ganske solid, for Lionel Messi og co. er kommet godt ud til kampene i gruppespillet med tidlig føring mod Saudi Arabien (minut 10) og en stor Messi-chance mod Polen efter 10 minutter i gruppefinalen.

Da Australien spillede kvalifikationens sværeste udekamp ude mod Japan kom man bagud efter 8 minutter, og selvom man chokstartede mod Frankrig med tidlig føring ved Craig Goodwin, er der en overhængende risiko for, at holdet ikke kan holde stand mod de argentinske favoritter.

Gå derfor efter hurtig føring til argentinerne, og at de fører inden der er spillet 15 minutter.

Spil Leanders Langskud til odds 4,75* (spilbar til 4,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Artiklen er sponsoreret af bet365.

Skriv et svar