18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer – VM 2022: Gratis spiltips til kampene 30. november – 2. december 2022

Det er skæbnens time ved VM i Fodbold 2022. Benjamin Leander byder på sine tre sidste spilforslag i gruppespillet, inden de drabelige knockoutkampe venter.


Leanders Lette – fredag den 2. december 2022 klokken 16:00

Ghana – Uruguay: Begge hold scorer til odds 1,95 ved Bet365*

Ghana har været slutrundens mest underholdende mandskab med to gange 3-2 i henholdsvis eget og modsatte favør. Den defensive soliditet er ikke alverden, men det gør heller ikke så meget med navne som Mohammed Kudus og Andre Ayew i front. Uafgjort er nok til at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne, så længe Sydkorea ikke slår Portugal med to mål eller med obskure cifre som 4-3, hvis Ghana spiller 0-0.

Uruguay er skuffende nok et af blot tre hold uden scoring i slutrunden indtil nu, men det har været tæt på mod både Sydkorea og Portugal, og med Darwin Nunez, Edinson Cavani og Luis Suarez klar i front, kommer ghaneserne ikke sovende til deres avancement.

Sydamerikanerne er klare favoritter med vinderodds helt ned mod 1,70-1,75, men det bedste væddemål virker nu til at være begge hold på tavlen i en kamp, der næppe kommer til at have mange stille øjeblikke.

Spil Leanders Lette til odds 1,95* (spilbar til 1,85)

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Leanders Listige – torsdag den 1. december 2022 klokken 20:00

Costa Rica – Tyskland: Tyskland vinder og under 2,5 mål i kampen til odds 3,85 ved Bet365*

Væddemålet er et “byg selv” et af slagsen, hvor “Tyskland vinder” skal kombineres med “under 3 mål i kampen” for at få odds 3,85.

Det er spøjst, som et samlet bookmakermarked bare tror, Tyskland gennemprygler Costa Rica. 1-0 til tyskerne er rigeligt, hvis Japan enten taber til Spanien eller spiller 0-0. Først ved 1-1 skal tyskerne vinde med to, som med statsgaranti sender dem videre i turneringen ved uafgjort i Japan-Spanien.

For Costa Rica er 0-0 nok til at gå videre, hvis Spanien slår Japan, så man vil helt sikkert ikke se mellemamerikanerne komme drønende ud af startblokken.

Det ændrer dog ikke på, at Tyskland er gigantfavoritter med turneringens laveste odds hidtil – 1,10 i snit for sejr til Die Mannschaft – men med tanke på, at cifre som 2-0 vil garantere holdet videre avancement, med mindre Japan slår Spanien, er prisen på 1-0 eller 2-0 til Hansi Flicks tropper altså en af de frækkere, listige luringer under denne slutrunde. Costa Rica scorede på deres eneste afslutning inden for rammen mod Japan og kommer næppe frem til alverden mod de forholdsvis solide tyskere.

Spil Leanders Listige til odds 3,85* (spilbar til 3,25)


Leanders Langskud – onsdag den 30. november 2022 klokken 20:00

Tunesien – Frankrig: Tunesien vinder til odds 8,00 ved Bet365*

Det er en dårlig anbefaling set med danske briller, men man må og kan ikke undervurdere, hvad det gør ved et landshold at stille op med tvivlsomme relationer. Didier Deschamps kommer naturligvis til at rotere ekstremt til kampen her, for førstepladsen er hjemme, med mindre der sker fuldkommen bizarre ting såsom fransk nederlag med to mål og australsk sejr over Danmark med fem mål.

Navnemæssigt har Frankrig kunnet stille op med nærmest fire forskellige landshold med identisk styrke, men langt fra alle hold har samme relationer som de 14 spillere, Deschamps har brugt ved VM-slutrunden. Se blot det hold, som tabte med 0-2 i Parken, og som selv med Kylian Mbappé fra start lignede en flok forvirrede høns.

Nok har tuneserne ikke imponeret offensivt hidtil, og de har stadig deres første scoring til gode, men holdet besidder kvalitet som vist mod Danmark, og det skal ske minimum en ud af seks gange, at holdet slår et fransk rotationshold uden noget på spil.

Spil Leanders Langskud til odds 8,00* (spilbar til 6,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Artiklen er sponsoreret af Bet365.

Skriv et svar