18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer – VM 2022: Gratis spiltips til kampene 24. – 25. november 2022

Første gruppespilsrunde afsluttes og anden runde startes fredag og lørdag. Benjamin Leander trakterer med tre gange spiltips.


Leanders Lette fredag den 25. november 2022 klokken 14:00

Qatar – Senegal: 1 til 3 mål i 2. halvleg til odds 1,35 ved ComeOn*

Begge hold tabte 0-2 i første kamp og er nu piskede til at få noget ud af kampen her. Offensivt var det dog ingenlunde imponerende hvad holdene beviste i første kamp, mens både Qatar og Senegal trods nederlagene til Ecuador og Holland ikke gav ret mange store chancer væk. Derfor kan man ikke bare blindt gå på over x,5 mål i kampen her i et opgør, hvor 0-0 til pause ikke er usandsynligt, og hvor holdene så til sidst skal satse på at score et sejrsmål.

Derfor virker det bedste spil til at være at gå efter scoringer i 2. halvleg. Hverken Senegal og da slet ikke Qatar virker til for nuværende at have offensiv kvalitet nok til at lave tre mål i de sidste 45 minutter, så selv til lavt odds, skal der være pæn værdi i, at vi får 1, 2 eller 3 scoringer i de sidste 45 minutter af kampen fredag eftermiddag.

Spil Leanders Lette til odds 1,35* (spilbar til 1,30)

Leanders Listige – torsdag den 24. november 2022 klokken 14:00

Uruguay – Sydkorea: Under 2,5 mål og begge hold scorer IKKE til odds 1,90 ved ComeOn*

Spillet er et Byg-væddemål, hvor udfaldene under 2,5 mål og begge hold til at score – nej tilsammen giver odds 1,90.

Sydkorea har stor tvivl om to af landets fremmeste offensivspillere i Hwang Hee Chan og topscorer og nationalklenodie Heung Min Son. Sidstnævnte har ikke spillet fodbold de seneste tre uger, og koreanerne er ikke vante til at spille uden Son. Tottenham-angriberen har kun misset én landskamp i 2022, og det var en uimponerende 1-0 sejr mod et islandsk ligalandshold i sidste testkamp.

Derfor bør koreanerne få svært ved at trænge i gennem Uruguays defensiv med Fernando Muslera på kassen og José Maria Gimenez som forsvarsdirigent, men uruguayanerne får ikke udelukkende let spil, og er da også “kun” omkring odds 1,70-1,75 favoritter. Med både Luis Suarez og Darwin Nunez i startopstillingen tabte man 0-1 i en testkamp mod et andet hold fra AFC-konfederationen, nemlig Iran, og kampens betydning kan heller ikke negligeres i forhold til, at begge hold vurderes underlegne i forhold til Portugal, men overlegne i forhold til Ghanas unge landshold. Derfor er kampen her en tidlig finale i kampen om andenpladsen, hvor det meget vel kan blive afventende og knap så tempofyldt.

Gå derfor efter maksimalt to mål i kampen minus en 1-1’er.

Spil Leanders Listige til odds 1,90* (spilbar til 1,80)


Leanders Langskud – torsdag den 24. november 2022 klokken 17:00

Portugal – Ghana: Cristiano (POR) 1. ELLER sidste målscorer til odds 2,85 ved ComeOn*

Meget kan man sige om Cristiano Ronaldo, men han fejler sjældent på den største scene.

Den 37-årige angriber har været voldsomt i vælten for sit opsigtsvækkende, stærkt kritiske interview af Manchester United op mod slutrunden, men i portugisisk regi bør Ronaldo stadig være den ubestridte ledestjerne, som er klar til at føre sit hold mod gruppesejren.

Portugal skal op mod VM-slutrundens med afstand mest urutinerede hold i form af Ghana, der møder op med hele TRETTEN spillere noteret for syv eller færre landskampe. Især målmandsposten er udsat med kun 17 landskampe fordelt på de tre keepere, og selvom 13 spillere også til dagligt spiller i en af Europas top5 ligaer, er det et hold med sin primære force i offensiven, hvor navne som Mohammed Kudus, Andre Ayew, Jordan Ayew og Inaki Williams huserer.

I 2022 har Ronaldo 11 afslutninger og 2,28 Expected Goals på sin kappe, og selvom det er blevet til nul mål i de fire landskampe, så skal han være Portugals bedste trussel til kampen her.

Gå efter Ronaldo som første eller sidste målscorer i en kamp, der nemt kunne blive målrig, til godkendte næsten tre gange indsatsen.

Spil Leanders Langskud til odds 2,85* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Få op til 500 kr. i odds bonus
18+ | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. bonus (min. indbetaling 100 kroner). Gennemspilskrav: 10 x (5 x indbetaling og 5 x bonus) til min. odds 1.80 inden for 60 dage. Indbetalinger med Paysafecard, Skrill og Neteller er ikke gyldige. Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Artiklen er sponsoreret af Comeon.

Skriv første kommentar

Skriv et svar