18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer – VM 2022: Gratis spiltips til kampene 22. – 23. november 2022

Gruppe C, D og E skal i gang ved VM-slutrunden. Benjamin Leander har spiltips klar med Messi, de Bruyne og Lewandowski i ilden!


Leanders Lette – tirsdag den 22. november 11:00

Argentina – Saudi Arabien: Argentina vinder og begge hold scorer IKKE til odds 1,55 ved bwin*

Argentina går ind til kampen mod Saudi Arabien som den største forhåndsfavorit i alle 48 gruppespilskampe, og det er svært at se saudierne true “Albicelestes” mål ved ret mange lejligheder. I 10 testkampe op mod slutrunden har Saudi Arabien scoret utroligt undervældende FIRE gange og gået målløse ud af kampe mod Kroatien, Honduras, USA, Ecuador, Venezuela og Colombia.

Argentina har tilsvarende holdt nullet i alle fire testkampe mod Estland, Honduras, Jamaica og Emiraterne, som alle skal være på niveauet lige under Saudi Arabien, så her ligner det fortsat fin værdi i det lave odds på, at Argentina ikke lukker mål ind og samtidig vinder opgøret.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,44)

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån.

Leanders Listige – onsdag den 23. november klokken 20:00

Belgien – Canada: Begge hold scorer til odds 1,87 ved bwin*

Belgiernes defensiv er ved at være oppe i alderen. Jan Vertonghen, Toby Alderweireld og Thomas Meunier var alle blandt Roberto Martinez’ foretrukne i både Nations League og VM-kvalifikationen, og med en sammenlagt alder på 99 år, er det ikke sikkert, at de vil være bekvemme mod en flok canadiske hurtigløbere med en noget nyere dåbsattest.

Belgien tabte 1-2 til Egypten som optakt og holdt kun nullet i én ud af seks Nations League-kampe, og Canada kommer med formstærke spillere som Jonathan David, der har nettet ni gange i 15 kampe for Lille denne sæson, ligesom Alphonso Davies og Cyle Larin også nok skal udgøre en trussel mod belgiernes mål.

Omvendt består canadiernes defensiv primært af spillere udenfor top5 ligaerne, og belgiernes offensiv behøver ikke nærmere præsentation end at understrege, at Kevin de Bruyne er klar til kamp for dem.

Gå derfor efter mål fra begge mandskaber til godkendt betaling.

Spil Leanders Listige til odds 1,87* (spilbar til 1,82)


Leanders Langskud – tirsdag den 22. november 17:00

Mexico – Polen: X’et til odds 3,00 ved bwin*

Gruppe C virker som en af de mest forhåndsdefinerede grupper med Argentina som storfavorit til gruppesejren og Saudi Arabien som storfavorit til dumpepladsen i gruppen.

Det efterlader en dødskamp mellem Mexico og Polen i kampen om gruppens andenplads, og kampprogrammet har bestemt, at de to hold mødes allerede i første kamp tirsdag. Niveaumæssigt adskiller ufattelig lidt de to mandskaber, og mod de tre øvrige VM-deltagere fra CONCACAF-forbundet – Canada, USA og Costa Rica, spillede Mexico 1-1, 0-0 og 0-0 hjemme, mens det ude blev 1-0, 1-2 og 0-2 mod de tre kombattanter.

Polakkerne kommer med et svært rutineret hold med hele 10 spillere noteret for mindst 40 landskampe, og typer som Lewandowski, Zielinski og Milik bør kunne beskæftige de fleste mandskaber. Omvendt står mexicanerne bundsolidt defensivt og er heller ikke uefne offensivt med Jimenez og Lozano fra Premier League og Serie A.

Logisk deler i vente her.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,90)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Risikofrit spil op til 1000 kr
18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 1000kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt | Udeluk dig via| Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Alle regler og vilkår

Artiklen er sponsoreret af Bwin.

Skriv et svar