18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Mega Luringer – VM 2022: SEKS Gratis spiltips til bronzefinale og finale 17-18. december 2022

Messi mod Mbappe. Sydamerika mod Europa. Ikonet mod stjerneskuddet. Det er tid til VM-finalen 2022. Benjamin Leander giver dobbelt op på tips til de to medaljekampe.

Foto: Bildbyrån

Leanders Lette – lørdag d. 17. december kl. 16:00

Kroatien – Marokko: Kroatien slutter på tredjepladsen til odds 1,70 ved bet365*
VM i Fodbold, Bronzekamp

Man kunne fristes til at tro, at den tabende semifinalist, der havde en ekstra hviledag sammenholdt med den anden tabende semifinalist, stod statistisk bedre til at vinde bronzekampen, men det fordeler sig stort set lige på den konto gennem de sidste mange slutrunder.

ALLIGEVEL er det bare helt ufattelig svært at se Marokko svinge sig op til endnu en balstyrisk fight efter nederlaget til Frankrig i semifinalen i torsdags. Både Roman Saiss og Noussair Mazraoui gik i stykker inden 2. halvlegs start og må ventes ude her, ligesom flere andre spillere så helt færdige ud ved slutfløjtet.

Da holdene spillede 0-0 mod hinanden i gruppespillet var det med 65-35 i boldbesiddelse, 5-0 i hjørnespark og 0,57-0,32 i Expected Goals – altsammen i kroatisk favør.

Hvis Marokko skaber lige så lidt her, skal der være overordentlig fine chance for kroatisk bronzemedalje.

Spil Leanders Lette til odds 1,70* (spilbar til 1,57)

Leanders Lette – søndag d. 18. december kl. 16:00

Argentina – Frankrig: Frankrig giver bolden op til odds 1,44 ved bet365*
VM i Fodbold, Finale

I gamle dage havde det været fuldstændig bims at spille på noget, der var rendyrket 50/50, men efter en regelændring, har holdene nu fået muligheden for at vælge enten om de vil starte med bolden eller vælge banehalvdel.

Argentinerne har i NUL ud af seks VM-opgør givet bolden op, mens franskmændene har haft tre gange kickoff og tre gange det modsatte.

Argentinerne har vundet lodtrækningen fire gange, hvor man altså alle gange har valgt at give bolden til modstanderne i form af at vælge bane, mens Frankrig har vundet lodtrækningen tre gange og valgt at give bolden op alle gangene. Argentinerne må forventes at være i overtal på lægterne endnu engang, og derfor kan Messis valg have noget at gøre med, hvilken banehalvdel han foretrækker at angribe i de sidste 45 minutter.

Uanset hvad må 1,44 være fint på fransk kickoff, for hvis argentinerne vinder lodtrækningen siger historikken, at de vælger banehalvdel, mens franskmændene altså giver bolden op i tilfælde af, at de vinder lodtrækningen.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige – lørdag d. 17. december kl. 16:00

Kroatien – Marokko: Under 2,5 mål i ordinær spilletid til odds 1,95 ved bet365*
VM i Fodbold, Bronzekamp

Hvis man går meget op i statistik, så er det IKKE nogen god ide at skele til få mål i bronzekampen ved VM, for mellem 1978 og 2018 endte SAMTLIGE bronzekampe med mindst tre scoringer.

Hvad man dog skal tage med i den ligning er, at der ofte har været tale om skuffede storhold, der stod med en VM-finale indenfor rækkevidde. Tag blot bronzekampe som Holland-Brasilien, Tyskland-Uruguay, Tyskland-Portugal, Italien-England og lignende opgør, hvor motivationen for at spille en taberfinale ikke var ret stor.

Bevares, Tyrkiet-Sydkorea i 2002 (3-2) og Sverige-Bulgarien (4-0) i 1994 står ud i den ligning, men Marokko – Kroatien er bare et unikt opgør, fordi holdene jo mødtes i gruppespillet!

Her endte det 0-0 i en sand tørvetriller af en kamp, og betydningen af opgøret her er jo ikke blevet voldsomt meget mindre qua, at begge lande vil sætte gigantisk ære i at tage ædelt metal med hjem til dets borgere.

Soleklar værdi i underen her, selvom der er en vis risiko for, at især marokkanerne er så trætte, at Kroatien potentielt kører dem over med 3-0.

Spil Leanders Listige til odds 1,95* (spilbar til 1,80)

Leanders Listige – søndag d. 18. december kl. 16:00

Argentina – Frankrig: Under 4,5 kort (Asian) i ordinær spilletid til odds 1,85 ved bet365*
VM i Fodbold, Finale

Ser man bort fra vanvidsfinalen i 2010, hvor Holland og Spanien fra første fløjt havde besluttet sig for at give hinanden en ond finale, så har de sidste 10 finaler ved EM og VM givet følgende antal kort i ordinær tid:

2-2-3-3-3-4-4-4-6

Holdkammeraterne Mbappé og Messi bør kunne holde så meget styr på tændingsniveauet, at vi ikke får grimme scener som i Argentinas kvartfinale mod Holland, og polske Szymon Marciniak har tilfældigvis dømt to kampe ved dette VM, hvor han belejligt nok har dømt Frankrig i den ene kamp mod Danmark og Argentina i den anden kamp mod Australien.

Begge hold ved derfor hvor de har Marciniak, som også er vant til at dømme de to holds stjerner på klubplan i europæiske turneringer, så her skal der være overmåde fin chance for, at Marciniak styrer kampen hjem på kontrolleret vis med maksimalt fire kort i ordinær tid.

Husk at tage spillet under Asian Handicap, hvor man får to øre bedre pris på eksakt samme spil i stedet for det almindelige “under 4,5 kort” spil.

Spil Leanders Listige til odds 1,85* (spilbar til 1,72)

Leanders Langskud – lørdag d. 17. december kl. 16:00

Kroatien – Marokko: Under 7 hjørnespark i ordinær spilletid til odds 3,25 ved bet365*
VM i Fodbold, Bronzekamp

Der kom blot fem hjørnespark i det indbyrdes opgør i gruppespillet, og marokkanerne har under slutrunden været det hold, der har produceret tredjefærrest indlæg af alle 32 deltagende VM-nationer.

Med tanke på holdenes fysiske tilstand må det også forventes, at kampen bliver spillet i et forholdsvis fattigt tempo sammenholdt med tidligere kampe, og de maksimalt 6 hjørnespark vi må få i kampen er faktisk blevet holdt i tre af marokkanernes seks kampe, mens Kroatien har samme antal og sågar fik det syvende hjørnespark i kampen mod Brasilien i minut 90+1.

Klar værdi i maksimalt seks gange i ordinær tid, hvor holdene skal til hjørneflaget.

Leanders Langskud – søndag d. 18. december kl. 16:00

Argentina – Frankrig: Under 7 hjørnespark i ordinær tid til odds 3,00 ved bet365*
VM i Fodbold, Finale

Argentinerne har fået fuldkommen utroligt lave fire hjørnespark tilsammen i de tre slutspilskampe mod Australien, Holland og Kroatien, men det ville også være synd at sige, at det giver mening for sydamerikanerne at pumpe bolde i 1. sals højde ind mod Lionel Messi eller Julian Alvarez.

Franskmændene har heller ikke været ret store besøgende ved hjørneflaget med to mod England og to mod Marokko, og selvom man har en stor mand at sigte efter i form af Olivier Giroud, så har indlægsspillet heller ikke været alverden for nogle af de to mandskaber.

Franskmændene tiltuskede sig en hel del hjørnespark i gruppespillet, men kampen her virker så tilpas lige til, at det er svært at se nogle af holdene stå dybt for alvor og skulle parere. Naturligvis er der risiko for blokerede skud til hjørnespark, men Argentina har fire af seks kampe med maksimalt seks hjørne, mens Frankrig har to.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,85)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Skriv et svar