18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer – VM 2022: Gratis spiltips til Danmark – Tunesien 22. november 2022

Hjulmands udvalgte åbner VM-kampagnen mod Tunesien som klare favoritter. Benjamin Leander lægger klaphatten til side og deler sine tre bedste fiduser til kampen.


Leanders Lette – tirsdag den 22. november klokken 14:00

Antal frispark begået mod Christian Eriksen: Under 0,5 frispark til odds 1,50 ved Mr. Green*

Selvom Christian Eriksen er en kreativ, offensiv spiller, der udgør en stor trussel mod modstandernes forsvar, er den danske kreatør tilpas elegant til, at modstanderne nogensinde behøver lave frispark på ham.

Siden sit landsholds-comeback i 2022, har hverken Serbien, Holland, Frankrig eller Kroatien begået et eneste frispark på ham i fire landskampe med Eriksen-deltagelse, ligesom Premier League og Europa League-modstanderne også kun har begået otte frispark på Eriksen fordelt på hele 2.800 minutters spilletid. Det modsvarer 26 ud af 34 kampe med 0 frispark begået mod Eriksen på klub- og landsholdsplan i 2022 – altså 76% af kampene uden frispark mod CE10.

Derfor virker det velbetalt at få indsatsen halvanden gang igen på, at tuneserne heller ikke begår frispark på Eriksen, for nordafrikanerne må forventes at stå ekstremt defensivt og ikke give omstillinger væk, hvor man bliver nødt til at stoppe Kong Christian med ulovlige midler.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,35)

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån.

Leanders Listige – tirsdag den 22. november klokken 14:00

Danmark antal gange offside: Under 1,5 offsides til odds 1,94 ved Mr. Green*

Danskerne var i Nations League gode til ikke at være på den forkerte side af modstandernes bagkæde. Ikke en eneste gang i seks kampe var Danmark mere end én gang offside, og nu må man forvente at møde et tunesisk hold, der står så dybt, at det nærmest ikke er muligt at stå offside mod dem.

I de to afgørende VM-kval-kampe mod Mali stod malierne kun en enkelt gang offside, og det var i forbindelse med en dødbold, som blev forlænget til en spiller i offside-position, som tilmed ikke rørte bolden, men blev bedømt til at distrahere målmanden.

I testkampe mod Brasilien, Chile og Japan, trak tuneserne offside hhv. 1, 0 og 3 gange, men japanerne har også en markant anderledes spillestil, som gennem det sidste års tid har givet dem 2,6 offsider pr. kamp i snit – markant højere end danskernes sølle 0,8.

Tidligere var spillere som Yussuf Poulsen og Jonas Wind blandt de større skurke hvad angår offsides, men ingen af de to herrer må forventes at starte på toppen. Derfor er maksimalt en dansk offside i kampen overordentlig sandsynlig.

Spil Leanders Listige til odds 1,94* (spilbar til 1,75)


Leanders Langskud – tirsdag den 22. november klokken 14:00

Scorer udenfor straffesparksfeltet: Christian Eriksen til odds 11,00 ved Mr. Green*

Mod det lavtstående, tunesiske mandskab, kan der meget vel opstå en situation, hvor Danmark bliver nødt til at tage chancen udenfor feltet, og her er Christian Eriksen ufattelig skarp i den disciplin.

I landsholdsregi er fem Eriksens seneste syv afslutninger udenfor boksen, og to af dem er strøget i nettet med flotte scoringer mod både Kroatien og i comeback-landskampen i Parken mod Serbien.

Selvom det ikke er blevet til langskudsmål for Manchester United i denne sæson, er 15 af Eriksens 25 afslutninger faldet udenfor straffesparksfeltet i Premier League og Europa League.

Brasiliens Raphinha scorede så sent som i seneste testkamp udenfor feltet mod tuneserne, og Eriksen skal ikke give tocifret for at sende enten et frispark eller et langskud i åbent spil i nettet.

Spil Leanders Langskud til odds 11,00* (spilbar til 9,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Artiklen er sponsoreret af Mr. Green.

Skriv et svar