18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vildt jubilæum til Leanders Luringer lørdag

Når Manchester City – Luton sparkes i gang i weekenden, er det Luring nummer 2.000 for Benjamin Leander på SpilXperten. Se hvad Leander har med i godteposen sammen med de to øvrige weekendtips.


Matchday Images Ltd / Alamy

Leanders Lette – lørdag d. 13. april kl. 13:00

Kolding – Vendsyssel: Over 2,5 mål til odds 1,90 ved bet365*
Danmark, 1. division

Hvis Kolding og Vendyssel har de mindste ambitioner om at presse Sønderjyske 16 point længere fremme i tabellen, er uafgjort forbudt, når holdene mødes i det sydjyske lørdag eftermiddag. Kolding kommer fra en fremragende 4-0 sejr over naboerne fra Fredericia, mens Vendsyssel heller ikke har skortet på underholdning i de første to slutspilskampe med 2-2 mod AaB og 1-3 mod Fredericia.

Vendsyssel vandt begge indbyrdes opgør i grundspillet med 1-0 og 2-1, men kampen her bør udvikle sig langt mindre afventende og målfattigt, fordi der ikke er nogen top6-streg at forholde sig til, og de fire jagtende hold Fredericia, Kolding, Vendsyssel og Hobro har da også haft 10 scoringer i tre indbyrdes opgør i slutspillet indtil videre.

Gå efter mindst tre scoringer til klart godkendt odds.

Spil Leanders Lette til odds 1,90* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige – søndag d. 14. april kl. 15:00

Sassuolo – Milan: Sassuolo +0,5 (AH) til odds 2,10 ved bet365*
Italien, Serie A

Man forstår godt, hvis AC Milan ikke for alvor føler sig topmotiverede i de sidste syv Serie A-kampe. Ærkerivalerne fra Inter er 15 point foran, mens milaneserne til gengæld er 14 point foran Roma på den femteplads, som ikke udløser direkte CL-deltagelse i næste sæson.

“Rossoneri” er samtidig stadig tilbage i Europa League, hvor man torsdag aften højest overraskende tabte med 0-1 til Roma i første opgør, og man må alt andet lige formode, at prioriteringen er på især returopgøret næste torsdag og samtidig også hjemmekampen mod Inter i næste runde.

Både Tomori og Thiaw er i karantænefare inden Sassuolo-opgøret, og Gazzetta Dello Sport spekulerer i den helt store omgang rotation fra cheftræner Pioli med offensive startere som Pulisic, Giroud og Leao bænket fra start.

Det åbner for et spændende spil på point til Sassuolo, som er pressede i bunden af rækken med to point til redning. Formkurven er dog opadgående med point i tre af de sidste fem kampe, hvor defensiven også har set forbedret ud med kun fem mål imod sig.

Sassuolo var også fint med i det omvendte opgør, hvor man tabte knebent med 0-1 på Giuseppe Meazza, så her skal der være flot værdi i point til de langt mere motiverede værter.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – lørdag d. 13. april kl. 16:00

Manchester City – Luton: City vinder med præcis TO mål til odds 4,50 ved bet365*
England, Premier League

Manchester City går ind i en voldsomt travl periode, hvor man den næste uge skal balancere mesterskabskamp i Premier League, returopgør i Champions League mod Real Madrid og FA Cup-semifinale mod Chelsea. Holdet brugte mange kræfter på at spille en intens 3-3’er på Bernabeu i tirsdags, og det vil undre gevaldigt, hvis Pep Guardiolas mandskab bruger nye kræfter på at spille sig fuldt ud mod bundholdet Luton.

Der er dog ikke råd til nogen form for slingrekurs for City, som er 3’er i Premier League et enkelt point efter Liverpool og Arsenal på de efterfølgende pladser. Derfor tegner alt på en cruise control-sejr på et par mål – netop to mål har været sejrsmarginen på otte af Citys 15 sejre i 2024.

Luton fik klø med 2-6, da man mødte Manchester City i FA Cuppen, og Rob Edwards’ tropper vil med statsgaranti være opsatte på at gøre et bedre indtryk denne gang. Man har set fornuftige ud den sidste måneds tid med smalle nederlag til Arsenal (0-2), Tottenham (1-2), Bournemouth (3-4) og Aston Villa (2-3), men har næppe kvaliteterne til at nappe point med fra Etihad.

Siden de to store nederlag i runde 1 og 2 mod Brighton (1-4) og Chelsea (0-3) har Luton kun tabt en af de efterfølgende 30 kampe med mere end to mål, og det giver god mening, at City cruiser en sejr hjem lørdag eftermiddag, dog ikke så smal, at man risikerer et dybt fatalt pointtab på en sen Luton-udligning, hvis man kun fører med en enkelt pind.

Gå derfor efter den velbetalte tomålssejr til de lyseblå værter.

Spil Leanders Langskud til odds 4,50* (spilbar til 3,80)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar