18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vidt forskellige missioner: Spiltips til FCK og FCN i Europa

FCK er gigantiske underdogs mod Bayern, mens FCN er favoritter, når de tager mod bulgarske Ludogorets på eget græs. Endelig er der også plads til Rigsfællesskabets deltager fra KI Klaksvik.

Parkens slidte græstæppe får fornemt besøg af Bayern. Foto: Lars Møller / Scanpix

Leanders Lette – torsdag d. 4. oktober kl. 21:00

FC Nordsjælland – Ludogorets: Under 3,5 mål til odds 1,45 ved bet365*
Conference League, Gruppe H

De sidste to Superliga-runder er der anbefalet under 3,5 mål i FCNs kampe mod Hvidovre og Vejle, og begge gange er det endt 0-0. Derfor er det svært ikke også at gå efter få mål i en nøgleduel om gruppens formodede andenplads bag stærke Fenerbahce, når Ludogorets tager turen til Farum for at møde FC Nordsjælland.

De bulgarske mestre har mistet sine to suveræne topscorere Despodov og Thiago, som stod bag 29 scoringer sidste sæson, ligesom tredjetopscorer Tissera er ude i kulden og blot har spillet en halv times ligafodbold og 120 minutters fodbold i Europa denne sæson med én scoring til følge på i alt 14 kampe.

Fire europæiske udekampe er i denne sæson endt med en sejr og tre nederlag, alle i kampe med maksimalt tre scoringer.

Det åbner for en nervøs affære i Farum, for selvom FCN er berettigede favoritter, bør bulgarerne have set godt med video af 0-0 kampene mod Hvidovre og Vejle fra Superligaen, hvor en dybtstående bagkæde har givet FCN store problemer.

Til FCN’ernes ros har de også givet et absolut minimum af store chancer væk i de kampe, ligesom man i Europa har spillet kloge kampe mod Partizan og FCSB – denne gang er niveauet dog lige en tand bedre, og derfor er muligheden for uafgjort også noget større. Bulgarerne har stor europæisk erfaring og virker en kende undervurderet her i et matchup, hvor de står i ca. samme odds som Viborg gjorde i Farum tidligere på sæsonen.

Gå efter max tre fuldtræffere i Farum torsdag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,45* (spilbar til 1,38)

Leanders Listige – tirsdag d. 2. oktober kl. 21:00

FC København – Bayern: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 2,30 ved bet365*
Champions League, Gruppe A

Bayern Münchens udebanestatistik i Champions League-gruppespillet de sidste fem sæsoner er decideret skræmmende. 15 kampe er endt med 13 sejre, to uafgjorte, nul nederlag og en målscore på 50-14. Eneste pointtab har været ude mod Ajax og ude mod Atletico Madrid – sidstnævnte hvor man allerede havde vundet gruppen og førstnævnte i en gruppefinale, hvor man kunne leve med et kryds.

FCK har traditionelt spillet stærkt i Parken i CL-regi og fik tre uafgjorte sidste sæson mod Sevilla, Manchester City og Bayerns landsmænd fra Dortmund, hvor sidstnævnte kamp endte 1-1. I denne sæson fremstår FCK i tæt på den bedste, offensive forfatning i nyere tid, og samtidig kommer Bayern ikke i decideret skudsikker form rent defensivt – bla. fordi man stiller med reserven Sven Ulreich på kassen i Manuel Neuers fravær. Ulreich har lukket ekstremt høje 12 mål ind i otte optrædener denne sæson, senest med to lukket ind i en 2-2 deler med Leipzig, hvor Bayern var nede med 0-2 efter 25 minutter.

Det tæller ned, at Parkens græstæppe er i dårlig forfatning, men alt andet lige er der ikke tale om totale pløjemarksforhold, hvilket stadig bør medføre en offensiv, underholdende affære med mulighed for scoringer fra begge hold, men også med Bayern som tårnhøj favorit.

Ciffertips som 1-2, 1-3, 1-4 og 2-4 bør være blandt de bedste bud på et resultat, og derfor går vi med mål fra begge sider og mindst tre fuldtræffere.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,20)

Leanders Langskud – torsdag d. 4. oktober kl. 18:45

Klaksvik – Lille: Lille vinder med præcis et mål til odds 3,75 ved bet365*
Conference League Gruppe A

Lille kommer på en uvant opgave højt mod nord, når 25 grader fra weekenden bliver erstattet af otte grader og regn på kunstgræsset i Torshavn.

Niveauforskellen skal dog stadig være tilstede, men der er ingen tvivl om, at KI Klaksvik vil komme med gigantisk energi i den første europæiske gruppespilskamp nogensinde på færsøk jord – tilmed på bagkant af, at Klaksvik i weekenden blev kåret som færøske mestre.

Færingene tabte knebent med 1-2 i Slovakiet til Slovan Bratislava og har i kvalifikationen vist glimrende niveau mod hold som Molde, Ferencvaros og Sheriff Tiraspol. Der er ingen tvivl om, at Lille er et noget bedre hold end de tre føromtalte, men samtidig har franskmændene vigtig kamp i ligaen allerede søndag mod sidste sæsons 2’er fra Lens, så det vil ikke undre, hvis Lille tager til Færøerne og napper en sejr uden at spille sig helt ud…eller sågar kommer i reelle problemer i en atmosfære som et minimum af spillerne har prøvet før.

Flot værdi i sejr med mindst mulig margin til Lille.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar