18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Superliga spiltips: Ondt blod i Nørreskoven

Drabeligt bundgys i Vejle, mere fight end poleret spil i Århus og Superliga-topscoreren tilbage på sporet. Leanders Superliga-luringer er klar.

Mere drama i vente i Nørreskoven, når Vejle og Hvidovre brager sammen. Foto: IMAGO / Gonzales Photo Kent Rasmussen

Leanders Lette – søndag d. 8. oktober kl. 20:00

AGF – FC København: Under 2,5 mål til odds 1,74 ved Betsson*
Superligaen, 10. runde

Havde man været vaks ved havelågen, havde man kunne få odds 1,88 på udfaldet her tidligere på ugen, men der bør være et par øres værdi at gribe efter i det evigt intense opgør mellem AGF og FCK på århusiansk grund.

Frasorteret den komplet vanvittige 4-3 sejr til FCK i Parken dette forår, har det været målfattigt og intenst i de øvrige tre Superliga-opgør plus en testkamp i vinteren 2023. 1-0, 2-0, 0-0 (testkamp) og så 4-3 kampen har været facit i fire indbyrdes møder mellem Jacob Neestrup og Uwe Rösler hidtil.

AGF’erne lider offensivt og skaber ufattelig lidt, hvor Patrick Mortensen ikke er involveret. GF’erne har udnyttet to ud af 10 store chancer, og efter at have skabt syv store chancer de første fire runder, har man blot skabt tre de sidste seks runder og i øvrigt ikke scoret på nogle af dem.

Nok har FCK noget usædvanligt givet store chancer væk i de sidste tre opgør, men også mod BIF, FCN og FCM. Det er et tab, at Kevin Diks givetvis misser kampen og må gøre plads til Valdemar Lund ved siden af Denis Vavro, men omvendt skabte FCK også kun to store chancer i fire indbyrdes opgør mod AGF i sidste sæson. Selvom man nu er begunstiget af nye kræfter som eksempelvis Elias Achouri, blev der også brugt mange kræfter tirsdag aften på at spille lige op i store dele af kampen mod Bayern, så alt i alt ligner det en kamp, hvor 0-0, 0-1 eller 1-1 vil være de mest oplagte bud på et ciffertip. Derfor går vi med max to fuldtræffere.

Spil Leanders Lette til odds 1,74* (spilbar til 1,74)

Leanders Listige – fredag d. 6. oktober kl. 19:00

Silkeborg – Lyngby: Alexander Lind (SIF) scorer til odds 2,10 ved Betsson*
Superligaen, 10. runde

På sin vis kan det ha’ været lidt af en befrielse for Alexander Lind ikke at score senest mod Randers FC. Superliga-topscoreren havde massivt mediefokus på sig i forhold til at score for ottende SL-runde i træk og var endda tæt på at passere Patrik Carlgren i sidste minut, men har nu fået nulstillet og kan fokusere på bare at få sæsonens 10. Superliga-scoring i nettet.

Lind og Silkeborg skal op mod et Lyngby-hold, som lever livet farligt og giver mærkbart flere chancer væk end tidligere på sæsonen. De seneste fem kampe har man givet otte store chancer væk mod hold som OB, Vejle og Hvidovre, og Linds hurtighed vil næppe være en decideret livret for mindre sprintvillige typer som Pascal Gregor og Marc Muniesa, Magnus Jensen eller Andreas Bjelland.

Superliga-topscoreren har ramt målet på imponerende 80% af sine afslutninger i denne sæson, og med mindre Mads Kikkenborg i Lyngby-målet har endnu en suveræn dag på kontoret, bør det være godt 50/50 om Lind scorer eller ej fredag aften på kunstgræsset.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 2,00)

Spil Leanders Luringer hos Betsson

Få 500 kroner freebet
Gælder kun nye spillere | Gyldigt i 60 dage efter oprettelse | Placer et væddemål, hvor indsatsten er minimum 500 kr. og et valg er til min. odds 1.8 og få et freebet på 500 kr. | Gevinster, du vinder fra dit freebet, udbetales til din konto uden omsætningskrav. | Indsatsen fra dit freebet udbetales ikke | Regler og vilkår gælder* | 18+ | Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Alle regler og vilkår

Leanders Langskud – søndag d. 8. oktober kl. 14:00

Vejle – Hvidovre: Rødt kort i kampen til odds 4,50 ved Betsson*
Superligaen, 10. runde

Peter Kjærsgaard har noget uventet fået tjansen i Nørreskoven mellem de to mest oplagte nedrykkere, og den rutinerede opmand bør ikke finde sig i noget pis fra nogle af de to pressede hold.

Vejlenserne er med afstand Superligaens mest hårdtspillende hold og topper også kortlisten med suveræne 29 advarsler i 10 kampe indtil videre. I naturlig forlængelse begår holdet også flest frispark af alle hold i Superligaen, mens Hvidovre er nummer fire på frisparkskontoen og nummer tre på kortkontoen.

De to hold mødtes under andre omstændigheder i sidste sæson, hvor alle fire indbyrdes møder mere eller mindre bar præg af at være topopgør i den næstbedste række. I Vejle endte det med ni gule kort fordelt på to opgør, og med tanke på presset på begge mandskaber rent pointmæssigt, vil der med statsgaranti blive kæmpet lige til grænsen og måske endda også over.

Både over 4,5 kort til 1,75, men især rødt kort i kampen til skyhøje 4,50 skal indeholde flot værdi.

Spil Leanders Langskud til odds 4,50* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Betsson.

Læs også:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar