18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Benjamin Leander: Real og Barca på cruise control i weekenden

Årets første weekend-luringer er på plads, og det med pokalbold fra Spanien og en testkamp fra de varme lande.

Leanders Luringer 7. januar 2024 - AC, FC Barcelona

(Foto: IMAGO / Pressinphoto)

Leanders Lette – lørdag d. 6. januar kl. 16:15

Forenede Arabiske Emirater – Oman: Under 2,5 mål til odds 1,53 ved bet365*
Landskamp

Opvarmningskamp til Asian Cup i Qatar, hvor det for både Emiraterne og Oman bare gælder om ikke at få skader til deres respektive åbningskampe mod Hong Kong og Saudi Arabien i næste uge.

Emiraterne spillede testkamp så sent som 30. december, hvor man i en arytmisk og chancefattig kamp slog Kirgisistan med 1-0 på et straffespark i overtiden – endda efter 45 minutters spil i overtal, hvor man ikke skabte alverden.

Oman har ikke spillet siden man tabte 0-1 til selvsamme kirgisiske landshold i en VM-kvalkamp i november og kommer derfor med mere rust end værterne.

Selvom det er fem år siden, holdene sidst mødtes i landsholdsregi, har man siden 2010 mødt hinanden seks gange ved Gulf Cuppen, hvor Emiraterne har tre sejre og tre uafgjorte med den opsigtsvækkende målscore på 4-0!

Meget skal derfor gå galt, hvis ikke vi også får en målfattig affære lørdag aften lokal tid på stadion i Abu Dhabi.

Spil Leanders Lette til odds 1,53* (spilbar til 1,45)

Leanders Listige – lørdag d. 6. januar kl. 21:30

Arandina – Real Madrid: Real Madrid vinder og under 3,5 mål til odds 2,40 ved bet365*
Spanien, Copa del Rey

Real Madrid brugte et ikke ubetydeligt antal kræfter på at sejre knebent med 1-0 mod Mallorca blot 72 timer inden turen går til Aranda de Duero for at møde de lokale helte fra Arandina, som frister en tilværelse som bundprop i den fjerdebedste række med 10 point for 16 kampe.

For hjemmeholdet er det naturligvis århundredets kamp, mens det for Real Madrid er en irriterende distrahering dagen før man rejser til Saudi Arabien for at spille Final-4 Super Cup-semifinale mod lillebror Atletico og givetvis senere finale mod ærkerivalerne fra Barcelona.

Forvent derfor, at Carlo Ancelotti kommer med et B-hold til kampen her, eller som minimum giver hvile til profiler som Valverde, Rodrygo og Bellingham, som alle har spillet samtlige af sæsonens 19 ligakampe plus mindst fem af seks gruppespilskampe i Champions League.

Værterne er naturligvis ikke noget Fort Knox, men de kommer veludhvilede med tre ugers restitution og slog alt andet lige La Liga-mandskabet fra Cadiz med 2-1 i forrige runde.

Real Madrid skal nok gå videre, men det bliver ikke med kanoner og fyrværkeri. Gå efter 1-0, 2-0, 2-1 eller 3-0 til Real, som udesejr og under 3,5 mål dækker over.

Spil Leanders Listige til odds 2,40* (spilbar til 2,20)

Leanders Langskud – søndag d. 7. januar kl. 21:00

Barbastro – FC Barcelona: Barcelona vinder 1-0 eller 2-0 til odds 3,60 ved bet365*
Spanien, Copa del Rey

På et straffespark i 90+3 sikrede Barcelona sig en spinkel 2-1 sejr på de kanariske øer mod Las Palmas så sent som torsdag aften, og under 72 timer efter holdet gik fra banen venter en ny udebanetur til Barbastro fra den fjerdebedste række.

En bøvlet en af slagsen, fordi hjemmeholdet spiller på en gammel kunstgræsbane på et lille, intimt stadion og tilmed rundede 2023 af på forrygende vis med fem Clean Sheets i træk, her i blandt en 1-0 sejr over Almeria fra La Liga i forrige pokalrunde.

Barcelonas seneste ELLEVE sejre i alle turneringer har ALLE været på blot et enkelt mål, og Xavis tropper har samme problem som Real Madrid i ovenstående analyse; kampen falder dagen før man rejser til Saudi Arabien for at spille Final-4 Super Cup-semifinale mod Osasuna.

Barbastro har dog kun scoret otte mål i de seneste 10 kampe i alle turneringer, hvor tre af dem kom i samme kamp i en 3-0 sejr i den fjerdebedste række, så for en gangs skyld bør Barca kunne spille til nul her. Med et reservepræget hold på uvant underlag kan man dog sagtens komme i problemer, så her ligner 1-0 eller 2-0 til gæsterne frække og velbetalte ciffertips.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,30)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar