18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Midtuge spiltips: Velbetalt CL-deler og målscorerspil

Der er fuld plade på Champions League og Conference League i spiltipsene til onsdag og torsdag denne uge.

Jubler Bojan Miovski på Pittodrie torsdag aften? Foto: IMAGO

Leanders Lette – torsdag d. 5. oktober kl. 18:45

Breidablik – Zorya: Over 2,5 mål til odds 1,57 ved bet365*
Conference League, Gruppe B

Must-win-kamp for begge hold, hvis man ikke tidligt i Conference League skal efterlades et dårligt sted i en svær gruppe med Maccabi Tel Aviv og Gent som de overvældende favoritter til at gå videre.

Breidablik har været et omvandrende goal show de seneste 15 kampe mellem august og start-oktober, hvor kampe i den hjemlige liga og Europa i alt er endt med vanvittige 67 scoringer, her i blandt nederlag på 2-3, 2-4 og 3-4 i de sidste tre kampe både hjemligt og i Europa.

Modstanderne fra Zorya var tredjemest scorende i den ukrainske liga i sidste sæson, hvor man havde mageløse ATTEN spillere til at bidrage til den offensive produktion. Selvom topscorer Nazariy Rusyn er solgt til Sunderland, har man en spændende angriber i panamanske Eduardo Guerrero, som også scorede Zoryas enlige mål i første kamp mod Gent. Det er ukrainernes klart bedste chance for at få en udesejr i gruppen, ligesom Breidablik heller ikke for alvor lever specielt godt med uafgjort i jagten på en top2-placering.

Derfor skal over 2,5 mål være et oplagt bud som midtugens lette.

Spil Leanders Lette til odds 1,57* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – torsdag d. 5. oktober kl. 21:00

Aberdeen – HJK: Bojan Miovski (ABD) til odds 2,50 ved bet365*
Conference League, Gruppe G

HJK har sandt for dyden ikke givet stor modstand udenfor den finske hovedstad de sidste to sæsoner, når det kommer til europæiske udekampe. I alt 13 opgør er endt med en sejr, to uafgjorte og 10 nederlag med en målscore på 8-24. Nok har Roma og Real Betis været blandt modstanderne, men i oversigten findes også hold som Larne, RFS Riga, Farul Constanta og Molde.

Skotske Aberdeen rangeres som 4’er i Premiership og er retfærdigvis gjort til pæne favoritter hjemme på Pittodrie Stadium. Odds 1,85 virker som en korrekt sat pris, men der bør til gengæld være god værdi i at gå efter en scoring fra holdets med afstand mest oplagte målskytte.

Makedonske Bojan Miovski smadrede 16 scoringer ind for Aberdeen i sin første sæson for klubben og er fortsat en varm mand i indeværende sæson. 10 kampe i ligaen og Europa har beløbet sig i seks fuldtræffere, og i Premiership er Miovski den syvendemest afsluttende spiller på trods af, at Aberdeen har registreret næstfærrest afslutninger af alle hold i sæsonen.

Mod et noget bedre Häcken-mandskab scorede Miovski både ude og hjemme i EL-kvalifikationen, og makedoneren har også den luksus at være fast skytte fra 11-meter-pletten.

Derfor skal halvvejs mod tre gange indsatsen være flot betaling for scoring fra Aberdeens nummer 9 torsdag aften.

Spil Leanders Listige til odds 2,50* (spilbar til 2,30)

Leanders Langskud – onsdag d. 4. oktober kl. 21:00

FC Porto – Barcelona: Uafgjort til odds 3,75 ved bet365*
Champions League, Gruppe H

Logisk deler mellem gruppens to favoritter til avancement. Barcelona topper Gruppe H efter 5-0 over Antwerp i første runde, mens Porto følger fint flok med 3-1 i Polen på neutral grund mod Shakhtar.

Barcelona er urimeligt store favoritter med tanke på, at spanierne har tabt fire af de sidste seks CL-gruppespilsudekampe, bla. til Portos landsmænd fra Benfica, som knuste Barca med 3-0 på samme tidspunkt for to år siden.

Porto svingede stort i sidste sæson med alt fra flot 2-1 sejr over Atletico Madrid til uforklarlige 0-4 mod Atletico, men her bør man være tilfredse med X’et i forhold til at holde snor i Barcelona. Som alternativ kan man overveje Porto +0,5 Asian Handicap – altså at portugiserne ikke taber opgøret på Estadio do Dragao.

Spil Leanders Langskud til odds 3,75* (spilbar til 3,45)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar