18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Midtuge spiltips: Islandsk stormvejr og slatne reserver sikrer guldet

Benjamin Leander er klar med midtuge-fiduser fra bla. kvindernes Champions League og venskabskampen mellem Wales og Gibraltar.

Uskøn affære i vente i Wales onsdag aften, når Gibraltar møder et reservespækket hjemmehold. Foto: IMAGO / Propaganda Photo, David Rawcliffe

Leanders Lette – tirsdag d. 10. oktober kl. 19:00

Paris FC – Wolfsburg: Wolfsburg til odds 1,72 ved bet365*
Champions League, kvinder

Paris FC er forholdsvis langt efter de to franske giganter fra PSG og Lyon, og derfor må man lette på hatten over, at det lykkedes dem at sende et andet storhold, engelske Arsenal, ud i den forgangne kvalifikationsrunde, som dog blev afviklet på neutral grund på svensk kunstgræs i Linköping. Selvom hverken Arsenal eller Paris FC er vant til at spille på syntetisk underlag, virkede det til at være til franskmændenes fordel, som dog kommer i menneskehænder nu med Wolfsburg som gæster på fransk grund i det første af to knockout-møder.

Paris FC har med ganske få undtagelser en ren fransk trup, hvor blot to spillere har fundet vej til en landsholdsudtagelse på det seneste. Holdet fik et point i fire indbyrdes møder med PSG og Lyon sidste sæson og har voldsomt begrænset Europa-erfaring begrænset til i alt fire kampe.

Wolfsburg er stadig mastodonten i tysk fodbold og favoritter til at vinde guld påny selvom rivalerne fra Bayern har oprustet med bla. Pernille Harder, som har en lang fortid i netop Wolfsburg. Truppen emmer stadig af kvalitet med offensive navne som Alexandra Popp og Ewa Pajor som rutinerede stjerneskud, mens også stortalenter som Julie Brand og Lena Oberdorf har store karrierer foran sig, hvis det går som præsten prædiker. Hele NI spillere var udtaget til det tyske landshold senest foruden den hollandske trio med Kalma, Janssen og Wilms samt polske Pajor, islandske Jonsdottir og schweiziske Riola Xhemaili.

Alt i alt fremstår Wolfsburg som et hold med markant mere kvalitet end franskmændene, og selvom de har et returopgør på hjemmebane til at klare paragrafferne, er der ingen grund til at tro, at Wolfsburg ikke sætter skabet på plads allerede i første kamp i den franske hovedstad.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige – tirsdag d. 10. oktober kl. 20:00

Valur – St. Pölten: Under 2,5 mål til odds 2,00 ved bet365*
Champions League, kvinder

Voldsomt vejr i vente i Reykjavik ved kickoff klokken 18 lokal tid, hvor der ventes vindstød af stormstyrke på over 25 meter i sekundet, mens middelvinden ventes at ligge på kraftige 13 meter i sekundet.

Der spilles på pivåbne Origovöllurinn med en lille tribune og kapacitet på 2.500 tilskuere, og i tidligere CL-kampe på samme stadion i løbet af efteråret har Valur spillet 1-1 mod Glasgow City og tabt 0-1 til Slavia Prag i målfattige og vindblæste affærer. I fjor tabte mestrene fra Breidablik med 2-0 til PSG, 3-0 til Real Madrid og 2-0 til Zhytlobud i deres tre gruppespilskampe, så målfest på Island er altså ikke for alvor en ting i disse CL-efterårskampe.

Østrigske St. Pölten er forhåndsfavoritter i opgøret, men er vant til at spille på naturgræs i St. Pölten og kan sagtens få store problemer med at holde bolden langs det pivhurtige kunstgræs. Desuden vil et uafgjort resultat som 0-0 eller 1-1 ingenlunde være en katastrofe i forhold til at vende tingene på hjemmebane i returopgøret.

Gå efter max to fuldtræffere til flot betaling.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – onsdag d. 11. oktober kl. 20:45

Wales – Gibraltar: Wales vinder 1-0 eller 2-0 til odds 4,75 ved bet365*
Venskabskamp

Ved at placere 36,6% af indsatserne på 1-0 til odds 13 og de resterende 63,4% af indsatserne på 2-0 til odds 7,50, får man effektivt odds 4,75 på 1-0 eller 2-0 sejr til Wales.

Komplet ubetydelig venskabskamp mellem Wales og Gibraltar, hvor storfavoritterne fra Wales næppe kommer i stærkeste opstilling kort tid inden en yderst vital hjemmekamp mod Kroatien i EM-kvalifikationen. Landstræner Rob Page har på forhånd udtalt, at kampen er oplagt at bruge til at give yngre og mindre rutinerede spillere værdifuld landsholdserfaring i, og den slags plejer ofte at resultere i usammenhængende spil med et absolut minimum af relationer.

Waliserne har i forvejen ikke haft nemt ved at diktere hjemmekampe som storfavorit. 0-0 mod Estland og 1-0 mod Letland de seneste to år er bla. facit, mens man spillede 0-0 i den seneste testkamp i september mod Korea.

Gibraltar er i sagens natur stadig en lilleputnation, men holdet gør klare fremskridt og tabte kun med 0-3 til både Holland ude og Frankrig hjemme trods langt værre prognoser fra bookmakerne. Landstræner Julio Ribas kommer næppe til at rotere voldsomt meget med tanke på, at ligaen i Gibraltar først lige er startet og spillerne derfor har brug for spilletid.

Gå derfor efter en Wales-sejr uden noget festfyrværkeri med cifrene 1-0 eller 2-0.

Spil Leanders Langskud til odds 4,75* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar