18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer XXL: Superliga-tips til alle kampe i sidste runde

Leanders Luringer runder Superliga-sæsonen af med tips til samtlige seks opgør fra en højdramatisk runde med noget på spil på alle arenaer.

Odds og optakt til FC Midtjylland - Brøndby i Superligaen


Foto: Ritzau / Alamy Stock Photo

Leanders Lette 1 – lørdag d. 25. maj kl. 15:00

Randers – Vejle: Under 1,5 mål i 1. halvleg til odds 1,44 ved bet365*
Superligaen, 32. runde

Direkte duel om syvendepladsen i Superligaen og dermed også en duel om at møde enten FCK eller FCN på udebane i en duel om Conference League-kvalifikation henover sommeren.

Vejle har rekordhøje fire sejre på stribe, men har haft det svært mod Viborg i denne sæson, hvor man har tabt to og spillet en enkelt uafgjort. Det ligger ikke til Ivan Prelec’ tropper at brage udover stepperne, og samtidig vil Randers også have vished om, at uafgjort er nok til at sikre syvendepladsen, hvis blot Viborg ikke slår OB hjemme.

Derfor er der lagt op til en afventende affære, nøjagtigt som i sæsonens første tre indbyrdes opgør, hvor der tilsammen er scoret et enkelt mål i de tre første halvlege.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,36)

Leanders Lette 2 – søndag d. 26. maj kl. 17:00

Brøndby – AGF: Under 3,5 mål til odds 1,50 ved bet365*
Superligaen, 32. runde

1-0 er nok for Brøndby til at vinde DM-guld, med mindre FC Midtjylland vinder usandsynlige 9-0 eller bedre mod Silkeborg.

Generelt har Jesper Sørensens tropper været gode til at komme foran tidligt og efterfølgende lukke kampene ned – 15 af 18 sejre i sæsonen har også været i kampe med maksimalt tre scoringer undervejs.

Det er det femte indbyrdes møde på Vestegnen mellem Brøndby og AGF under Jesper Sørensen og Uwe Röslers ledelse, og kampene er siden juli 2022 endt med 1-0, 1-0, 1-1 og 2-1 til Brøndby i de fire foregående opgør.

AGF har helt sikkert et ønske om at agere party spoilere, men det vil næppe ske udfra komplet kamikazefodbold, men i stedet en solid defensiv, som sagtens kan volde Brøndby problemer.

Alt i alt glimrende betaling på maksimalt tre scoringer i kampen næsten uanset udviklingen undervejs.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,40)

Leanders Listige 1 – lørdag d. 25. maj kl. 15:00

Viborg – OB: Mål efter minut 77:59 til odds 1,83 ved bet365*
Superligaen, 32. runde

Uafgjort forbudt-kamp mellem Viborg og OB, hvor begge hold SKAL bruge tre point for at kunne drømme om hhv. syvendeplads og en ny sæson i Superligaen.

I forvejen er der lagt op til målfest mellem de to hold bedømt på de første tre opgør i sæsonen, hvor Viborg har vundet 3-1 og 2-1 i Odense, mens OB vandt med 2-1, da de besøgte domkirkebyen i februar.

I to af de tre kampe blev der scoret fra det 79. spilminut og fremefter, og med mindre vi får en kamp med klar føring til et af holdene, skal det tabende hold (eller begge mandskaber i tilfælde af uafgjort) jagte en forløsende scoring.

Vi får næppe odds 1,83 på et mål mere i kampen, når først bolden ruller fra minut 78 og frem lørdag eftermiddag.

Spil Leanders Listige til odds 1,83* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige 2 – søndag d. 26. maj kl. 17:00

FC Midtjylland – Silkeborg: Silkeborg under 2,5 hjørnespark til odds 2,10 ved bet365*
Superligaen, 32. runde

På 3 x 90 minutter har Silkeborg fået ET hjørnespark tilsammen mod FC Midtjylland i denne sæson, så det virker generøst at tro på, at gæsterne kan skaffe det tredobbelte antal på blot 2 x 45 minutter søndag eftermiddag.

Nok var FCM i overtal i 70 minutter i 4-1 sejren på JYSK Park efter rødt kort til SIFs Alexander Lind, men både i SIFs nylige 3-0 sejr på samme arena og FCMs 2-0 sejr tilbage i juli 2023, var SIF altså uhyre sjældne gæster ved hjørneflaget.

Silkeborg har det laveste antal indlæg af alle hold i Superligaen og vil næppe forsøge ret mange bolde i hovedhøjde ind til Alexander Lind i en luftduel med Mads Bech Sørensen og islandske Sverri Ingason.

Hvis først FCM kommer foran, vil de formentlig være i god kontrol og næppe tillade et tungt Silkeborg-pres mod eget mål, så gå efter maksimalt to gæstende hjørnespark til glimrende pris.

Spil Leanders Listige til odds 2,10* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud 1 – lørdag d. 25. maj kl. 15:00

Hvidovre – Lyngby: Hvidovre scorer IKKE til odds 3,40 ved bet365*
Superligaen, 32. runde

Lyngby skal bare bruge uafgjort for at redde en ny sæson i Superligaen, og det bør afspejle sig i David Nielsens troppers udtryk på Pro Ventilation Arena mod et Hvidovre-hold, som så tandløse ud senest i Vejle.

Lyngby har fundet den defensive formel og har ikke lukket mere end et enkelt mål ind siden 1-2 mod Viborg i spillerunde 26, og for Hvidovre er det et alvorligt tab, at playmaker og tredjetopscorer Christian Greko Jacobsen sidder ude med karantæne – i den enlige kamp i sæsonen hvor “Greko” ikke spillede med, tabte Hvidovre med 0-1 i Silkeborg.

Lyngby får samtidig forsvarskrumtap Pascal Gregor tilbage fra karantæne og kan samtidig mønstre sæsonens med længder største opbakning på fremmed græs, når tusindvis af Lyngby-fans tager den korte tur til postnummer 2650.

Flotte 3,40 på, at Hvidovre går målløse ud af opgøret – det gjorde de i øvrigt også, da Lyngby vandt 1-0 i det tilsvarende opgør i efteråret.

Spil Leanders Langskud til odds 3,40* (spilbar til 3,00)

Leanders Langskud 2 – søndag d. 26. maj kl. 17:00

FC København – FC Nordsjælland: Denis Vavro (FCK) får kort til odds 4,00 ved bet365*
Superligaen, 32. runde

Intenst opgør mellem FCK og FCN, hvor dommer Mikkel Redder nok skal få hænderne fulde. Taberen er ude af europæisk spil efter sommerferien, og især det pressede hjemmehold vil gøre alt hvad de kan for at skrabe det ene point til, der skal til for at sikre bronzemedaljer og play-off kamp mod nummer syv.

Det åbner for et spændende kortspil på Denis Vavro, som var henvist til bænken senest mod AGF, men som med største sikkerhed er tilbage i startopstillingen efter det mislykkede eksperiment i Århus.

Slovakken har tre gule kort i syv indbyrdes opgør mod FCN de sidste to sæsoner og har tidligere været ude med riven overfor FCNs norske stjerneskud Andreas Schjelderup efter FCKs 2-0 sejr i Parken tidligere på sæsonen, hvor Schjelderup følte sig snydt for et frispark, mens Vavro bad nordmanden om at træne hårdere i fitnesslokalet.

Vavro kan også få kortet for tidsudtræk, hvis kampen er tæt i slutminutterne, så fire gange indsatsen skal være alt for højt på kort til FCK-midtstopperen her.

Spil Leanders Listige til odds 4,00* (spilbar til 3,50)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar