18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer XL: Spiltips til ALLE Superliga-kampe fra 22. runde

Superligaen runder grundspillet af med en kæmpe fællesrunde med simultan kickoff som i gode, gamle dage. Benjamin Leander fejrer det med spiltips til ALLE seks kampe.


Foto: IMAGO / Gonzales Photo, Tobias Jørgensen

Leanders Lette 1 – søndag d. 17. marts kl. 17:00

FC Nordsjælland – Randers: FCN vinder til odds 1,50 ved bet365*
Superligaen, 22. runde

3.314 dage

Så lang tid er det siden, at Randers FC har vundet på kunstgræs i Superliga-regi, og der er ikke udsigt til, at kronjyderne ændrer på den statistik søndag eftermiddag i Farum.

Nordsjællænderne søndersmadrede Randers med 5-0 i det omvendte opgør, og selvom det var med nu Lyon-repræsenterende Ernest Nuamah på holdet, har Randers haft det svært på Sjælland i denne sæson, hvor FCK har vundet med 4-0 og Brøndby med 3-1 – sidstnævnte i en langt mere ensidig affære end cifrene antyder, hvor Brøndby førte 3-0 allerede efter 35 minutter.

Vigtige Mads Enggård mangler tilmed på randrusianernes centrale midtbane grundet karantæne – som den eneste markspiller i hele sæsonen har Enggård startet alle 21 kampe. Han vil blive voldsomt savnet.

Godkendt betaling på FCN-sejr

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,44)


Leanders Lette 2 – søndag d. 17. marts kl. 17:00

OB – FC København: Mål efter minut 77:59 til odds 1,83 ved bet365*
Superligaen, 22. runde

Uafgjort forbudt-kamp mellem OB og FCK i Odense. OB skal sætte deres lid til, at Brøndby slår Silkeborg med flere mål, mens OB så skal skabe overraskelsen og selv slå FCK. Fynboerne skal hente fem mål på SIF, så BIF-SIF 3-0 og OB-FCK 2-0 giver OB-placering i Top6.

For FCK er der ikke råd til pointtab i guldduellen med Brøndby og FCM, så det er vældig svært at forestille sig en stilling i kampen, hvor der ikke skal satses til sidst fra nogle af holdene.

FCK har voldsomme 23 af 35 mål scoret i 2. halvleg på udebane, og OB får topscorer Don Deedson tilbage fra karantæne.

Gå efter sen scoring her.

Spil Leanders Lette til odds 1,83* (spilbar til 1,75)

Leanders Listige 1 – søndag d. 17. marts kl. 17:00

FC Midtjylland – Vejle: FCM vinder og holder nullet til odds 2,37 ved bet365*
Superligaen, 22. runde

FCM begynder at finde tilbage til en defensiv soliditet, som kan skaffe dem DM-guld. 1-0 sejren over Randers på en dårlig bane var fuldt fortjent, og det er svært at se Ulve-defensiven blive overrumplet af Vejle-omstillinger eller dødbolde søndag eftermiddag.

Vejlenserne var komplet tandløse mod OB senest, hvor topscorer German Onugkha var bænket fra start af, men ingen reel forskel gjorde, da han fra 2. halvlegs start erstattede Anders K. Jakobsen.

Udover to store chancer skabt i en fin kamp i Brøndby, har Vejle ikke skabt store chancer i de seneste fire kampe mod Randers, AGF, Silkeborg og OB, og i en kamp på MCH Arena, hvor udgangspunktet med sikkerhed bliver at få 0-0 med hjem til Nørreskoven, er det flot betalt at få 2,37 for FCM-sejr med rent bur i stedet for almindelige 1,50 på hjemmesejren.

Spil Leanders Listige til odds 2,37* (spilbar til 2,20)


Leanders Listige 2 – søndag d. 17. marts kl. 17:00

Brøndby – Silkeborg: Mathias Kvistgaarden (BIF) scorer til odds 2,60 ved bet365*
Superligaen, 22. runde

Det fremstår forholdsvis åbenlyst, at Brøndbys fronttrio skal være Vallys, Ohi og Kvistgaarden. Det fungerede ikke senest med Vallys placeret som central midtbane, og med Mathias Kvistgaarden tilbage fra skade, bør BIFs 25-måls-trio starte på toppen i hjemmekampen mod kriseramte Silkeborg.

Kvistgaarden scorede for syvende gang i sæsonen, da han åbnede scoringen på udebane mod Viborg, som snitter 2,2 afslutninger pr. kamp med hidsige 55% af afslutningerne indenfor rammen. Fra den såkaldte Danger Zone centralt for mål har Kvistgaarden scoret på seks af 22 afslutninger, og Silkeborg har set defensivt skrøbelige ud på det seneste.

Alexander Busch holdes fortsat ude med sin komplicerede lyskeskade, og uden ham har Silkeborg lukket ni mål ind i fire forårskampe.

Flot odds på scoring fra Kvistgaarden på hjemmebane, hvor fire af hans syv mål er faldet denne sæson.

Spil Leanders Listige til odds 2,60* (spilbar til 2,40)

Leanders Langskud 1 – søndag d. 17. marts kl. 17:00

AGF – Hvidovre: AGF vinder med ét mål til odds 3,60 ved bet365*
Superligaen, 22. runde

Hvidovre viser tænder i bunden med flere opløftende indsatser. Man tager til Århus på bagkant af en 4-2 sejr i Lyngby og et ærgerligt 1-2 nederlag til FCN senest og skal op mod et AGF-hold, som slider i det med at skabe store chancer for tiden.

Fire forårskampe har blot medført én stor skabt chance mod FCM, som endda blev misbrugt, og til kampen her er både Felix Beijmo og Nicolai Poulsen i skammekrogen.

Vigtige Ahmed Iljazovski afsoner også karantæne for Hvidovre på sin back position, så alt i alt er AGF retfærdige favoritter, men ciffertips som 1-0 eller 2-1 virker oplagte.

Spil Leanders Langskud til odds 3,60* (spilbar til 3,40)


Leanders Langskud 2 – søndag d. 17. marts kl. 17:00

Lyngby – Viborg: Uafgjort til odds 3,50 ved bet365*
Superligaen, 22. runde

Nervøsitets-derby i bunden af rækken, hvor Lyngby skal have sat prop i efter fire nederlag i fire forårskampe. Viborg er svære at blive kloge på med 1-2 mod OB, 3-0 mod Randers og 2-2 mod Hvidovre inden en opløftende indsats i store dele af seneste kamp mod Brøndby, hvor man dog tabte med 1-2 til allersidst.

Taget for givet, at Vejle taber i Herning, vil begge hold lægge vigtig afstand til bunden med en deler her, og i forvejen endte det omvendte opgør også uden vinder tilbage i spillerunde 2, hvor det endte 2-2 på Energi Viborg Arena.

Spil Leanders Langskud til odds 3,50* (spilbar til 3,35)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar