18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer – VM i Dart: Gratis spiltips til 2. runde kampene 21. – 23. december 2022

De sidste kampe ved de indledende runder ved VM i Dart skal afvikles inden juledagene. Benjamin Leander har tips klar til både onsdag, torsdag og fredag.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Du kan læse Leanders optakt til VM i Dart 2023 lige HER

Leanders Lette – torsdag d. 22. december kl. 15:15

Mike de Decker – Mensur Suljovic: de Decker over 5,5 180ere i kampen til odds 1,90 ved Unibet*
VM i Dart, 2. runde

Uden ret store armbevægelser, har belgiske Mike de Decker etableret sig som en af de bedste 180’er skytter på hele PDC Touren. Kun hollandske Dirk van Duijvenbode samt britterne Michael Smith og Dave Chisnall rammer oftere en 180er pr. runde end de Decker, som nærmest på decimalen laver en 180’er hver tredje runde.

I et bedst af 5 sæt format-opgør mod Mensur Suljovic, som på forhånd er vurderet helt lige, er det ikke svært at forestille sig de Decker bombardere Triple20-feltet mindst seks gange. Statistisk set vil det kræve 18 runder i kampen, og det kan vi få ved “blot” fire sæt, fx med scorene 3-2, 3-2, 1-3 og 3-1.

I 1. runde mod Jeff Smith lavede de Decker OTTE 180’ere på blot 17 runder, og eneste issue her kan være, at østrigske Suljovic spiller til den markant langsommere side rent tempomæssigt sådan så de Decker risikerer ikke at fange en god rytme. Det var dog ingenlunde tilfældet, da de Decker tabte 5-6 til Suljovic ved Players Championship i 2020 med seks 180ere til følge, så her spiller vi trygt de Decker til at hamre mindst seks maksimum-scorer ind.

Spil Leanders Lette til odds 1,90* (spilbar til 1,72)

Leanders Listige – fredag d. 23. december kl. 13:40

Brendan Dolan – Jimmy Hendriks: Dolan vinder 3-1 i sæt til odds 3,25 ved bet365*
VM i Dart, 2. runde

Jimmy Hendriks var på den sejrende side af en af VM-slutrundens absolut ringeste kampe, da hollænderen med et gennemsnit på 78,3 sejrede 3-1 over Jamie Hughes i en kamp, der bød på SEKSOGHALVTRES brændte pile på en double.

Hendriks havde små glimt af godt spil undervejs, men det er ufattelig svært ikke at se rutinerede og 26. seedede Brendan Dolan som klar favorit. “The Dream Maker” har dog ikke været meget på den store scene dette efterår, og vi skal helt tilbage til sensommerens World Cup of Darts for at finde en sejr til ham med fire nederlag i fire forsøg som værende den pauvre høst herefter.

Dolan har tabt sin første kamp ved VM i to af de sidste tre forsøg, og vi skal tilbage til december 2018 for at finde sidste sejr på 3-0 i sæt til nordireren, som for to år siden slog japanske Edward Shoji-Foulkes med 3-1.

I en bedst af fem-sæt-kamp er det ikke svært at forestille sig Dolan ude af form i et enkelt sæt, men forbedrer Hendriks sig ikke markant fra kampen mod Jamie Hughes, er han chanceløs her.

Gå efter 3-1 til Dolan til godkendte 3,25

Spil Leanders Listige til odds 3,25* (spilbar til 3,00)


Leanders Langskud – onsdag d. 21. december kl. 22:00

Michael van Gerwen – Lewy Williams: van Gerwen vinder 3-1 i sæt til odds 3,75 ved bet365*
VM i Dart, 2. runde

Sidst Michael van Gerwen vandt sin første kamp ved VM med 3-0 var helt tilbage i december 2016. Efterfølgende har ALLE fem kampe for “Mighty Mike” været med sejrscifrene 3-1, og her tæller både fremragende indsatser som mod Ryan Murray for tre år siden med 108 i snit samt de mere gennemsnitlige som sidste år mod Chas Bastow, hvor MvG snittede 94,5.

Forhåndsfavoritter som Gerwyn Price og Peter Wright spillede ikke imponerende i deres førsterunde-kampe, og van Gerwen får næppe noget foræret af det walisiske stjerneskud Lewy Williams, som allerede deltager ved sit andet verdensmesterskab som blot 20-årig.

Williams vandt knusende sikkert med 3-0 i sin 1.runde-kamp med 3-0 over Niels Zonneveld med 92,8 i snit og bør have smidt nerverne i forhold til at levere bedre end ved sit debuterende VM, hvor han også spillede flot i første runde, men gik helt ned i 2. runde og tabte 0-3 til Gabriel Clemsn med et snit på 75,1.

Gå efter 3-1 til van Gerwen for sjette år i træk.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar