18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer – VM i Dart 2023: Gratis spiltips til 1. og 2. runde kampene 17. – 18. december 2022

Hvor heldig kan man være? VM i Fodbold går på hæld, men én flok prægtige atleter erstattes af en anden, når verdensmesterskaberne i dart afholdes i London. SpilXpertens dart-aficionado, Benjamin Leander, er klar med spiltips til alle dage og fokuserer her på kampene 17. – 18. december.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Du kan læse Leanders optakt til VM i Dart 2023 lige HER

Leanders Lette – søndag d. 18. december kl. 12:10

Madars Razma – Prakash Jiwa: Under 4,5 180’ere i kampen til odds 1,61 ved Unibet*
VM i Dart, 1. runde

“Oooooooooneeeeehuuuuundreeeedaaaaandeeeeeeiiiightyyyyyyy” råbet kommer næppe i spil mange gange fra kampens dommer mellem Madars Razma og indiske Prakash Jiwa, for de to herrer er traditionelt ikke ret skarpe i at ramme Triple20-feltet sammenholdt med den øvrige elite.

Lettiske Razma er blandt de allerbedste på Triple19, hvor han rangerer 22’er blandt alle spillere på hele PDC Touren i år 2022 og skifter ofte fra 20er-feltet ned til 19’er feltet undervejs i en kamp. Det medvirker, at Razma i snit for året blot har lavet en 180’er pr. 8. leg i sine kampe.

Det er dog bedre end hvad 52-årige Prakash Jiwa har leveret, for han er nede på en 180’er hver 12. runde. Statistisk rammer Jiwa under 30% af sine kast mod Triple20-feltet – en helt astronomisk lang vej fra eliten, hvor Michael van Gerwen rammer 44,3% af sine forsøg, mens alle i top30 har mindst 38,8% træfsikkerhed.

Jiwash har blot spillet to kampe på stor scene i år – begge ved UK Open, hvor han i to kampe lavede 3 180’ere på 17 legs, men det vil undre meget, hvis kampen søndag går 17 legs. Razma er storfavorit med odds 1,19 i snit for at vinde kampen, så her bør vi lande på 12-15 legs og god sandsynlighed for, at vi maksimalt får fire 180’ere undervejs.

Spil Leanders Lette til odds 1,61* (spilbar til 1,50)

Leanders Listige – lørdag d. 17. december kl. 23:00

Josh Rock – José Justicia: Justicia +2,5 sæt til odds 2,20 ved bet365*
VM i Dart, 1. runde

I optakten til VM bliver Josh Rock retfærdigvis nævnt som en mulig Dark Horse til at gå rigtig langt, men det 21-årige stjerneskud ER altså debutant ved VM, og oddset på ham i 1. runde mod spanske José Justicia er helt ufattelig lavt – kun Luke Woodhouse mod ukrainske Omelchenko og Keane Barry mod sydafrikanske Grant Sampson har været lavere, og Sampson leverede altså sensationen i runde 1.

Justicia vinder formentlig ikke kampen her, men det er langt fra utopi, at han kan skrabe et sæt sammen. Spanieren snitter mere end acceptable 90,4 point pr. kamp i snit for året og har spillet mod de store hele året på PDC Touren efter at have vundet et Tour-card på Qualification School i januar. Blandt de pænere sejre i løbet af året kan nævnes 6-5 over Jonny Clayton ved European Tour i maj med et snit på 98,0, ligesom tyske Gabriel Clemens blev besejret med sæsonhøjeste 102,1 i snit ved Players Championship.

Med mindre Rock leverer en tilnærmelsesvis fejlfri indsats, bør Justicia kunne give ham en pæn portion modstand. Alle andre udfald end 3-0 i sæt til Josh Rock giver gevinst her.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 1,95)


Leanders Langskud – søndag d. 18. december kl. 23:15

Matt Campbell – Danny Baggish: Campbell vinder 3-0 i sæt til odds 4,33 ved Unibet*
VM i Dart, 1. runde

Amerikanske Danny Baggish er et af de bedre eksempler på, at der er stor forskel på at spille i små båse i en hal uden tilskuere, og så til at skulle stå på den store scene badet i projektørlys. Især i 2022 har Baggish haft det svært efter et ellers imponerende 2020, hvor han bla. nåede tredje runde til VM.

Baggish har spillet syv kampe på europæiske scener denne sæson og tabt de fem, mens han i seks af de syv kampe har snittet under 87 point. Sker det igen, bør der være fine chancer for, at Matt Campbell får en overkommelig kamp.

Baggish’ canadiske nabo kommer fra en stærk optakt, hvor han på engelsk grund var med til Players Championship-finalerne, hvor det blev til to sejre og et knebent nederlag i 1/8-finalerne til Danny Noppert, som vandt med mindst mulige margin 10-9 i afgørende runde. Campbell snittede 91,4, 93,4 og 93,6 i de tre kampe og har generelt imponeret i sit scenespil denne sæson, hvor han også spillede to stærke kampe ved World Series-finalerne mod Vincent van der Voort og Gerwyn Price med 95,4 og 98,7 i snit.

Selvom Campbell har tre nederlag i tre kampe ved VM-slutrunderne, så har han snittet over 93 i alle kampe, og der skal ikke meget til, at han sætter Baggish til vægs i alle tre sæt her. Over fire gange indsatsen er i hvert fald noget til den høje side.

Spil Leanders Langskud til odds 4,33* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.


Skriv et svar