18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Rekord-Ronaldo fortsætter showet

Leanders Luringer lukket gruppespillet ved Europamesterskabet i Tyskland med fire velbetalte fiduser til Gruppe E og F onsdag aften.


Foto: Associated Press / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – onsdag d. 26. juni kl. 21:00

Georgien – Portugal: Cristiano Ronaldo (POR) scorer i kampen til odds 1,72 ved bet365*
EM, Gruppe F

Cristiano Ronaldo var sjældent uselvisk, da han spillede Bruno Fernandes blank foran mål ved Portugals 3-0 scoring mod Tyrkiet i anden runde. Ronaldo havde ellers en fin vinkel, men valgte at lægge bolden på tværs. Uselvisk? Ja, men ikke uden et formål.

Med oplægget sikrede Cristiano Ronaldo sig enevældigt rekorden for flest oplæg til en EM-slutrunde – en ære han delte med tjekkiske Karel Poborsky inden kampstart, hvor begge herrer var noteret for otte hver.

Nu er tiden så inde til, at Ronaldo kan sætte en rekord mere; nemlig at have scoret ved alle slutrunder mellem 2004 og 2024. Det vil ske med en scoring mod Georgien, og selvom Portugal er sikre på at vinde gruppen og motivationen ligger hos georgierne, skal man næppe forvente andet, end at Portugals motivation ligger i at sætte Ronaldo op til scoring.

CR7 er født målscorer, og uanset Portugals modstander i 1/8-finalerne, vil han ikke få bedre chance for at score mod nogen modstanderne end Georgien, som har tilladt rekordhøje 44 afslutninger mod sig i de to første kampe mod Tjekkiet og Georgien.

Gå efter et højlydt “SIIIIUU”, fra tilskuerne i Gelsenkirchen, når Ronaldo scorer torsdag aften.

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige 1 – onsdag d. 26. juni kl. 18:00

Ukraine – Belgien: Flest mål i 2. halvleg til odds 2,00 ved bet365*
EM, Gruppe E

I Gruppe E er alt fuldstændig åbent med alle fire hold på tre point, men i tilfælde af to gange uafgjort er det Ukraine, som er ude af slutrunden.

Derfor skal der på et eller andet tidspunkt satses, med mindre meldingen kommer om en føring i kampen mellem Slovakiet og Rumænien, og også Belgien vil givetvis angribe for den attraktive gruppesejr, som giver en kamp mod en 3’er i 1/8-finalerne.

I ukrainernes to kampe hidtil er fire ud af seks scoringer faldet i de sidste 45 minutter, mens belgierne har banket på i de sidste 45 minutter og fået tre mål annulleret af VAR.

I en kamp, hvor 0-0 til pause ingenlunde er usandsynligt, bør der komme mere gang i løjerne i de sidste 45 minutter.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,95)

Leanders Listige 2 – onsdag d. 26. juni kl. 21:00

Tjekkiet – Tyrkiet: Begge hold scorer og over 2,5 mål til odds 2,00 ved bet365*
EM, Gruppe F

I skrivende stund KAN Tjekkiet gå videre med to point, men det vil kræve en tur på det helt store lykkehjul, så alt taler for, at vi i stedet for en skæbnekamp mellem Tyrkiet og Tjekkiet, hvor der hele tiden skal jagtes.

Tyrkerne er handicappede af afbud til hele det faste midterforsvar i form af karantæne til Bardakci og skade til Akaydin, og holdet har spillet ekstremt åbne kampe i de første to opgør med 3-1 mod Georgien og 0-3 senest mod Portugal.

Tjekkerne skabte nul og niks mod Portugal, men spillede derimod en voldsomt åben kamp med 1-1 mod Georgien, hvor man burde og skulle have scoret flere mål, men en velspillende Marmadashvili i det georgiske mål afviste gang på gang tjekkerne.

Tyrkerne kommer igen til at have fordel af en halv hjemmebane qua de mange tyrkiske fans på stadion, så alt i alt tyder alt på mål fra begge sider, og derfra er der ikke lang vej til, at vi også får tre scoringer i kampen.

Spil Leanders Listige til odds 2,00* (spilbar til 1,85)

Leanders Langskud – onsdag d. 26. juni kl. 18:00

Slovakiet – Rumænien: Kampen ender 0-0 til odds 4,50 ved bet365*
EM, Gruppe C

Sagen er bøf for Slovakiet og Rumænien. Taberen af opgøret ender sidst i gruppen og er ude, hvis Belgien og Ukraine krydser, så hvorfor ikke bare spille uafgjort og sikre avancement med 4 point hver uanset udfaldet af gruppens anden kamp?

Odds er i sagens natur faldet kraftigt på både X og 0-0, men hvis man skal have et spil på kampen, ligner nul mål i kampen et solidt bet. Især Slovakiet er voldsomt ilde ude med et nederlag, fordi holdet ender sidst både hvis Belgien og Ukraine krydser, og hvis Belgien slår Ukraine.

Rumænerne kan kun vinde gruppen med pointtab til Belgien, og hvis meldingen kommer om, at Belgien fører, vil Iordanescus tropper givetvis også være fint tilfredse med at nappe andenpladsen i gruppen med fire point.

Gå efter EMs anden målløse kamp (spilforslag skrevet mandag, red) med en fordelagtig nullert for begge mandskaber.

Spil Leanders Langskud til odds 4,50* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar