18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Påskeæg til Skærtorsdag og Langfredag

Leanders Luringer skyder påsken i gang med tre skarpe spiltips fra de danske divisioner, engelsk lower league bold og hollandsk top mod bund.


Leanders Luringer

Leanders Lette – Skærtorsdag d. 28. marts kl. 13:00

Vejgaard – Vanløse: Vejgaard til odds 1,95 ved bet365*
Danmark, 3. division

Bundholdet Vanløse har trukket nitten Skærtorsdag, hvor man skal på 4,5 times langfart til Vejgaard i Nordjylland. Med kickoff klokken 13 er der altså lagt op til, at københavnerne skal af sted tidligt torsdag morgen, og i forvejen har man ikke haft det specielt sjovt på turene til Jylland i denne sæson, hvor det er blevet til tre point i fire forsøg i en enlig sejr, der kom mod Young Boys FD på kunstgræs. Mod hold som Lyseng og Holstebro, der ligger side om side med Vejgaard, har man tabt med 1-3 og 2-4, ligesom man fik klø af topholdet VSK Århus med 4-0.

Vejgaard har startet 2024 glimrende med et par solide indsatser. Man var foran i udekampen mod VSK Århus, men tabte 1-2 på et mål fire minutter før tid, ligesom man senest tog den lange tur til Ishøjs topkandidater og vandt fortjent med 2-0 på to mål af topscorer Christian Rye, som nu er nummer fire på listen over flest mål i sæsonen med 10 fuldtræffere.

Fristende med næsten dobbelt op på nordjyderne med tanke på Vanløse-spillernes krævende tur.

Spil Leanders Lette til odds 1,95* (spilbar til 1,80)

Leanders Listige – Langfredag d. 29. marts kl. 20:00

Den Bosch – Dordrecht: Dordrecht til odds 2,05 ved bet365*
Holland, Eerste Divisie

Sammen med fire andre hold er Den Bosch isoleret i bunden af rækken med et pointsnit på under 1 pr. kamp, og mod Top7-holdene med mindst 1,50 point i snit i sæsonen, har Den Bosch haft det overmåde svært.

I foreløbige 12 kampe har man en sejr, en uafgjort og hele 10 nederlag, her i blandt en syngende 1-5 lussing i det omvendte opgør mod fredagens modstandere fra Dordrecht.

Senest tabte man 0-1 mod Maastricht på trods af, at værterne fik rødt kort efter 22 minutter, men alligevel var man komplet tandløse udover det straffespark, som fremprovokerede det røde kort og som blev brændt.

Man står stadig med reservemålmand Ojrzynski, som i 11 starter har en sejr, en uafgjort og ni nederlag, ligesom playmakeren Vicario med suverænt flest oplæg i sæsonen via ni af slagsen, var ude med skade i den seneste kamp.

Dordrecht jagter opryknings-playoff og er et point fra den vitale fjerdeplads, som giver indtræden en runde senere. Man har fire sejre og to uafgjorte i de seneste seks kampe med en målscore på 9-3 og har været stabile mod de fem bundhold i rækken via fem sejre, en uafgjort og et nederlag i de første syv opgør i sæsonen.

Udesejren virker velbetalt.

Spil Leanders Listige til odds 2,05* (spilbar til 1,90)

Leanders Langskud – Langfredag d. 29. marts kl. 16:00

Woking – Eastleigh: Uafgjort til odds 3,80 ved bet365*
England, National League

Voldsomt odds på en deler mellem to hold, der ligger fire og tre point over nedrykningsstregen i et meget tæt bundræs, hvor kun seks point adskiller nummer 13 og 22 i tabellen, hvor 21, 22, 23 og 24 rykker ud.

Woking er i form med 10 point i de sidste fem kampe, hvor Eastleigh har det sværere med kun to, men Woking spiller nærmest kronisk tætte kampe og har 14 af 16 ligakampe i 2024, hvor det enten er endt uafgjort eller med kneben 1-målssejr til en af siderne.

Gæsterne fra Eastleigh slider med rækkens dårligste defensiv og er sunket fra subtoppen af tabellen ned til en faretruende plads i bunddyndet. Udover en kamp mod Halifax fra 8.pladsen er holdets øvrige fem sidste kampe dog alle mod hold fra bund10, og et point i Woking vil være en halv sejr for de trængte gæster.

Hjemmeholdet er næstmindst scorende af alle hold i rækken og vil givetvis næppe være komplet utilfredse med krydset, så til næsten fire gange indsatsen prøver vi den velbetalte remis.

Spil Leanders Langskud til odds 3,80* (spilbar til 3,40)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar