18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Her er de bedste spil til Tyskland – Danmark

Får vi en gentagelse fra EM-finalen i 1992 Eller ender festen for landsholdet i Dortmund? Leanders Luringer gør klar til TysklandDanmark.


Foto: Fifg / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – lørdag d. 29. juni kl. 21:00

Tyskland – Danmark: Christian Eriksen under 0,5 skud på mål i ordinær tid til odds 1,66 ved bet365*
EM, 1/8-finale

Christian Eriksen har været ivrig afslutter under dette EM, men Danmarks Quarter Back har døjet med sygdom op til kampen og er i usikker forfatning i forhold til at kunne spille fuldtid.

Derudover har Eriksen ikke haft sigtekornet syleskarpt indstillet under slutrunden, hvor rekordhøje 10 afslutninger er endt med en enkelt afslutning i nettet mod Slovenien og et potent langskud fra 20 meter mod Serbien, som blev flot reddet af keeper Rajkovic.

Kun tre af Eriksens afslutninger er kommet i den såkaldte Danger Zone centralt for mål inde i straffesparksfeltet, og selvom tyskernes forsvar ikke er Fort Knox, må man formode, at Julian Nagelsmanns tropper har styr på Danmarks 10’er og næppe kommer til at give ham ret meget plads med bolden for fødderne.

Godkendt pris på, at Eriksens ikke opnår en afslutning indenfor rammen i ordinær tid.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,55)

Leanders Listige – lørdag d. 29. juni kl. 21:00

Tyskland – Danmark: Danmark får flest kort til odds 1,83 ved bet365*
EM, 1/8-finale

Mønstret har været forholdsvis klart, når Danmark har mødt på papiret bedre modstand de sidste par år. England ved dette års EM og tre gange Frankrig i hhv. Nations League og ved VM-slutrunden i Qatar. Danskerne har nemlig spillet i forholdsvis lavt tempo, hvilket ikke har medført mange gule kort til modstanderne.

Danmark har i de fire kampe vundet på kortkontoen i alle fire tilfælde med 3-1, 2-1, 2-0 og 1-0, og selvom tyskerne i bagkæden også har spillere som Rüdiger og Mittelstädt, som kan finde på at trække i nødbremsen, skal 1,83 på flest kort til Danmark være et glimrende spil med tanke på, at spillere som Musiala, Wirtz og Havertz nok skal gå i duel med de danske spillere ved adskillige lejligheder.

Spil Leanders Listige til odds 1,83* (spilbar til 1,65)

Leanders Langskud – lørdag d. 29. juni kl. 21:00

Tyskland – Danmark: Nico Schlotterbeck får kort til odds 6,50 ved bet365*
EM, 1/8-finale

Nok er tippet Danmark til at få flest kort, men tyskernes mest oplagte mand til at se gult kunne meget nemt spille med nummer 15 og hedde Nico Schlotterbeck.

Dortmund-forsvareren er voldsomt ofte i dommernes søgelys i internationale kampe, hvor 11 Champions League-starter beløb sig i fem gule kort, ligesom Schlotterbeck i tre Nations League-starter i 2022/23 så gult i alle tre.

Schlotterbeck ventes at vikariere for karantæneramte Jonathan Tah i midterforsvaret, og det må alt andet lige være lidt af en usikkerhed for BVB-midtstopperen, som ikke har startet en landskamp under Julian Nagelsmann og sidst var i start-11’eren i september 2023 hvor det blev forsmædelige 1-4 mod Japan.

Voldsomme 6,50 på en tur i dommer Michael Olivers bog til Schlotterbeck.

Spil Leanders Langskud til odds 6,50* (spilbar til 4,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar