18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Her er de bedste spil til Danmark – Serbien

The Final Countdown. Klarer Danmark skærene i den sidste EM-gruppespilskamp mod Serbien? Benjamin Leander guider til de bedste spil på kampen.


Foto: Zuma Press / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – tirsdag d. 25. juni kl. 21:00

Danmark – Serbien: Under 2,5 mål i kampen til odds 2,02 ved bet365*
EM, Gruppe C

Det var tydeligt, at Danmark gik på banen mod England for at få 0-0 med som udgangspunkt. Selvom opgaven mod Serbien er en helt del nemmere, skal man næppe undervurdere, at landstræner Kasper Hjulmand har vished om, at 0-0 sender Danmark videre som 2’er, med mindre Slovenien pludselig får et resultat mod England eller at Danmark går kort-amok og får to kort mere end slovenerne gør mod England med et ens resultat i de to kampe.

Samtidig spiller serberne med tre centrale forsvarsspillere i bagkæden ligesom Danmark har gjort i de første to kampe, og sidst Danmark mødte den slags formation endte det i en kønsløs 0-0’er hjemme i Parken mod et schweizisk hold, som bør være meget tæt i niveau på det serbiske.

Står det 1-1 et kvarter før tid, kan man ængstes for, om serberne satser hele butikken, men taber Slovenien med to mål til England, kan serberne pludselig stå i en situation, hvor to point kan være nok til at gå videre – dog med den anke, at resultaterne af Gruppe A og B ikke er kendt når dette skrives og potentielt kan gøre, at serberne allerede ved kickoff ved, at to point ikke er nok til at gå videre.

Uanset hvad skal over to gange pengene på underen her være attraktiv i en kamp af voldsom betydning

Spil Leanders Lette til odds 2,50* (spilbar til 2,15)

Leanders Listige – tirsdag d. 25. juni kl. 21:00

Danmark – Serbien: Dusan Vlahovic (SRB) under 0,5 skud på mål i kampen til odds 2,37 ved bet365*
EM, Gruppe C

Dusan Vlahovic er en fremragende fodboldspiller og har gjort det godt for Juventus, men under slutrunden har man i alt for høj grad været dårlig til at sætte Serie A-profilen i scene tæt nok på modstandernes mål.

Vlahovic har haft fem afslutninger, hvoraf de fire har været langskud udenfor straffesparksfeltet, og både mod Slovenien og England opnåede Vlahovic kun to boldberøringer i modstandernes straffesparksfelt.

Danmark har kun afgivet fem afslutninger på mål i de to kampe, hvor de fire kom mod England, og desuden er det langt fra sikkert, at Vlahovic spiller fuld tid i kampen – mod Slovenien blev han taget ud midtvejs i 2. halvleg, og selvom det ikke sker igen, er det god værdi at få 2,37 på, at han ikke tester Kasper Schmeichel tirsdag aften.

Spil Leanders Listige til odds 2,37* (spilbar til 2,10)

Leanders Langskud – tirsdag d. 25. juni kl. 21:00

Danmark – Serbien: Serbien scorer IKKE til odds 3,25 ved bet365*
EM, Gruppe C

Serberne har været blandt de mindst imponerende hold ved slutrunden indtil videre, hvor kun Frankrig og Skotland har lavere procentuel succes for skud på mål end Serbiens 25%, ligesom kun Skotland og Rumænien har færre afslutninger i straffesparksfeltet end Balkan-mandskabet.

Serberne skabte tæt på ingenting mod England med jammerlige 0,18 Expected Goals på 18 afslutninger, mens man mod Slovenien var bedre, men måtte reddes af en dødboldsscoring i absolut sidste sekund.

Danmarks defensiv har ikke givet mange store chancer væk, og begge indkasserede mål har været på uheldige afretninger på langskud mod Slovenien og en flippermaskinebold, som endte foran en helt fri Harry Kane mod England.

Danskerne bør være fint tilfredse med, at 0-0 med største sandsynlighed sender dem videre som nummer to i gruppen, og af samme grund er langt over tre gange pengene for Clean Sheet til Kasper Schmeichel særdeles spiseligt.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar