18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Her er de bedste spil til Danmark – England

Danmark kommer på overarbejde mod England torsdag aften i Frankfurt. Kan Hjulmands tropper rejse sig efter skuffelsen mod Slovenien?


Foto: Associated Press / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – torsdag d. 20. juni kl. 18:00

Danmark – England: Under 3,5 kort i kampen til odds 1,72 ved Nordicbet*
EM, Gruppe C

EM-semifinalen mellem de to hold havde to advarsler på 120 minutters fodbold for tre år siden, og intet tyder på, at det hele stikker af i München. Rutinerede Artur Soares Dias er påsat opgøret som dommer, og tendensen har været klar i EM-kampene indtil videre; historisk få frispark og nul kort for brok til dommerne indtil videre.

Kun Skotland og Albanien fik færre frispark begået mod sig i EM-kvalifikationen end England, og selvom der er naturligt fokus på rapfodede spillere som Saka og Bellingham, bør kampens tempo ikke blive hæsblæsende højt.

Glimrende værdi i maksimalt tre kort i kampen

Spil Leanders Lette til odds 1,72* (spilbar til 1,61)

Leanders Listige – torsdag d. 20. juni kl. 18:00

Danmark – England: Harry Kane under 0,5 skud på mål til odds 2,50 ved bet365*
EM, Gruppe C

Bevares, Harry Kane er en gudsbenådet angriber og har været englændernes talisman gennem mange år, men med nye, unge, dynamiske spillere som Saka, Bellingham og Foden, virker Kanes rolle til at være decimeret en anelse. Mod Serbien modtog Kane sølle fire afleveringer på 97 minutters spilletid og havde én berøring i serbernes straffesparksfelt.

Det blev godt nok til en afslutning indenfor rammen på Bayern-angriberens enlige forsøg efter 77 minutter på en dødbold, hvor Kanes hovedstødsforsøg blev verfet op på overliggeren, men det virker godt nok højt betalt, at Kane ikke får afsluttet på Kasper Schmeichel mod Danmark. I EM-semifinalen afsluttede Kane kun en enkelt gang i de 90 ordinære minutter på et langskud fra 25 meter, som peb 10 meter over målet, mens han i de to Nations League-kampe i 2020 havde otte afslutninger, men kun en af dem indenfor rammen.

Klar, klar værdi på, at Kane holdes i kort snor torsdag aften.

Spil Leanders Listige til odds 2,50* (spilbar til 2,15)

Leanders Langskud – torsdag d. 20. juni kl. 18:00

Danmark – England: Joachim Andersen (DEN) får kort til odds 5,50 ved bet365*
EM, Gruppe C

Andersen var anbefalet til at få kort mod Slovenien til præcis samme odds, og nu bør Crystal Palace-forsvareren komme på væsentligt hårdere arbejde mod sine daglige konkurrenter fra Premier League.

Her er hvad der blev skrevet af analyse til Slovenien-kampen:

Bedømt på odds er Joachim Andersen blot den ottendemest sandsynlige skurk, når det kommer til risikoen for at havne i dommerens sorte bog, og det virker decideret forkert.

Selvom Andersen spillede på et til tider trængt Crystal Palace-mandskab, ligger det også i midtstopperens DNA at spille lige til grænsen og også over den.

Det vidner TRETTEN gule kort i 50 kampe i alle turneringer i 2023/24 da også om, og Andersen har vekslet mellem både hårde tacklinger trøjehiv, tidsudtræk og brok. Sidstnævnte vil blive takseret hårdt i turneringen via UEFAs nultolerance overfor usportslig opførsel fra mere eller mindre alle andre aktører end dommerne.

Andersen skal være et af de mest oplagte mål for gule kort hos Danmark og må ganske enkelt forsøges til 5,50 gange indsatsen.

Spil Leanders Langskud til odds 5,50* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar