18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Luringer: Champions League og motivations-fiduser

Leanders Luringer går på fidusjagt i Bayern-Arsenal og engelsk fodbold denne midtuge.


Foto: Xinhua/Alamy Live News

Leanders Lette – onsdag d. 17. april kl. 21:00

Bayern – Arsenal: Begge hold scorer til odds 1,50 ved bet365*
Champions League, 2. 1/4-finale (Første kamp 2-2)

Første opgør på Emirates var en underholdende affære med 1,2 Expected Goals til begge hold, og med udebanemålsreglen afskaffet er det svært at se andet end en hæsblæsende gentagelse.

Aston Ville beviste søndag eftermiddag, at Arsenal er til at splitte ad defensivt, mens Bayern til gengæld har set alt andet end dirkefrie ud defensivt i det meste af 2024, hvor det detroniserede storhold har holdt nullet sølle fire gange ud af 17 mulige, hvor tre af tilfældene i øvrigt var mod Hoffenheim, Union Berlin og FC Köln – hold, som må siges at være lysår efter de engelske titeljægere.

Spil Leanders Lette til odds 1,50* (spilbar til 1,44)

Leanders Listige – tirsdag d. 16. april kl. 20:45

Mansfield – Accrington: Mansfield holder nullet til odds 2,25 ved bet365*
England, League 2

Mansfield er centimeter fra oprykning til League One og skal i praksis blot bruge et point for at være sikker på at ende i Top3. Med et point mod Accrington tirsdag aften skal de nærmeste forfølgere fra Milton Keyes hente seks point og 28 mål i de sidste to kampe, så man bør gå sikkert til værks mod et Accrington-hold med nul og niks på spil i midten af tabellen.

Mansfield har rækkens bedste defensiv med kun 44 mål lukket ind i 43 kampe, og man får besøg af et Accrington-hold, som kommer direkte fra en kummerlig indsats i weekenden, hvor man blev savet over med 0-4 af Doncaster. Topscorer Jack Nolan har ikke scoret i de seneste fem kampe, og alt i alt er det svært at se Accrington true Mansfield-mandskabet med tanke på den store forskel i motivation.

Klart godkendte 2,25 på, at gæsterne ikke scorer, som bør være et noget bedre spil end Mansfield til at vinde med rent bur til 2,50 med tanke på, at et point er nok for værterne.

Spil Leanders Listige til odds 2,25* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – onsdag d. 17. april kl. 17:30

Muaither – Al-Duhail: Muaither vinder til odds 4,33 ved bet365*
Qatar, Stars League

Tredjesidste runde i Qatar, hvor Muaither ligner et rigtig fint spil målt på ren og skær motivaiton. Alvoren er gået op for bundholdet, som ligger næstsidst på den placering, som udløser en playoff-kamp mod nummer to fra den næstbedste række, men på det seneste har indsatserne været kraftigt opløftende med otte point i syv kampe, bla. en vanvittig kamp, hvor man førte 2-0 ude mod mægtige Al Sadd, men endte med at tabe 2-4 på to straffespark og en overtidsscoring. Man er tre point foran sidsteplacerede Al Markhiya og har fem point op til Qatar SC som man møder i næstsidste runde med mulighed for at slippe helt ud af nedrykningsræset.

Nu skal man op mod et Al-Duhail mandskab, som ligger i ingenmandsland med 13 point til top3 og 11 point ned til Muaither med ni point at spille om. Så sent som i weekenden tabte man Super Shield-finalekampen med 1-2 til Shabab Al Ahli fra Emiraterne, og dermed er holdets sæson endegyldigt slut rent motivationsmæssigt. Profiler som Philippe Coutinho og Ali Almoez bør være store spørgsmålstegn til kampen her, og uanset hvad bør værterne være markant mere motiverede end gæsterne.

Spændende odds på 1-tallet.

Spil Leanders Langskud til odds 4,33* (spilbar til 3,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar