18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders Landsholds-Luringer: No Messi No Party

Benjamin Leander sætter fokus på landskampene fredag til lørdag, hvor flere storhold mangler profiler


Foto: IMAGO / Action Plus, Satiro Sodré

Leanders Lette – fredag d. 22. marts kl. 21:00

Egypten – New Zealand: Under 2,5 mål til odds 1,66 ved bet365*
Venskabskamp

Ingen Mo Salah og ingen Chris Wood. Begge landshold mangler sin suveræne landsholdstopscorer, og derfor er det svært at se noget decideret festfyrværkeri mellem Egypten og New Zealand fredag aften.

Egypterne kommer også til første kamp efter fyringen af landstræner Rui Vitoria, og erstatningen Hossam Hassan mangler udover Mo Salah også Arsenals Mohamed Elneny i sin trup.

New Zealand kommer med 10 spillere fra australsk fodbold og har ingen spillere med fem eller flere landsholdsscoringer i truppen. I podcasten SpilXpoden er kampen gennemgået yderligere, og i forlængelse af dét spilforslag, virker det også bundlogisk at gå efter en målfattig affære i Cairo.

Spil Leanders Lette til odds 1,66* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – lørdag d. 23. februar kl. 01:00

Argentina – El Salvador: Argentina vinder og under 3,5 mål til odds 2,20 ved bet365*
Venskabskamp

Argentinerne må undvære en skadet Lionel Messi til opgøret på neutral grund i Philadelphia, og når de forsvarende verdensmestre forlader de hjemlige rammer, plejer det ikke at gå voldsomt vildt for sig.

I forvejen er argentinerne ikke gået målamok efter VM-triumfen med 21 mål i 10 kampe, men hvor syv af dem er scoret mod lilleputten Curacao og yderligere tre mod Bolivia, som fik rødt kort efter en halv time.

El Salvador er ikke ligefrem noget Fort Knox, men mellemamerikanerne har spillet tre kampe alene i 2024 og er derfor noget bedre sammenspillet end argentinerne, som ikke har været samlet siden en sejr over Brasilien i slutningen af november 2023.

Forholdsvis flot betaling på, at argentinerne vinder 1-0, 2-0, 2-1 eller 3-0, som 1-tallet plus under 3,5 mål dækker over.

Spil Leanders Listige til odds 2,20* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – fredag d. 22. marts kl. 20:45

Albanien – Chile: Albanien holder målet rent til odds 3,25 ved bet365*
Venskabskamp

Venskabskamp i Parma, hvor albanerne må forventes at få voldsomt stærk opbakning med over 50.000 italiensk-albanere boende i Emilia-Romagna-regionen. Balkan-landet forbereder sig til nationens anden EM-slutrunde til sommer og må forventes at levere en disciplineret og koncentreret indsats med fortsat fokus på defensiven, som også skaffede holdet en topplacering i EM-kvalgruppe E med sølle fire mål indkasseret i otte opgør.

Chilenerne kommer med en rutineret garde, hvor det dog kun er Old Boys-angriberne Alexis Sanchez og Eduardo Vargas, som har scoret mere end syv mål på landsholdet. Chilenerne har ikke gode erfaringer med venskabskampe udenfor det sydamerikanske kontinent, hvor det er blevet til 0-0 mod Slovakiet, 0-1 mod Polen, 2-2 mod Qatar, 0-2 mod Marokko og 0-2 mod Korea indenfor de sidste to år. Selvom holdet er kvalificeret til Copa America til sommer, er det svært at se holdet hidse sig voldsomt op over en venskabskamp på neutral grund – isæør fordi man fire dage senere møder Frankrig i et langt mere attraktivt opgør, hvor især Sanchez og Vargas kunne finde på at blive sparet til.

Nydeligt odds på, at albanerne holder nullet.

Spil Leanders Langskud til odds 3,25* (spilbar til 2,75)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af bet365.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar