18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Leanders EM Luringer

I samarbejde med bet25* bringer vi her en EM-special på Leanders Luringer. Artiklen indeholder tre langtidsvæddemål til sommerens store slutrunde.

Benjamin Leander

Benjamin Leander Odds-ekspert

Benjamin Leander


Leanders Lette – Finland elimineres i gruppespillet

Odds 1,44 ved bet25*

Finland var den næstdårligste 2’er til at kvalificere sig til EM-slutrunden efter seks sejre og fire nederlag i 10 kampe, hvor fire af seks sejre tilmed kom mod gruppens to prügelknaber fra Armenien og Liechtenstein. Til gengæld viste finnerne flotte takter i Nations League, hvor man kunne være rykket op i A-rækken med sejr over Wales i sidste runde, men kiksede og dermed må blive i næsthøjeste lag.

Et kig nedover finnernes trup afslører Teemu Pukki fra Norwich og Rangers’ Glen Kamara som noget nær de eneste kvalitetsspillere fra større ligaer i Europa. Til den seneste VM-kvalifikationskamp mod Ukraine havde man udtaget ikke færre end fem spillere, der kunne spille Old Boys-fodbold og yderligere fire spillere på mindst 30 år, ligesom Superliga-kendinge som Joni Kauko, Paulus Arajuuri, Juhani Ojala og Jesse Joronen også var med som tegn på, at der er temmelig langt op i niveau til de øvrige hold fra Belgien, Danmark og Rusland.

For videre avancement vil det givetvis kræve tre point og positiv målscore for Finland at komme videre fra gruppen som en af de fire bedste 3’ere. Ruslands-kampen er den bedste mulighed for point, men her giver Finland odds 5,40 for sejr, mens russisk ditto er helt nede i 1,57. Danmark giver 1,48 mod Finland i åbningskampen, mens finnerne i sidste kamp mod Belgien er store underdogs med blot 1,24 for belgisk triumf.

På den baggrund må 1,44 for, at Finland ikke går videre være en fin betaling.

Spil Leanders Lette til odds 1,44* (spilbar til 1,30)

Leanders Listige – Harry Kane bliver engelsk topscorer

Odds 2,30 ved bet25*

Det kommer næppe som et chok for engelske fodboldfeinschmeckere, men Harry Kane er holdets “go-to-guy” i offensivt egi. I Nations League-gruppespillet mod Island, Danmark og Belgien stod Kane for voldsomme 22 af i alt 74 afslutninger – Mason Mount var 2’er med blot ni af slagsen. At Kane så ikke scorede i sine fem kampe fra start kom ned til marginaler i flere tilfælde. Til gengæld nettede Kane 12 gange i EM-kvalifikationen, fire mere end Raheem Sterling gjorde og med 13 afslutninger flere (29) end Sterlings 16.

Ved VM-slutrunden i Rusland 2018 var Kane godt nok kun næstmest afsluttende med 14 mod Jesse Lingards 15, men det endte alt andet lige med seks Kane-træffere ud af 12 engelske i alt, kraftigt hjulpet på vej af tre scoringer fra straffesparkspletten.

Hvis ellers Tottenham-angriberen kan holde sig skadesfri, skal der være overordentlig fine chancer for, at Kane også bliver engelsk topscorer.

Spil Leanders Listige til odds 2,30* (spilbar til 2,00)

Leanders Langskud – Slovakiet taber alle kampe i gruppespillet

Odds 3,64 ved bet25*

Irland, Holland, Ukraine, Grækenland, Bulgarien og Danmark. Siden EM-slutrunden i Holland/Belgien i 2000, har der altid været mindst en nation, som tabte alle tre kampe ved slutrunden, og Slovakiet ligner sammen med Ungarn et oplagt bud på at tage den tvivlsomme tradition videre ved sommerens slutrunde.

Slovakkerne kommer med en aldrende trup, hvor man ved den seneste VM-kvalifikationskamp mod Rusland blot stillede med tre spillere, der havde scoret mere end fem landskampsmål. Inter-krumtappen Milan Skriniar er utvivlsomt den store hjørnesten på holdet, men ellers er det svært at se Omonia Nicosia-duoen med Tomas Hubocan og Michal Duris være dem, der gør det onde ved Spanien, Sverige og Polen, der er de øvrige hold i Gruppe E.

Ved VM-kvalifikationen har Slovakiet også leveret tarveligt indsatser med 0-0 mod Cypern, 2-2 mod upåagtede Malta på hjemmebane, hvor man var bagud 0-2 efter 20 minutter, og så en 2-1 sejr over Rusland i seneste ombæring. Det ændrer dog ikke på, at slovakkerne kvalitativt skal være mindst et niveau under de øvrige hold i gruppen, og den slunkne offensiv får svært ved at score mod målmænd som Wojciech Szczesny, Kristoffer Nordfeldt og Unai Simon.

Oddset fås ved at kombinere slovakisk nederlag under “kampe” mod Polen, Sverige og Spanien.

Spil Leanders Langskud til odds 3,64* (spilbar til 3,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Artiklen er sponsoreret af bet25.


Find flere EM-luringer fra Leander

3 kommentarer

 1. Vi varmer op til EM i fodbold i selskab med bet25 og Benjamin Leander. God fornøjelse! 🙂

  /SpilXperten.com

 2. Det ligner nogle super gode spil.

  Kan særligt godt lide Finland og de procenter er bedre end hvad man får i banken. 🙂

  Jeg har også tage Rebic til at blive Kroatiens top scorer til odds 5.45 hos bet25. Han har haft en god sæson og mon ikke han starter alle kampene for dem.

 3. Bet25 har nu “Bliver udtaget” odds klar for Danmark.

  Der er et par stykker som virker meget interessante.

  Schøne bliver udtaget til 1,75.
  Han har spillet fast for Herenveen siden sin ankomst i vinters. Han er vores eneste 30+ årige centrale midtbanespiller og hans erfaring er guld værd til en slutrunde.

  Ingvartsen bliver ikke udtaget til 1,45.
  Han har primært spillet midtbane for Union Berlin denne sæson. Hjulmand har for vane at bruge spillerne, der hvor de spiller, med undtagelse af Eriksen. Delaney, Højbjerg, Eriksen, Leager, Schøne, Nørgaard & Mathias Jensen står umiddelbart foran. Offensivt er Wind, Dolberg, Cornelius og Braithwaite også foran.

  Derudover har de “Bliver udtaget” for England markeder. Her falder Mason Greenwood mig i øjene. Der er 2,10 for at han ikke bliver udtaget.
  Han har fået 12min i én national league kamp indtil videre. England har siden spillet ti kampe hvor han ikke har været udtaget. Med Kane, Rashford, Ings, Calvert-Lewin & Sterling at vælge i mellem på de offensive positioner, er Greenwood langt nede på listen.

Skriv et svar