18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders EM-Luringer: Under, under og mere under i England – Holland

England og Holland duellerer om den sidste plads i finalen ved EM i Tyskland. Hvem napper billetten i det dramatiske matchup i Dortmund?


Foto: Howard Harrison / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – onsdag d. 10. juli kl. 21:00

England – Holland: Holland under 4,5 hjørnespark i ordinær tid til odds 1,68 ved Expekt*
EM 2024, semifinale

Hollændernes antal hjørnespark trækkes voldsomt op af de 13 hjørnespark de fik mod Rumænien – to mere end man fik tilsammen i kampene mod Tyrkiet, Østrig og Frankrig. Kombinationen af, at Holland ikke skyder ret meget udefra og kun forsøger 8. flest indlæg af alle i turneringen gør i sagens natur, at de ikke er voldsomt hyppige gæster ved hjørneflaget, og England har gjort det til et decideret speciale ikke at give hjørnespark væk ved turneringen.

Gareth Southgates tropper har givet sølle otte hjørnespark væk i ordinær tid, hvoraf de fire endda kom mod Danmark i gruppespillet. De færreste driver gæk med Kyle Walker og Kieran Trippier på back positionerne, og samtidig hjælper det også England, at de har haft mest boldbesiddelse i samtlige fem kampe, hvorimod Skotland eksempelvis havde bolden blot 40% af tiden i deres kamp mod Frankrig og også må forventes at være mest i forsvarende position her.

Fin betaling på max fire hollandske hjørnespark de første 90 minutter.

Spil Leanders Lette til odds 1,68* (spilbar til 1,57)

Leanders Listige – onsdag d. 10. juli kl. 21:00

England – Holland: Phil Foden (ENG) under 0,5 skud på mål i ordinær tid til odds 1,74 ved Expekt*
EM 2024, semifinale

Phil Foden har ikke vist sig fra sin bedste side endnu for England, hvor årets spiller i Premier League har til gode at score eller assistere endnu. Førstnævnt har også været ekstra svært eftersom ingen af Fodens foreløbige ni afslutninger har været tættere på end 15 meter fra mål, og blot to af dem har været indenfor rammen – begge totalt ufarlige forsøg fra over 20 meter ude.

Foden har blot haft syv boldberøringer i modstandernes straffesparksfelt på trods af at have spillet mindst 85 minutter i fire af de fem kampe hidtil, og derfor er det ingenlunde givet, at han får listet en afslutning af sted mod hollændernes mål.

Ganske pæne 1,74 på, at det ikke bliver tilfældet onsdag aften.

Spil Leanders Listige til odds 1,74* (spilbar til 1,58)

Leanders Langskud – onsdag d. 10. juli kl. 21:00

England – Holland: Under 1,5 mål i ordinær tid til odds 2,55 ved Expekt*
EM 2024, semifinale

Tredje indbyrdes møde mellem Gareth Southgates England og Ronald Koemans Holland, hvor de to første møder endte 1-0 til England i 2018 og 1-1 i 2019 med hollandsk sejr på 3-1 efter forlængning i Nations League-gruppespillet.

Det er voldsomt svært at kigge mod andet end en målfattig kamp med tanke på de store landes møder med hinanden under den nuværende slutrunde. Spanien – Italien 1-0, Frankrig – Holland 0-0, Frankrig – Belgien 1-0, Spanien – Tyskland 1-1 og Portugal – Frankrig 0-0. Selvom hollænderne er offensivt anlagt, spillede de en bundsolid defensiv kamp mod Frankrig i den moralske gruppefinale, og englænderne viste mod Schweiz, at de fortsat har store mangler og offensivt skaber utrolig lidt med over halvdelen af holdets afslutninger i turneringen kommende udenfor straffesparksfeltet.

0-0 ved pausen ligner et solidt bud, og så er der ikke lang vej til maksimalt en enkelt scoring i ordinær tid.

Spil Leanders Langskud til odds 2,95* (spilbar til 2,60)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Betinia.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar