18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders EM-Luringer: Torsdags-langskud til odds 26!

Spanien – Italien og Danmark – England løber med overskrifterne denne EM-torsdag, men det er i Slovenien – Serbien, at Luringerne kan ramme rekord-odds.


Foto: Sipa US / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – torsdag d. 20. juni kl. 18:00

Danmark – England: Under 2,5 mål til odds 1,75 ved Expekt*
EM 2024, Gruppe C

0-0, 1-0 og 1-1 er resultatet af tre kampe i ordinær tid mellem Kasper Hjulmands Danmark og Gareth Southgates England. Målene er tilmed scoret på et direkte frisparksmissil fra Mikkel Damsgaard, et selvmål fra Simon Kjær og en straffesparksscoring fra Christian Eriksen.

Uafgjort er ingen katastrofe for nogle af holdene i München torsdag aften. England vil med al sandsynlighed holde fast i førstepladsen med mindre Slovenien overraskende har slået Serbien i klokken 15-kampen, mens Danmark med to point efter to kampe bør være i spil til at gå videre som bedste 3’er blot med uafgjort i sidste kamp mod Serbien eller med sejr at blive to’er i gruppen.

Hverken England eller Danmark spillede specielt sprudlende offensiv fodbold i kamp et i gruppen, og med mindre vi får et uforudsigeligt, tidligt mål i kampen, skal der være lang vej til tre scoringer her.

Spil Leanders Lette til odds 1,75* (spilbar til 1,68)

Leanders Listige – torsdag d. 20. juni kl. 21:00

Spanien – Italien: Uafgjort til odds 3,35 ved Expekt*
EM 2024, Gruppe B

Spanien fører Gruppe B på bedre målscore end Italien, og med en sidsterundekamp mod Albanien er der ingen tvivl om, at Luis de la Fuentes tropper næppe er ret kede af et enkelt point mod Italien i Gelsenkirchen onsdag aften.

Italienerne slog Albanien knebent med 2-1 og har Kroatien i sidste runde. Et point for Luciano Spallettis udvalgte vil heller ikke være nogen katastrofe, og netop uafgjort efter 90 minutter var også status, da holdene mødtes ved EM-semifinalen i 2021.

Godkendt odds på endnu en deler i en kamp, hvor spaniernes favoritværdighed også virker en anelse overdrevet.

Spil Leanders Listige til odds 3,35* (spilbar til 3,20)

Leanders Langskud – torsdag d. 20. juni kl. 15:00

Slovenien – Serbien: Dusan Vlahovic (SRB) scorer direkte på frispark til odds 26,00 ved Expekt*
EM 2024, Gruppe C

Vi har fortsat til gode at få første scoring direkte på frispark ved slutrunden, men Dusan Vlahovic fra Serbien bør være en af topkandidaterne til at kunne lykkes med det.

Juventus-serberen sendte to frisparks-missiler i nettet på syv direkte frisparksforsøg i Serie A, hvor tre andre tvang målmændene ud i en redning, mens de sidste to gik forbi og i muren. På landsholdet har han ikke fået samme antal chancer, men serberne bør få chancer mod Slovenien, som mod Danmark begik 12 frispark.

De mindre risikovillige kan gå efter Vlahovic til “blot” at score på et langskud udenfor boksen, men uanset hvad skal odds 26 være for frækt til ikke at teste.

Spil Leanders Langskud til odds 26,00* (spilbar til 20,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Expekt.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar