18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders EM-Luringer: Spiltips til sidste runde i Gruppe A og B

Sidste gruppespilsrunde ved EM 2024 venter forude. Gruppe A og B er de første til at sætte punktum, og Benjamin Leander disker op med fire spiltips!


Foto: diebilderwelt / Alamy Live News

Leanders Lette – søndag d. 23. juni kl. 21:00

Schweiz – Tyskland: Begge hold scorer til odds 1,74 ved Betinia*
EM 2024, Gruppe A

Gruppefinale og naboopgør mellem Schweiz og Tyskland i en kamp, hvor tyskerne endegyldigt er videre, mens Schweiz med 99,9% sikkerhed også er videre, med mindre holdet får en gigantisk nedsmeltning mod Tyskland og Skotland samtidig slår Ungarn stort kombineret med, at de andre grupper ender med stærkee 3’ere på 4 point.

Det bør medføre en åben affære i kampen om gruppesejren, og selvom der er løbet vand i åen siden Nations League i 2020, spillede flere gengangere trods alt 3-3 og 1-1 i to opgør dengang.

Tyskerne har ikke haft vandtætte skodder i kampene mod hverken Skotland eller senest mod Ungarn, mens schweizerne har lukket mål ind både mod Ungarn og Skotland.

Gå derfor efter begge hold på tavlen her.

Spil Leanders Listige til odds 1,74* (spilbar til 1,65)

Leanders Listige 1 – mandag d. 24. juni kl. 21:00

Albanien – Spanien: Handicap (1-0) 1-tal til odds 2,75 ved Betinia*
EM 2024, Gruppe B

Spanien har som det første hold ved EM sikret sig gruppesejren, og det bør også afspejle sig i Luis de la Fuentes startopstilling i den sidste, sportsligt betydningsløse kamp mod Albanien. Spanierne udnævnes retfærdigt som en af de absolutte guldfavoritter, og forude venter vigtige kampe for profiler som Dani Carvajal, Rodri, Lamine Yamal og Pedri, som alle er startet inde i de to første kampe mod Italien og Kroatien.

På den anden banehalvdel er Albanien derfor i en fornuftig position til at nappe point fra spaniernes givetvis reserveprægede hold. Sejren vil naturligvis lune mest for albanerne i forhold til at have en chance for at gå videre, men et enkelt point kan vise sig særdeles værdifuldt, især hvis Ungarn og Skotland har spillet uafgjort dagen forinden og Kroatien ikke slår Italien.

Det er ikke mere end to år siden, at albanerne havde Spanien ude i tovene i en venskabskamp i marts, hvor Dani Olmos sejrsmål til 2-1 i det 90. minut afgjorde kampen, og næsten tre gange indsatsen på, at de tager point fra Spanien under disse omstændigheder, skal være særdeles velbetalt.

Spil Leanders Langskud til odds 2,75* (spilbar til 2,50)

Leanders Listige 2 – søndag d. 23. juni kl. 21:00

Skotland – Ungarn: Over 1,5 mål i 2. halvleg til odds 1,83 ved Betinia*
EM 2024, Gruppe A

Uafgjort Forbudt-kamp i Stuttgart, hvor Skotland ender som 3’er med to point og en målscore på -4, mens Ungarn ender sidst med et enkelt point, hvis holdene deler i porten.

Derfor bør der blive tale om en åben affære, hvor begge hold skal jagte sejren, og især Skotland spillede en voldsomt underholdende 1-1 affære mod Schweiz, hvor der var chancer til langt flere mål end de to.

Også ungarerne bed fra sig med flere gode muligheder i 0-2 nederlaget til den tyske overmagt, så uanset kampens forløb er det svært at se en målfattig 2. halvleg i opgøret. Gå efter mindst to scoringer de sidste 45 minutter til godkendt betaling.

Spil Leanders Listige til odds 1,83* (spilbar til 1,72)

Leanders Langskud – mandag d. 24. juni kl. 21:00

Kroatien – Italien: Kroatien scorer IKKE til odds 3,00 ved Betinia*
EM 2024, Gruppe B

Kroatiens aldrende mandskab kandiderer klart til en af de store skuffelser ved slutrunden, også selvom man var havnet i “Dødens Gruppe” med Spanien og Italien som voldsomt hårde modstandere i kampen om avancement.

Det har dog mest handlet om udtryk og indstilling fra kroaterne i de to første kampe, hvor man mod Spanien så decideret håbløse og energiforladte ud, mens man også i store dele af kampen mod Albanien var på hælene og utilgiveligt lukkede et fatalt, udlignende mål ind som gør, at man bliver nødt til at gå efter sejren mod Italien for at kunne tro på samlet avancement.

Italienerne kommer derimod i lidt af en ønskeposition i forhold til, at man bare skal bruge uafgjort for at sikre andenpladsen i gruppen og endda få en fin ottendedelsfinale mod det, som ligner Schweiz fra Gruppe A for nuværende. Nok skabte Luciano Spallettis tropper ikke noget som helst mod Spanien i gruppens anden kamp, men defensivt har man set solide ud hidtil, og at spille til nul bør være guf for ethvert landshold klædt i azurblåt.

Kroaterne mangler løsninger offensivt og har lignet en skygge af sig selv fra tidligere, så derfor skal tre gange pengene på italiensk Clean Sheet være til den absolut høje side.

Spil Leanders Langskud til odds 3,00* (spilbar til 2,70)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Betinia.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar