18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Leanders EM-Luringer: Spiltips til de første fire 1/8-finaler

24 hold er blevet til 16 ved EM 2024. Benjamin Leander er klar med spiltips til 1/8-finalerne lørdag og søndag.


Foto: dpa picture alliance / Alamy Stock Photo

Leanders Lette – søndag d. 30. juni kl. 18:00

England – Slovakiet: Slovakiet over 2,5 hjørnespark i ordinær tid til odds 1,55 ved Betinia*
EM 2024, 1/8-finale

Englands kantspil har været mildest talt undervældende under EM indtil videre – noget, man bestemt ikke kan sige om Slovakiet.

Slovakkerne har fået 16 hjørnespark mod Belgien, Ukraine og Rumænien, og mest imponerende var, at de syv hjørnespark kom mod Belgien i en kamp, hvor Ivan Schranz med et tidligt sejrsmål i minut syv sørgede for gedigen overraskelse i Gruppe E.

Slovakkernes hjørne-ivrighed er ikke fremmed, for i EM-kvalifikationen fik kun Belgien og Danmark flere forsøg fra hjørneflaget end Slovakiet, og selvom England kun har givet seks hjørnespark væk ved slutrunden, bør der være stor sandsynlighed for mindst tre slovakiske hjørnespark, især hvis England som forventet kommer foran og stiller sig længere tilbage for at forsvare føringen.

Spil Leanders Lette til odds 1,55* (spilbar til 1,48)

Leanders Listige 1 – søndag d. 30. juni kl. 21:00

Spanien – Georgien: Spanien -1 (EH) til odds 1,65 ved Betinia*
EM 2024, 1/8-finale

Spanien er den største favorit i en slutrundekamp i nyere tid, og Luis de la Fuentes tropper har da også været fuldkommen dirkefri i gruppespillet, hvor man som det eneste hold fik både maksimumpoint og nul mål imod sig.

Derfor er det også utrolig svært at se Georgien fortsætte charmeoffensiven mod hidtil uset modstand. Tjekkiet og Tyrkiet i Gruppe F var begge svære kampe for georgierne, som afgav et hav af chancer og tabte 1-3 til tyrkernes, inden man med mandsmod og hjerte slog et motivationsløst Portugal-hold med 2-0 i sidste gruppekamp og sikrede sig overraskende videre avancement.

Georgierne var i gruppe med Spanien til selve EM-kvalifikationen, hvor man tabte med forsmædelige 1-7 hjemme inden spanierne vandt sidste kamp i gruppen med 3-1.

I en kamp, hvor det er svært at se georgierne true det spanske mål ret meget, virker det logisk, at spanierne vinder med mindst 2.

Spil Leanders Langskud til odds 1,65* (spilbar til 1,52)

Leanders Listige 2 – lørdag d. 29. juni kl. 21:00

Tyskland – Danmark: Niklas Füllkrug (TYS) scorer til odds 3,00 ved Betinia*
EM 2024, 1/8-finale

I følge det tyske medie BILD indikerer alt, at Niklas Füllkrug starter på sin normale hjemmebane i Dortmund, og den tyske spydspids har haft et fabelagtigt stærkt forløb på landsholdet, hvor BVB-angriberen har nettet utrolige 12 gange på 18 kampe de sidste 20 måneder.

Danmark har forsvaret sig pænt i slutrunden hidtil, men kommer i gevaldigt stormvejr på en stor udebane, og med karantæneramte Morten Hjulmand kan tyskerne nemt vinde kampen om midtbanen og sikre gunstige vilkår for at sætte Füllkrug op til scoring.

En tredobling af indsatsen for scoring fra tyskernes spydspidsen er fornemt betalt.

Spil Leanders Listige til odds 3,00* (spilbar til 2,70)

Leanders Langskud – lørdag d. 29. juni kl. 18:00

Schweiz – Italien: Kampen afgøres efter straffesparkskonkurrence til odds 4,50 ved Betinia*
EM 2024, 1/8-finale

Den første 1/8-finale er også den på papiret tætteste, og spørgsmålet er, om Italien virkelig fortjener en 2,40 favoritværdighed mod schweizerne. I nul af de tre gruppespilskampe var Italien ret imponerende, og særligt offensivt har man slidt gevaldigt, bedst eksemplificeret ved, at holdets tre mål i turneringen er scoret af tre spillere, som nettede ni gange i Serie A på sammenlagt 93 kampe.

Man skal op mod et schweizisk hold, som er svære at besejre – siden VM-exiten i Qatar i 2022 har man vundet syv, spillet hele ni uafgjorte og kun tabt en enkelt kamp, 0-1 til Rumænien, og kun mod svage nationer som Estland, Andorra, Hviderusland og Israel er kampene blevet afgjort med mere end ét mål.

Der ventes heftige 29 grader ved kickoff i Berlin ved kampstart, hvilket givetvis vil medføre en afventende indledning på kampen, og i sagens natur stiger chancen for forlænget spilletid i takt med, at vi kommer længere og længere ind i kampen.

Uafgjort giver blot odds 2,90, og de seneste fem EM-slutrunder er 20 slutspilskampe endt uafgjort med 13 af kampene afgjort efter straffespark, seks efter forlænget spilletid og én efter Silver Goal.

Spil Leanders Langskud til odds 4,50* (spilbar til 4,00)

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Du kan se regnskabet for Leanders Luringer HER.

Denne artikel er sponsoreret af Betinia.

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar